Akrabalar

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Babam adımıı babaannemin adını koydu.Amca kızımda aynı isimden.Babamla zaten görüşmüyorum. Yıllardır hayalim adımı degiştirmekti.Babam hep degiştirirsen reddederim diyordu. Evlenince hemen dava mı açtım. Bugün sonuçlandı. Yeni ismim çok güzel ve aşırı derecede mutluyum. Sosyal medyadan adımın resmi olarak degiştigini paylaştım.O kadar mahkeme açtım. Yeni ismimi gizli gizli kullanmak istemedim. Bunu duyan akrabalar babamı arayıp benim ne biçim evlat oldugumu, koca bulunca bir yerlere kalktığını falan söylemiş.Babamda numaram yok. O da kardeşimi arıyor. Baba tarafı baya tepki gösterdi. Halam aramış kızacaktı bana. Mesaj atmış. Tam bk yedin kanını da degiştir falan yazmış. Amcam halam delirmiş. Ki bu insanların bana bir gram faydası yok. O kadar mutluydum ki taa ki o saçma sapan mesajlarını görene kadar

O tepkilerin geleceğini bile bile paylaşmışsınız, şimdi de mutluydum taa ki o mesajlar gelene kadar diyorsunuz 🤣 ne bekliyordunuz ki? Hem bu kadar uzak olduğunuz, sevmediğiniz, görüşmediğiniz insanların sosyal ağınızda işi ne?
İşsiz arkadaş

O tepkilerin geleceğini bile bile paylaşmışsınız, şimdi de mutluydum taa ki o mesajlar gelene kadar diyorsunuz 🤣 ne bekliyordunuz ki? Hem bu kadar uzak olduğunuz, sevmediğiniz, görüşmediğiniz insanların sosyal ağınızda işi ne?
Aslında engelledım her yerden. Bı tek wp da varlar

Aslında engelledım her yerden. Bı tek wp da varlar
Ordan da engelleyiverin. Ama sanki sürekli bir şeyler ispat etmeye çalışır gibisiniz onlara. Uğraşmak istiyorsunuz. Gıcık etmek istiyorsunuz. Zevk alıyorsunuz bence bundan.

Sizin isim konunuzu o kadar uzun zamandir okuyorum ki. Bence destek almaniz gerekiyor. Davaniz bitti isminiz degisti evleniyorsunuz. Ama sürekli obur tarafa bir seyler duyurma derdindesiniz. Duyuyorlar cevabınızı direkt ulaşıp veriyorlar konu açıyorsunuz. Kendi ve eşinizin iyiliği icin bu tarz bir yasamdan uzak durun,bugun baba olur yarin hala obursugun elti gorumce kayinvalide olur bu. Yaptiklariniz surekli açtığınız konular size mantikli geliyor mu? Kendinizde hic mi hata görmüyorsunuz? Gencecik insansiniz, kendinize yazik ediyorsunuz

Back
X