• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalara rezil olmak

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Akrabalariniza rezil oldunuz mu hic? Olduysaniz nasil oldu? Biraz once odada kimse yok diye tam odaya girerken afedersiniz boyle bir sey yapmam ama midem biraz rahatsizdi bugun, istemsiz olarak geğirdim, megersen odada enistem varmis.... Sonra hic bir sey olmamis gibi koltuga oturdum, enistem odadan cikti ya cok fena rezil oldum, boyle bir sey yasayan var mi aranizda? Hikayeleriniz var mi, rezil olduktan sonra nasil davraniyorsunuz? Haydi döktürün bayanlar :D

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

gayet doğal canım istem dışı yani, o kadar kafaya takacak bişey yok bence... hepimiz yaşamışızdır illa ki ama akla bile gelmez yani...doğal şeyler bunlar..

Ya sırf konu açmış olmak muhabbet için konu açılıyor burada insanlar rezil olduğu anları anlatsa oh aman benimki birşey değilmiş deyip rahatlayacak mısınız neden başkalarının da anlatmasını istitorsunuz bu refleks yani o an engel olamamış olabilirsiniz eniştenizde üzerinizde durmamıştır.

Olmuşumdur herhalde ya
Küçükken ateşim yüksekti diye sirkeli bezler koymuşlardı her yerime
Cıbıl cıbıl görmüştü insanlar
Utanmıştım o zaman küçük de olsam :27:

Forumda böyle bi bölüm var zaten biraz araştırırsaniz bulursunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar cok afedersiniz bilmiyordum forumda boyle bir konunun, nasil tasiyacagim konuyu, yada nasil bulacagim?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

akrabalar dediğiniz bir kişi; enişteniz :) artı böyle şeylere erkekler pek takılmazlar :) artı rezil olacak ne var canım. olur öyle arada... :34:

Back
X