- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Kızlar yeni evliyim .6 aylık kadar . Eşim beni annemi ara, babamı ara gibi şeylerle zorlamaz istediğin zaman ara der . Buraya kadar sorun yok.ama Kandil vs.olunca benim annem ne zaman arasam eşim duymadan bana söyler .Dayınları ara ,anneanneni ara kocan da konuşsun . Bir iki defa söyledim aradı ama farkettim ki kendini zorunlu hissediyor arıyor geriliyor konuşurken .Çünkü tanımıyor dayımı mesela bir düğün bir nişanda gördü onları.Kandil günleri artık ibadet edeceğim yerde gerilmeye başladım.Anneme nasıl anlatmalıyım , öyle bir annem var ki kibarca anne bak eşim onları arıyor ama tanımıyor geriliyor ben arasam yeter desem .Annem kafasında 40 tane şey kurar bana küser .Zaten küsmelerinden çok sıkıldım . Yani çözüm bulamadım kızlar .Tabiki büyüklerimiz arayıp sormalıyız ama bu durumu eşimi hadi sende ara demek canımı sıkmaya başladı
Eşimin benden hiç böyle bir talebi olmadı çünkü ben devam edersem o da kendi ailesiyle ilgili istekleri olacak .Ki telefonla konuşmayı hiç sevmeyen hiç hazetmryen biri .Küçük bir sorun ama sizlere de danışmak istedim büyümeden