- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 34.012
- Puanlar
- 528
yengeçle ne alakası var bilmiyorum da bu adamla ömür geçmez , seni yalnızlaştıracak ,herkese bir kusur bulacak herkesi kötü niyetli ilan edecek (bunları zamana yayarak ve senin fikrinmiş gibi sana yansıtacak)sadece kendine mahkum edecek, bir süre sonra sen kendi anne babandan bile "yuvamı dağıtacaklar" şüphesiyle soğuyacaksın. sadece ikinizin olduğu bir dünya çok ütopik ve bunu romantize etmesine izin verme. bataklığa sürüklenirsin. ( bizzat yaşayanı var ailemde)Merhaba kızçelerim konular burda dağ olmuş ama ben kendi sorunumla ilgili konuyu tam bulamadım. Yengeç burcu bir nişanlıya sahibim ve kendisini çok seviyorum ama aile içinde ufak tefek krizler yaşadık sebebi de içi dışı bir olan nişanlımın tepkileri. Kendisi fevri ve alıngan biri ama çok ilgili çok komik ve sıcakkanlı. Mizahı kuvvetli ve hayatı çok rahat tiye alıp çok çabuk da kendi üzerine alınmaması gereken konularda aşırı alıngan olabilen bir yapı düşünün. Dolayısıyla aile içinde bana karşı eleştiri ve uyarı sayısı gittikçe artıyor. Tamamen iki kişi odaklı bir çocuk evimizin dekoru olsun ilişkimiz olsun benden daha ilgili bu konularda ve kimseyi karıştırmak istemiyor. Onun dünyasında sadece ikimiz varız ve dışarıdan iyi niyetli de olsa müdahale gelince hemen kalkan oluşturup karşı tarafı çok rahat bozuyor. Benim ailem de oldukça kalabalık ve bana düşkün. Herkes benim iyiliğim için kafa yoruyor.Hal böyle olunca da kimsenin hoşuna gitmiyor. Siz de bu evrelerden geçtiniz mi nişanlılık döneminde? Böyle bir eşiniz varsa durumları nasıl idare ediyorsunuz? Helppppp