Akrabalarım Videolarımı Aileme Gönderiyor

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
824
1.076
63
instada toplasan 1k takipçim var videolarım asla açık falan değil tamamen videoda yemekerl, falan gösteriyorum yüzxümü zaten kıagetlerim normal bluz pantolon ve teyzem herkes sanki kötü yola düşmüşüm gibi anneme resmen benim videolarımı yorumları falan atıyor annemin beni engellemesini istiyorlar herhalde
bunca yıldır garibanım ailem fakir kimsen,n yardımı olmamışken bir anda insanlar benim azıcık bile para kazanma ihtimalimi çekemez oldu
para falan da kazandığım yok ne kadar zormuş bu sosyal edya işleri en yakınların videolarını beğenmez olumlu destek olmaya çekinir en uzaktaki kişiler ise hayranın takipç,n olur bana ne tavsiye edersiniz

Ooo 1k takipçi ünlüsün meenn benim 108 takipçim var

Sosyal medya işleri zor değil ki siz bi yerde yanlış yapıyorsunuz muhtemelen
neresi zor değil sosyal medyada normal videolara bile küfür eden kesim var kadın normal eğitim videos onu bile müstehcen yerlere çekiyorlar sen bu işleri kolay mı sanıyorsun ciddn

neresi zor değil sosyal medyada normal videolara bile küfür eden kesim var kadın normal eğitim videos onu bile müstehcen yerlere çekiyorlar sen bu işleri kolay mı sanıyorsun ciddn
Kolay çünkü
Yapıyorsan eleştireye açık olacaksın bu işin kanunu bu hem nerden biliyorsun yapmadığımı yakınen tanışıyormuyuz yoksa benim mi haberim mi yok

Ağlıyacaksan oynama vanessacım senin zora gelemediğini herkes biliyor git evde yat yuvarlar hiç birşey yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…