- 9 Ekim 2020
- 824
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
beyninin düzgün çalışmadığını yine kanıtladın kudraSen dans ederek para kazanmayı hedeflemiyor muydun ben mi yanlış hatırlıyorum?
durmuyotlar ki eşlerinin hesaplarından flaan takip ediyorlar neredeyse normal stroi çekiyorum kafede americano göreünğyor sadece onu bile anneme gönderiyorlar şikayet eder gibiAkrabaları engelleyin gitsin.
Hakaret etmeden kendini ifade edemiyorsun değil mi? Acınası…beyninin düzgün çalışmadığını yine kanıtladın kudra
Ooo 1k takipçi ünlüsün meenninstada toplasan 1k takipçim var videolarım asla açık falan değil tamamen videoda yemekerl, falan gösteriyorum yüzxümü zaten kıagetlerim normal bluz pantolon ve teyzem herkes sanki kötü yola düşmüşüm gibi anneme resmen benim videolarımı yorumları falan atıyor annemin beni engellemesini istiyorlar herhalde
bunca yıldır garibanım ailem fakir kimsen,n yardımı olmamışken bir anda insanlar benim azıcık bile para kazanma ihtimalimi çekemez oldu
para falan da kazandığım yok ne kadar zormuş bu sosyal edya işleri en yakınların videolarını beğenmez olumlu destek olmaya çekinir en uzaktaki kişiler ise hayranın takipç,n olur bana ne tavsiye edersiniz
neresi zor değil sosyal medyada normal videolara bile küfür eden kesim var kadın normal eğitim videos onu bile müstehcen yerlere çekiyorlar sen bu işleri kolay mı sanıyorsun ciddnSosyal medya işleri zor değil ki siz bi yerde yanlış yapıyorsunuz muhtemelen
Kolay çünküneresi zor değil sosyal medyada normal videolara bile küfür eden kesim var kadın normal eğitim videos onu bile müstehcen yerlere çekiyorlar sen bu işleri kolay mı sanıyorsun ciddn
Ağlıyacaksan oynama vanessacım senin zora gelemediğini herkes biliyor git evde yat yuvarlar hiç birşey yapmaneresi zor değil sosyal medyada normal videolara bile küfür eden kesim var kadın normal eğitim videos onu bile müstehcen yerlere çekiyorlar sen bu işleri kolay mı sanıyorsun ciddn
Size verebileceğim tek tavsiye kendınızı bian evvel sevmeye başlasanız iyi edersiniz . Yoksa her şey size böyle dert gibi gelecek
Sizin parayla tek derdiniz estetik olup güzelleşeceğinize inanmak .
Haketti ballikommm ya hakaret etmek neymiş gördüBu ne hız yiğidim hemen uçtun
Sen zaten kötü yola düşmüşsünsanki kötü yola düşmüşüm gibi
Klasik vanessa işteHaketti ballikommm ya hakaret etmek neymiş gördü
Ya şunları hatırlatmayin ya unutmak istiyorum o kadarSen zaten kötü yola düşmüşsün
Çocuk parkında erkek arkadaşına "ağzıma ver ağzıma ver" diyen biri çok da matah bir yolda değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?