- 20 Kasım 2018
- 12.931
- 47.259
- 598
- 35
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ahshd kizin elinde kalacak diye korkmusturAdam kaçmış baksana. Ahahah nasıl korkuttuysa artık.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahshd kizin elinde kalacak diye korkmusturAdam kaçmış baksana. Ahahah nasıl korkuttuysa artık.![]()
Parkta scooter süren beş yaş çocuklarının günahı ney ya hahshshd bana denk gelse irezil ederdim.Evet doğruyani maalesef
Zaten okurken ben çok gülmüştüm o zaman millet baya giydirmiş işte parkları alet ettiğin şeye bak diye hiç unutmam bu kız o muydu yine 40 gündür cünup gezdiğini odada dizi izlediğini ve sürekli pizza yediğini demişti ama bu sanırım o değildi ya bunun türünden bir kızdı yine saçma konular ve türlü linçlerle atılmıştı burdanIste vanessa da yalayip yutuyormus ahshhd
Ne alaka ama şöyle bir huyum vardır bulursam özelden ss atıcam size bunun türünüAhshd kizin elinde kalacak diye korkmustur![]()
Kaydırak deyince yanlış anladiysa demek.Parkta scooter süren beş yaş çocuklarının günahı ney ya hahshshd bana denk gelse irezil ederdim.
Sizinle alakali bir sey demedim ki?Ne alaka ama şöyle bir huyum vardır bulursam özelden ss atıcam size bunun türünü
Akıl vermeyin para verin diye şarla iyi bir, bak nasıl kesiliyo sesleri.instada toplasan 1k takipçim var videolarım asla açık falan değil tamamen videoda yemekerl, falan gösteriyorum yüzxümü zaten kıagetlerim normal bluz pantolon ve teyzem herkes sanki kötü yola düşmüşüm gibi anneme resmen benim videolarımı yorumları falan atıyor annemin beni engellemesini istiyorlar herhalde
bunca yıldır garibanım ailem fakir kimsen,n yardımı olmamışken bir anda insanlar benim azıcık bile para kazanma ihtimalimi çekemez oldu
para falan da kazandığım yok ne kadar zormuş bu sosyal edya işleri en yakınların videolarını beğenmez olumlu destek olmaya çekinir en uzaktaki kişiler ise hayranın takipç,n olur bana ne tavsiye edersiniz
Yok biliyorum kendi takıntım bir şeyi hatırladıysam onu bulmam lazım ahshsjSizinle alakali bir sey demedim ki?
Ben en çok şeye üzülmüştüm. Evde odası yoktu, kendini salona kilitleyip mastürbasyon yapıyordu. Annesi de bir yandan kapıyı zorluyordu, açsana şurayı, niye kilitledin falan diye kızıyordu. O libido killer ortamda bile şeyinin derdinde olabiliyor ahsjsjZaten okurken ben çok gülmüştüm o zaman millet baya giydirmiş işte parkları alet ettiğin şeye bak diye hiç unutmam bu kız o muydu yine 40 gündür cünup gezdiğini odada dizi izlediğini ve sürekli pizza yediğini demişti ama bu sanırım o değildi ya bunun türünden bir kızdı yine saçma konular ve türlü linçlerle atılmıştı burdan
Ahahaha ay evett o konu az önce buldumBen en çok şeye üzülmüştüm. Evde odası yoktu, kendini salona kilitleyip mastürbasyon yapıyordu. Annesi de bir yandan kapıyı zorluyordu, açsana şurayı, niye kilitledin falan diye kızıyordu. O libido killer ortamda bile şeyinin derdinde olabiliyor ahsjsj
Ay moralim bozuktu güldürdünüz sağolun Allahta sizi güldürsünBen en çok şeye üzülmüştüm. Evde odası yoktu, kendini salona kilitleyip mastürbasyon yapıyordu. Annesi de bir yandan kapıyı zorluyordu, açsana şurayı, niye kilitledin falan diye kızıyordu. O libido killer ortamda bile şeyinin derdinde olabiliyor ahsjsj
Her yeni mesajda daha da fazla dehsete düşüyorum.Ben en çok şeye üzülmüştüm. Evde odası yoktu, kendini salona kilitleyip mastürbasyon yapıyordu. Annesi de bir yandan kapıyı zorluyordu, açsana şurayı, niye kilitledin falan diye kızıyordu. O libido killer ortamda bile şeyinin derdinde olabiliyor ahsjsj
Anlatınca komik ama insan bi yandan üzülüyor. Libido şimdi ölecek zaman mı diyor sıkıştırıyo.Ben en çok şeye üzülmüştüm. Evde odası yoktu, kendini salona kilitleyip mastürbasyon yapıyordu. Annesi de bir yandan kapıyı zorluyordu, açsana şurayı, niye kilitledin falan diye kızıyordu. O libido killer ortamda bile şeyinin derdinde olabiliyor ahsjsj
Evet gerçekten insan üzülüyor. Trajikomik bir durum.Anlatınca komik ama insan bi yandan üzülüyor. Libido şimdi ölecek zaman mı diyor sıkıştırıyo.
Ben bu olayı iyi ki kaçırmışım ,ama şimdi hafızamı silmem gerekiyorBu vanessanın libidosu varmış feciymiş parka gidince elini pantolondan sokmuş şeyini okşamış erkek arkadaşının, ona da ağzıma ver demiş çocuk sapık sandığı için terketmiş
Yok artıkBu vanessanın libidosu varmış feciymiş parka gidince elini pantolondan sokmuş şeyini okşamış erkek arkadaşının, ona da ağzıma ver demiş çocuk sapık sandığı için terketmiş
İki sene önce tam bir ay ban almıştım bu konudan dolayı, Vanessa milletin sinir uçlarıyla oynamaya bayılırnE?
Gercek public bu degil ahshd
Oyle mi yapmış cidden ya ahaha anlatsaniza su olayi bi'. Ben kacirmisim ahshd
Senin ban iyiymiş bu vanessa yüzünden bana neler yapıldı ah ah hiç unutmamİki sene önce tam bir ay ban almıştım bu konudan dolayı, Vanessa milletin sinir uçlarıyla oynamaya bayılır![]()
Sen zaten kötü yola düşmüşsün
Çocuk parkında erkek arkadaşına "ağzıma ver ağzıma ver" diyen biri çok da matah bir yolda değildir![]()