Akrabalarimla basim dertte

Kardeşim tuzu kuru olan havadan yorumları yapar..belli ki size nisbet yapıyor kayınvalıde ve akrabalarınız..sen sabret ve bekle hanımefendılıgını muhafaza et,keser döner sap döner gün gelir hesap döner..dogru duvar yıkılmaz isterlerse 24 saat bırlıkte olsunlar ibrenin sana döneceği günü bekle..ne kadar umursamaz takılırsan o kadar sinir olurlar ama umursadıgını bellı ettıgın anda samımıyetlerını ınada bındırıp artıracaklar o yuzden bekle sen..Allaha havale et..:)
 

Yorumumuzu ben de saldırgan buldum. Özellikle son kelimelerini. Konu sahibi sürekli konuşuyorlar dememiş zaten. Dedikodusunu yaptıklarını da kimse söylememiş, kendi kulaklarıyla duymuş.

Konu sahibi, bence de görüşmeyin demeyin. Haklıyken haksız durumuna düşersiniz. Dedikoduyla ilgili olarak da ben olsam nişanlımın yanında çok sakince ne duyduğumu anlatır, çok kırıldığımı belirtir, cevap beklemeden müsaadenizle der kalkardım. Sonra da araya mesafe koyardım. Bence burada asıl sorun görüşmeleri değil, dedikodu olmuş olması. Ama siz bilirsiniz. Tanıyan siz olduğunuz için hareketlerinizin sonuçları neler olabilir, böyle yapsanız iyi mi olur, kötü olur mu siz daha iyi bilirsiniz.
 
Hakkım demissiniz ama benim kimle görüşüp gorusmeyecegime gelinim karışsa güler geçerim.
Eğer kesinlikle arkanızdan atıp tutuyorlarsa da bundan rahatsız olduğunuzu belirtebilirsiniz.
 
bence direkt kv ile konuşmayın.
bir sohbet ortasında veya ortam olduğunda laf işittirin, arif olan anlar zaten. eğer umursamazsa anlayın ki size saygısı yok.
en güzeli resmiyet. siz ona rahatsızım derseniz sizi çatlatmak için abartabilir dedikodu olayını, akrabalarınızla muhabbetini.
o yüzden görmeyin, duymayın ama yeri gelince de ortaya lafınızı atın, üstüne alınan alınsın.
bana mı dedin diyen olursa da yo ortaya söylüyorum deyin ki sizinle yüzgöz olmaya cesaret etmesinler.
böylece nişanlınıza şikayet etseler bile kendinizi savunabilirsiniz. çünkü erkekler evlenince annelerinin savunma avukatı oluveriyorlar.
 
Bu durum beni cok üzüyor cünki ben kendi kulaklarimla kaynanam gilde dedikodumu yaptiklarini duydum.

Kvnin tamda bu yuzden onlarla gorustugunu dusunuyorum
Sende gorusmeyin dedikce bisey var zannedip sinsilik yapiyor kayinvaliden aklinca malzeme topluyor ilerisi icin
Gerci tum msjlari okumadim ilk msja gore cvp yazdim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…