• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalarimla basim dertte

ayzuddm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
16
0
1
32
Merhaba arkadaslar ben aranaza yeni katildim bi derdim var paylasmak istedim bellki yardimci olabilirsiniz bana.
Yaklasik 2 senedir nisanliyim. Dayim ve Halamlarla aramiz pek iyi degil fakat Kaynanam cok SIK görüsüyor onlarla, ben bu durumdan cok rahatsizim nisanlimin ailesininde görüsmesini istemiyorum kendisinede söyledim ama kaynanamlara bisey diyemedim nisanlimda diyemiyor devam görüsüceklerini bildigi icin.
Bu durum beni cok üzüyor cünki ben kendi kulaklarimla kaynanam gilde dedikodumu yaptiklarini duydum. Görüsmelerini istemiyorum hakkimda oldugunu düsünüyorum sonucda onlarin geliniysem ben, ben görüsürsem görüsmeliler sizce ne yapmam gerekiyor kaynanama acikca söyliyeyimmi yoksa ne yapayim. Ben hemen sinirlenebilen biriyim nisanlimla bu konuda konusunca sürekli kavga ediyorum 3 aydir ne zaman onlarin lafi acilsa kavga ediyoruz baskalari icinde kötü olmak istemiyorum ben haliyle bu benim halam dayim teyzemde olsa, degmez kavga etmeye. yardimci olun lütfen :( :(

Herkes istedigi herkesle gorusebilir hic de buna hakkiniz oldugunu sanmiyorum ben. Kaynananiza dedikodular hakkinda rahatsiz oldugunuzu soyleyebilirsiniz sadece. Kalkipda gorusmeyin diyemezsiniz.

Siz görüşmüyorsanız neden kayınvalideniz de görüşmemek durumunda kalıyor?
Siz kimsiniz ki onların kiminle görüşüp görüşmeyeceğine karar verme yetkisini bulunduruyorsunuz???

bakin bizim durumlar biraz karisik kendinizi benim yerime bi koyun. kaynananiz sizin dedikodunuzu iyilinizi istemeyen birisiyle görüsse hos bi durum olurmu ? biz altli üstlü oturuyoruz komsuyuz yani kaynanam gille, annemden rahatsiz bu duruma yani mesela kardesiyle konusmuyor ama kardesi onun dünürünün evine geliyor ve laf sürekli bizim üzerimize dönüyor anliyomusunuz ? bu durum sizi rahatsiz etmezmiydi ?

Rahatsiz olabilirsin ve bu rahatsizligini kaynanana soyleyebilirsin ama kalkip da gorusmeyeceksin diyemezsin iste. Valla simdiden boyle yapiyo evlenince neler yapmaz diye bi de bu dedikodun cikar. Kaynanan sana birisyle gorusme dedi mi? Ve sen de uyguladin mi? Lutfen mantikli dusun biraz. Sen mutluluguna bak birak kim ne diyosa desin muhattap olmayiver.

Bilmiyorum, suan icin bu durum beni geriyor ben rahatsiz oldugumu zaaten kendisine söyliyecem, karar ona kalmis cok SIK görüsmeleri beni düsündürüyor yani biz komsu olmamiza ragmen kadin haftada 3-4 kere bellki ariyor annemi ama halamla sürekli kontakt icinde anlayamiyorum, anliyormusun. bi misal vereyim sana annem gecen hafta hastaydi hastaneye gittik vs. bi gecmis olsun demek icin 5 basamak gelmedi ama dayim hastanede bugun hastaneye gitmis ?? nerde mantik allah askina ben ne yapayim yani anneme karsida mahcup oluyorum..

Bunu yapmasi ayip olmus tabiki sonucta dunurler. Ama insanlari degistiremezsin ki.. kaynanan seni istemedi mi peki hani inadina mi yapiyor? Eger oyleyse zaten kalkip da gorusme dersen bile inadina gorusur. Ama kendi ailene saygisizlik yapilmasinada izin verme. Nisanlina soyleseydin annen ne kadar ayip yapti anneme bir gecmis olsun bile demedi diye.

bakin bizim durumlar biraz karisik kendinizi benim yerime bi koyun. kaynananiz sizin dedikodunuzu iyilinizi istemeyen birisiyle görüsse hos bi durum olurmu ? biz altli üstlü oturuyoruz komsuyuz yani kaynanam gille, annemden rahatsiz bu duruma yani mesela kardesiyle konusmuyor ama kardesi onun dünürünün evine geliyor ve laf sürekli bizim üzerimize dönüyor anliyomusunuz ? bu durum sizi rahatsiz etmezmiydi ?
O zaman bu durumdan rahatsiz oldugunu soyle, gorusmenizi istemiyorum demen hic hos degil. Sen karisamazsin yani kimin kiminle gorusecegine, o zaman sana tavir alinir ve bakarsin seninle konusulmuyor.

komsuykene beni herkeze gelinim diye tanistirirdi ama nisan takildikdan sonra bi geri cekildi yani baska insanlar hakkinda konustugunda herseyi biliyor ama kendine gelince hic birsey bilmiyormus gibi yapiyor, nisanlimada söylüyorum zoruna gidiyor sanirim bilmiyorum sorarim falan diyor, gecistiriyor.

Dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor. İnsanların sizi ilgilendirmeyen ilişkilerinden niye pay çıkarıyırsunuz ki? Sürekli sizin dedikodunuzu yaptıklarını kim söyledi? Kendinizi çok fazla önemsiyorsunuz. Koskoca insanlar sizin lafınızla mı samimiyetini ayarlayacak Allah aşkına? Saçmaladığınızla kalırsınız. Nişanlınızla bunun üzerine kavga ederek de kendinizi küçük düşürdüğünüzü düşünüyorum. Azıcık kendi hayatınıza bakın. Hep ben ben ben yok öyle, kimsenin umrunda olduğunuzu düşünmüyorum sürekli hakkında konuşulacak kişi olarak.

Bilmiyorum, suan icin bu durum beni geriyor ben rahatsiz oldugumu zaaten kendisine söyliyecem, karar ona kalmis cok SIK görüsmeleri beni düsündürüyor yani biz komsu olmamiza ragmen kadin haftada 3-4 kere bellki ariyor annemi ama halamla sürekli kontakt icinde anlayamiyorum, anliyormusun. bi misal vereyim sana annem gecen hafta hastaydi hastaneye gittik vs. bi gecmis olsun demek icin 5 basamak gelmedi ama dayim hastanede bugun hastaneye gitmis ?? nerde mantik allah askina ben ne yapayim yani anneme karsida mahcup oluyorum..
Ama demekki seviyor onları. Düşmanı değil ya annenin kardeşi yani.silah zoruyla da gitmedi.boşuna uğraşmayın bu konuyla aralari iyi demekki.

Dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor. İnsanların sizi ilgilendirmeyen ilişkilerinden niye pay çıkarıyırsunuz ki? Sürekli sizin dedikodunuzu yaptıklarını kim söyledi? Kendinizi çok fazla önemsiyorsunuz. Koskoca insanlar sizin lafınızla mı samimiyetini ayarlayacak Allah aşkına? Saçmaladığınızla kalırsınız. Nişanlınızla bunun üzerine kavga ederek de kendinizi küçük düşürdüğünüzü düşünüyorum. Azıcık kendi hayatınıza bakın. Hep ben ben ben yok öyle, kimsenin umrunda olduğunuzu düşünmüyorum sürekli hakkında konuşulacak kişi olarak.

Konu sadece ben degil ben ve Ailem, ben burda fikir istedim beni elestirmenizi degil.

Merhaba arkadaslar ben aranaza yeni katildim bi derdim var paylasmak istedim bellki yardimci olabilirsiniz bana.
Yaklasik 2 senedir nisanliyim. Dayim ve Halamlarla aramiz pek iyi degil fakat Kaynanam cok SIK görüsüyor onlarla, ben bu durumdan cok rahatsizim nisanlimin ailesininde görüsmesini istemiyorum kendisinede söyledim ama kaynanamlara bisey diyemedim nisanlimda diyemiyor devam görüsüceklerini bildigi icin.
Bu durum beni cok üzüyor cünki ben kendi kulaklarimla kaynanam gilde dedikodumu yaptiklarini duydum. Görüsmelerini istemiyorum hakkimda oldugunu düsünüyorum sonucda onlarin geliniysem ben, ben görüsürsem görüsmeliler sizce ne yapmam gerekiyor kaynanama acikca söyliyeyimmi yoksa ne yapayim. Ben hemen sinirlenebilen biriyim nisanlimla bu konuda konusunca sürekli kavga ediyorum 3 aydir ne zaman onlarin lafi acilsa kavga ediyoruz baskalari icinde kötü olmak istemiyorum ben haliyle bu benim halam dayim teyzemde olsa, degmez kavga etmeye. yardimci olun lütfen :KK43: :KK43:

Kv nızle konuşursanız ınadına yapabılır.. Bu sızı daha cok üzer.. Annenızın durumu yuvarlayıp konuşmadı daha yerınde olur.

Sızce bu yorum fazla sert degılmı sasırdım okuyunca.. Fıkrımızı soruyor ve uzgun belliki daha yumusak kelimelerle kırmadan ıletısım kurabılsek daha hoş olur degılmı

Kv nızle konuşursanız ınadına yapabılır.. Bu sızı daha cok üzer.. Annenızın durumu yuvarlayıp konuşmadı daha yerınde olur.

Annemde bisey demiyor zaten kendisine bana söyleniyor, ben 2 senedir daha hic birsey istemedim kaynanamdan hic bir saygisizlikda yapmadim, bise lazim olduysa yada gerekiyosa nisanlima söyledim ama oda arada kaliyor ailevi konulardada ailesine bisey diyemiyor sanirim.

Konu sadece ben degil ben ve Ailem, ben burda fikir istedim beni elestirmenizi degil.
Eleştirilmek istemiyorsanız konu açmasaydınız. Eleştiriye açık olmak lazım biraz. Ben de fikir verdim zaten, kendi hayatınıza bakın dedim. Sizi ilgilendiren bir şey yok onların arkadaşlığında.

Annemde bisey demiyor zaten kendisine bana söyleniyor, ben 2 senedir daha hic birsey istemedim kaynanamdan hic bir saygisizlikda yapmadim, bise lazim olduysa yada gerekiyosa nisanlima söyledim ama oda arada kaliyor ailevi konulardada ailesine bisey diyemiyor sanirim.

Malesef evlenırken benzerı sıkıntıları yasamayan yok.. Ama sızın arkanızdan konuşanlar bır taraf akrabanz dıger taraf kv yanı cocugunun esının hakkında soylenenlerı dınleyen olmanın ayıbı ondada olacak..bırakın herkes kendı ayıbından kendı utansın yerı gelince sızde ıkı cıft laf ederınız. Dusunmemeye calışın sız dusundukce durumu belkide gereksz yere buyutebılırsınız.

O zaman böyle senin kus akrabalarınla alenen senin dedikodunu yapan aileye ne diye gelin gidiyosun.?

Eleştirilmek istemiyorsanız konu açmasaydınız. Eleştiriye açık olmak lazım biraz. Ben de fikir verdim zaten, kendi hayatınıza bakın dedim. Sizi ilgilendiren bir şey yok onların arkadaşlığında.

Durum benim ailemi ilgilendiriyor siz anlamiyosunuz galiba, yasanan durum benim hayatimi etkiliyor diyorum siz okumuyorsunuz galiba. Konu onlarin arkadasligi degil benim akrabam benim nisanlimin evine gidiyor ve benim ailemin ve benim dedikodumu yapiyorsa bu benim icin yanlistir. Sizin icin degilse hayat size toz pembe demekki.

O zaman böyle senin kus akrabalarınla alenen senin dedikodunu yapan aileye ne diye gelin gidiyosun.?

Önceden böyle bi durum yoktu ya onlarda yeni tanistilar yani nisanda, nisanlanmadan önce tanismiyorlardi. ister istemez ayni ortamda bulunuyorlar , ama kaynanam kendi bilincinde olmasi gerekiyo bu insan benim gelinim ve ailesi hakkinda böyle seyler söylüyorsa iyi degiller diye kendisi uyarabilir, evime gelip bu tarz konusma diye, isin kötüsü onlar assagida konusuyor ses yukari geliyor yani duymamak mümkün degil, kaynanami bu durumda dost görmüyorum ben.

Back
X