• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalarından bıkanlar

çikolatagelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
2.033
2
116
38
Diğer
kızlar aranızda benim gibi akrabalarından bıkan var mı her bi araya gelişimizde laf sokuyolar kendlerince beni iğneliyolar istemiyorum onlarla aynı ortamda olmayı ama mümkün değil tabi o kadarda seytanca davranıyolarki iğnelerken gulerek konuşuyolar sonradan cakıyorum ne demek istediklerini ya ben niye aynısını yapamıyorummsenağlama

bende aynı şeyleri yaşadım canım üstelik onlar yaklaşım göstemeyip sürekli bekliyor artık onlardan uzağım 80 km var arada ben aramatınca onlarda aramıyor bende yaklaşık iki yıldır aramıyorum ama şimdi kayınvaldemlerle aynı sıkıntıyı yaşıyorum hem de 180 km mesafeye rağmen onlarıda aramıyorum senede bir kere giersem çok bile ama sağolsun onlar sürpriz yapıp habersiz geliyor

boş insanlar işte iğneleyerek,imalı konuşarak kendilerine eğlenceli bir ortam yarattıklarını zannediyorlar..
benimde bu tarz akrabalarım var,sürekli evlenemedinmi daha? iş bulamadınmı daha ? diye sorguya çekerler..acıyorum onlara küçük dünyalarında tek sorun benim evlenememiş olmam :)
boşver sıkma canını herkes kendi hayatından sorumlu..

bende seviniyorum canım uzaklaşcam allah kısmet ederse evlenince başka bi şehirde olcam ama şimdi nişan arefesindeyim ve onların yaptıklarının sayesinde sevinemiyorum bile hergün bitanesi bişey deyıp moralimi bozuyo çok sıkıldım

onlar kendi çocuklaına saklasınlar fikirlerini ara sıra dozunda çıkışlar yaparsın evlilik gerginliği diye dokunamazlar

bazıları konusmak adına konusurlar....cal cene ...kendılerı konusup kendılerı dınlesın bosver....
olmazmı boyle akrabalar emınım herkeste vardır...
ancak kendı sevgılerını ve saygılarını kaybederler....
kaybeden onlar olur...bosver...onlar ne kadar canını sıkıyorlar sende o kadar ıyı davran belkı utanırlar ...utanma duyguları varsa tabıııııııı

bence tavrini koymaya calis
yaptiklari saka veya herneyse kaldiramadigini belli et
ama sakin kirma
cünki ilerde evleneceksin
ve inan ne kadarda kötü olsa nsan akrabalarini ariyor iste
saglicakla kal

İçerik nedeniyle”ilişkiler ,duygular, hayatın içinden “Bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

çok haklısınızzz önceliklee .....
akrabalığı sadece istediği zaman gelip gitmek, istediği zaman işini yaptırmak olarak gören akrabalara karşıım....ve sadece saygı duyarım birsevgim ve paylaşımım olamaz.....

Tam benlik konuya geldim.. Ben akrabalarımın çoğundan fazlasını sildim görüşmüyorum aramıyorum
nedeni ise kıskançlık, kızları yaşındaki bana laf atmaları arkamdan konuşmaları..Bunu bana çok kolay bi şekilde yaptılar çnkü modern görüşlü insanlar değil yobazlar ayrıca ailenin rolüde önemli zira beni hiç korumadılar savunmadılar, insan evladını herzaman herkese savunabilmelidir.İçinden kızsada sövsede etsede başkalarına bunu belli etmemelidir.. Ben çok çektim akraba mı aman aman diyorum, fesat ikiyüzlü dedikoducu insanlardan nefret ederim..Bunu yüzlerine açık açık söylerim..
Sende sana zarar veren insanları hayatından çıkar at, akraba bu yine bi araya gelinir asla taviz verme dik duruşunla onlar ezilmeli..

akrabalarıma iyilik yapmaktan başka hiç bir kötülüğüm olmadı ama beni gene sevmezler gene sevmezler ben bıkmadımda sadece niye böyleler diye üzülüyorum teyzemi çok severdim çocukluğum yanında geçti sayılır sorunlu bir evliliği vardı çocuk aklımla ona morel verirdim .Aramızda 6 yaş vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bir nevi ona arkdaş olurdum bir gün görmesem özlerdim oda öyleydi ozamanlar .zor bir çocukluğum oldu hem maddi hemde manevi annem babam ayrıydılar baba ilgili baba değildi annemdeydim .çok genç yaşta evlendim 13 yıllık evliyim maddi sorunum evlendiğim günden beri kalmadı ALLAHA çok şükür fakat teyzem ve diğerleri bize düşman gibiler annemi rahat ettirmemden hiç memnun değiller şuan beni yeğen olarak değilde kıskandığı bir bayan olarak görüyor .keşke böyle olmasaydı keşke onu gen çok özleseydim...

ahh ahh...
ne kadar fitne fesat insan varsa hepsi sülalede toplanmış
hepsi aynı al birini vur ötekine
hep konuşurlar hepp..
ama niye kendi açıklarını kapatmak için !!!!
hepsi kendi pisliğini kapatmak için başkasının hareketlerini gözlüyor
tepedenden tırnağına herşeyini eleştirme hakkını kendilerinde bulurlar
herşeyin düzgün olsa bile bulurlar örneğin saçın dolaşmıştır bunu bile öyle bi büyütürler kii
biri bi başlar konuşmaya sülalenin öteki tarafına gelene kadar laf ne hallere gelir
buu aralarda ben konuşuluyorum sülalede gündem benim yanii
hiç biride umrumda değil
ama bi gün bi tepem atsa bi başlasam konuşmaya
hiçbirinde insan içine çıkmaya yüz kalmaz
hepsinin ayrı ayrı pisliği var susuyosam da annem babam için susuyorum
yoksa benim kimseden korkum yok zaten onlara göre son derece saygısız bi insanım
benim için pek bişey farketmez ama annem babam üzülür diye susuyorum..

benide akrabalarım çok yordu. yaklaşık bir yıldan beri pek görüşmüyorum. ablalarım da dahil. eskiden "akraban ne olmanı ister ne ölmeni" lafını çok duyardım ve anlamsız gelirdi. söyleyenleri şiddetle eleştirirdim. meğer doğruymuş. ne olmamı istediler ne ölmemi. sadece kullandılar, iğneledirler, arkamdan konuşup yüzüme sahte gülücüklerini(çoğu zaman bunu bile yapmadılar) gösterdiler.

benide akrabalarım çok yordu. yaklaşık bir yıldan beri pek görüşmüyorum. ablalarım da dahil. eskiden "akraban ne olmanı ister ne ölmeni" lafını çok duyardım ve anlamsız gelirdi. söyleyenleri şiddetle eleştirirdim. meğer doğruymuş. ne olmamı istediler ne ölmemi. sadece kullandılar, iğneledirler, arkamdan konuşup yüzüme sahte gülücüklerini(çoğu zaman bunu bile yapmadılar) gösterdiler.

süper sözmüş ya valla inan sahte gülücük yerine asık suratı tercih ederim çok sinir bozucu oluyoo:oklava:

Akrabanın akrabaya yaptığını; akrep yapmazmış.a.s
Akrabalık bağını karşı tarafın özeline müdahale etmek, saygısızlık etmek
olarak kullanan akrabalardan bende nefret ediyorum.

Back
X