- Konu Sahibi istanbullu34
-
Birinin bnden hosLandigini biliyorum. Baska sehirlerdeyiz neyazikki . Cocuk bana ne msj atiyor ne bisey ama. Akrabalik ta var aslinda oyuzden mi acaba bnden uzak duruyor.? Tum fotolarimi yazdiklarimi begeniyor takip ettigi belli hatta ablasi arasira yazip yokluyor beni. Oyunlar oynuyoruz vs..
Cocuk ta cekingen falan hic deiil.
Konusturmayi nasil beceririm ki. Onu gercekten seviyorum ve bekliyorum.
Ne tatlı heyecanlar bunlar değil mi?
Konuşturma, kendi konuşsun. Bu kadar beklemişsin, biraz daha bekle.
ne olursa olsun ilk adimi sen atma. erkek seviyosa daha dogrusu acilmsk istetse hicbir engel tanimaz.
Selam ver konuş. Onu yapınca da mı cevapsız kalıyor?
Uzaktan uzağa bir merhaba demekten zarar gelmez.
İlan-ı aşk etmeyeceksin sonuçta.
Birinin bnden hosLandigini biliyorum. Baska sehirlerdeyiz neyazikki . Cocuk bana ne msj atiyor ne bisey ama. Akrabalik ta var aslinda oyuzden mi acaba bnden uzak duruyor.? Tum fotolarimi yazdiklarimi begeniyor takip ettigi belli hatta ablasi arasira yazip yokluyor beni. Oyunlar oynuyoruz vs..
Cocuk ta cekingen falan hic deiil.
Konusturmayi nasil beceririm ki. Onu gercekten seviyorum ve bekliyorum.
Koca dünyada akrabanızı mı buldunuz sevgili adayı olarak? Hayret ya.bir de aşktan meşkten bahsedenler olmuş. Yazık!
Koca dünyada akrabanızı mı buldunuz sevgili adayı olarak? Hayret ya.bir de aşktan meşkten bahsedenler olmuş. Yazık![/QUOTE
Bu dünyada kuzeniyle mesela evlenen milyonlarca insan var. Bunun nesi ayipp..
Hem dikkattli okumus olsaydin akraba SaYiLIRIz dedim. 1.dereceden degil yani. Annelerimiz kuzen. Bunda ayiplancak hicbisey yk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?