Akrabalık yüzünden mi benden uzak duruyor?

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Birinin bnden hosLandigini biliyorum. Baska sehirlerdeyiz neyazikki . Cocuk bana ne msj atiyor ne bisey ama. Akrabalik ta var aslinda oyuzden mi acaba bnden uzak duruyor.? Tum fotolarimi yazdiklarimi begeniyor takip ettigi belli hatta ablasi arasira yazip yokluyor beni. Oyunlar oynuyoruz vs..
Cocuk ta cekingen falan hic deiil.
Konusturmayi nasil beceririm ki. Onu gercekten seviyorum ve bekliyorum.

Ne tatlı heyecanlar bunlar değil mi?

Konuşturma, kendi konuşsun. Bu kadar beklemişsin, biraz daha bekle.

Selam ver konuş. Onu yapınca da mı cevapsız kalıyor?
Uzaktan uzağa bir merhaba demekten zarar gelmez.
İlan-ı aşk etmeyeceksin sonuçta.

Ne tatlı heyecanlar bunlar değil mi?

Konuşturma, kendi konuşsun. Bu kadar beklemişsin, biraz daha bekle.

ne olursa olsun ilk adimi sen atma. erkek seviyosa daha dogrusu acilmsk istetse hicbir engel tanimaz.

Selam ver konuş. Onu yapınca da mı cevapsız kalıyor?
Uzaktan uzağa bir merhaba demekten zarar gelmez.
İlan-ı aşk etmeyeceksin sonuçta.

Onu yapamiyorum iste. Cesaretim yok. Once onun bi konusmasini istiyorum.
Dogru diyksun cekinilck bisi yok ama Elimde Degiiiil. "-"

iyi de nerden biliyorsunuz çocuğun sizi sevdiğini.kendisi birebir size söyledi mi?
sizin yazdıklarınızdan öyle birşey çıkaramadım ben.sadece akrabası olduğunuz için yazılarınızı fotolarınızı beğeniyor gibime geldi.siz onu sevdiğiniz için onunda sizi sevdiğini düşünüyor olabilirsiniz.tabi kendisi size sevdiğini söylemişse o ayrı bir konu.

Koca dünyada akrabanızı mı buldunuz sevgili adayı olarak? Hayret ya.bir de aşktan meşkten bahsedenler olmuş. Yazık!

erkekler uzaktan ilişki yürütmeyi hiç sevmez
o yüzden olabilir
kesinlikle ilk açılan sen olma
çekingen değil diyorsun
ilgisi olsa en azından naber nasılsın falan demez mi
senin hayranlığının farkında olup hayran kaybetmek istemiyor da olabilir

Senin onu gördüğün gibi, o seni öyle görmüyordur.. bunu hic dusundunmu ? belkide akrabalıktan dolayı sizinle ilgileniyordur sadece..

hicbir erkegin pesinde kosma ilk adimida atma derim, su fb olayi sadece bana mi garip geliyor? eskiden insanlar birbirlerinden hoslaninca sıkıla sıkıla kendileri söylermis yada bir arkadasla haber yollarmis, ben eski zamanlari istiyorum, insanlar telefonda konusmak icin komsuya gidermis ya kendi evinde yok diye.. bence insan seviyorsa fbta bir merhaba atmaz senin hic beklemedigin bir anda karsina cikar ve dökülür, seviyorsa bu kadarini yapsin ya benmi cok hayalperestim

Anlattigin seyler ikili iliskilerde seviyor diye dusunmek icin cok sig seyler bana gore.
Sen ufak tefek seylere fazla anlam yukluyor, kendi kendine gelin guvey oluyor olabilirsin. O yuzden fazla kaptirma.
Cocuk da istese daha somut birseyler yapardi zaten. Sen oyunlara, facebook begenilerine cok anlam yukleme.
Cocukla aranizda madem birsey yok, olmasini isteme bence. Akrabalar arasinda evlilik sorunlu oluyor. Akrabalik iliskileri acisindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…