• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabam aldatıyor gibi

hayır kocası face hiç kullanmıyor mu görüyordur elbet kuzeni olmasa sosyal medyada o kadar rahat olmaz aldatıyor olsa ..bir kişinin telefonla ya da kuzeniyle canımlı cicimli konuşması hemen akla aldatmayı getirmemesi lazım...bende teli düşürmüyorum bende kuzenimle canımlı cicimli konuşuyorum yazık ya hemen art niyetli düşünmemek gerek...kaldı ki böyle birşey olsa eşi de saf cahil değildir herhalde telefondan anlamıyor sosyal medyadan anlamıyor olsun...

ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi size düşmez sonra zaten siz kötü olursunuz...:47:

Yine diyorum sen kendin olarak sakın karışma olaya. Eşi tanıyor belli ki Seyid olarak kaydedilmiş telefona.
Gözlemle eğer sezgilerinde haklıysan bir şekilde farkedilmesini sağlarsın zaten
Direk söyleme sakın sen suçlu olursun

Bu ara da daha yapıcı olsak ne kaybederiz, sen kimsinki vari yorumlar hoş olmuyor bence belli kız onlarla çok yakın ilişki içersinde ve kaldıramıyor bu durumu. Herkes susup izlediği için böyle oluyor ya zaten..

En yakınım bu kişi benim biri teyzemin oglu biri eşi.her hafta sonu görüşüyoruz yada hafta içi samimi bir konuşmamız var sadece hazmedemiyorum ve aklıma geldkçe neden yaptı bunu diye aglayasım geliyor,güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

Hiç normal bir durum değil.Karışmayın desek olmaz karışsanız ne olacağı belli değil.
Off çok zor.Allah kolaylık versin en az zararla atlatırlar insallah.Şayet böyle şüpheli bir durum varsa.

kafanın içinde de dönmesin.Sen hayatına bak çokta muhattap olma.Kaynanasına yorum bile yapma.Yarın öbür gün şahit bile gösterip seni konuya dahil ederler.Başın ağrır.

Sen karışma boşver diyemeyecğim bende çoğu üye gibi neyazıkkı. Yani uzak olsanız neyse ama herşey gözünüzün önünde cereyan ediyor isede insanın kaldırması zor olabilir özellikle teyzesi ve kuzenide söz konusu ise .
Bahsedilen kızımızın yaşı küçük daha böyle heyecanları yaşayamadan evlenmiş bide üstüne anne olmuş ama henüz konumunu idrak edememiş demekki..Yaşayamadığı etrafında gördüğü şeyleri şimdi yaşamaya çalışıyor muhtemelen .. ama evli ve bir cocuğu olan anne olduğunu ve yaptığının yakışıksız olduğnu düşünmeden.. Eşini aldatmıyorda olabilir. belki normal arkadaşlar arasında olan samimiyet sınırını biraz aşan bir durumda olabilir bahsettiğiniz ilişki ama yinede hoş değil..
Bu durumda emin olmadan bişey yapmanız iyi olmaz..Bahsettiğiniz kişi bu kadının evli olduğuunu bilmiyormu , Face profilinde evli yazmıyormu..
Biraz daha gözlemleyin sizi rahatsız ediyor ve şüphelerinizde haklı olduğunuz konusunda ciddi bulgularınızda varsa bu durumda eşine çaktırmadan ,direkt suçlamadan ima yollu bişeyler söylersiniz. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürseniz gerisini kendi araştırır bulur bulmak isterse..

Bu arada unutmadan,bu tür namus meselelerinde erkeğin ve kadının tepkilerini bilemeyiz.İşin sonu çok kötü durumlara bile gidebilir.KARIŞMA.Kocasının annesi babası kendi aile içinde halletsinler.

O zaman karıştırmayın. Şahsen ben bitiremeyeceğim işe başlamam. Anlatabiliyor muyum?
Anladım karşmam kesinlikle.
Bu arada unutmadan,bu tür namus meselelerinde erkeğin ve kadının tepkilerini bilemeyiz.İşin sonu çok kötü durumlara bile gidebilir.KARIŞMA.Kocasının annesi babası kendi aile içinde halletsinler.
tamam karışmam herkes kendi ögrensn
Sen karışma boşver diyemeyecğim bende çoğu üye gibi neyazıkkı. Yani uzak olsanız neyse ama herşey gözünüzün önünde cereyan ediyor isede insanın kaldırması zor olabilir özellikle teyzesi ve kuzenide söz konusu ise .
Bahsedilen kızımızın yaşı küçük daha böyle heyecanları yaşayamadan evlenmiş bide üstüne anne olmuş ama henüz konumunu idrak edememiş demekki..Yaşayamadığı etrafında gördüğü şeyleri şimdi yaşamaya çalışıyor muhtemelen .. ama evli ve bir cocuğu olan anne olduğunu ve yaptığının yakışıksız olduğnu düşünmeden.. Eşini aldatmıyorda olabilir. belki normal arkadaşlar arasında olan samimiyet sınırını biraz aşan bir durumda olabilir bahsettiğiniz ilişki ama yinede hoş değil..
Bu durumda emin olmadan bişey yapmanız iyi olmaz..Bahsettiğiniz kişi bu kadının evli olduğuunu bilmiyormu , Face profilinde evli yazmıyormu..
Biraz daha gözlemleyin sizi rahatsız ediyor ve şüphelerinizde haklı olduğunuz konusunda ciddi bulgularınızda varsa bu durumda eşine çaktırmadan ,direkt suçlamadan ima yollu bişeyler söylersiniz. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürseniz gerisini kendi araştırır bulur bulmak isterse..
Evli yazıyor evli oldugunu göre göre konuşuyor ya oglan neyse bir sürü ihtimail var.ama neresi dogru onu bilmiyorum sayet varsa böyle bişey kendileri ögrenirler asla karışmam
kafanın içinde de dönmesin.Sen hayatına bak çokta muhattap olma.Kaynanasına yorum bile yapma.Yarın öbür gün şahit bile gösterip seni konuya dahil ederler.Başın ağrır.
Haklısın çok ağırr hemde uzak durmak en iyisi ..
Hiç normal bir durum değil.Karışmayın desek olmaz karışsanız ne olacağı belli değil.
Off çok zor.Allah kolaylık versin en az zararla atlatırlar insallah.Şayet böyle şüpheli bir durum varsa.
Karışmıycam karışırsam benim üstüme kalır bu üyzden onlar görene kadar ben görmicm

Kaynanası kendi işine baksın. Artık devir teknoloji devri. Ben tuvalete bile telefonla giriyorum.

Yine söylüyorum sorgulayacak olan siz değilsiniz, kayınvalide ve siz yani...

Ortada delil yok kanıt yok... Mesajları atanın erkek olduğu nerden belli?

aaa ne demek öyle.. eğerkii aldatıyorsa kayınvaldesi nasıl sorgulayamaz tabi sorgular çocuğu sonuçta anne bu en çokta onun zoruna gider
ayrıca evli isem tuvalate telefonla gidiyorsam devrin teknolojisinden değil bi halt ettiğimdendir..:19:

aaa ne demek öyle.. eğerkii aldatıyorsa kayınvaldesi nasıl sorgulayamaz tabi sorgular çocuğu sonuçta anne bu en çokta onun zoruna gider
ayrıca evli isem tuvalate telefonla gidiyorsam devrin teknolojisinden değil bi halt ettiğimdendir..:19:

Ne ilgisi var allah aşkına? Ben evliyken de tuvalete telefonumla gittim hic bir halt da karıştırmadım.

Neyse kim sorgularsa sorgulasın, siz konuya yorum yapın, bana değil.

Canım bunun peşine düşmek sizlere düşmez. Kocası var sonuçta. Kocası şüphelenmiyosa hiiiç karışıp bozmayın ortalıgı. Çok ciddi bi mesele bu. Öyle bir şey yaptıysa da gizli kalmaz

Kocası alıp karıştırmıyor mu bunun telefonunu. Hani şüpheden değil de. Ne biliyim insan evlenince her şey şeffaflaşır. Alırım eşimin telefonuyla oyun oynarım. Fotograflara girip bakarım neler çekmiş diye...

Son düzenleme:
Hemen konuya giriceğim,ben 20 yaşındayım benim teyzemin gelini daha yeni 19 yaşına girdi birtane oğlu var,ama 7-24 elinde telefon sms yoksa,internet paketi,yoksa sms.Olmadı dakka yapıyor.Sürekli birileryle mesajlaşıyor ve bi bakarmış gibi yapınca telefonu kendine doğru ceviriyor yani saklıyor!! kaç kere denedim bunu ama hep sakladı.Teyzemde kzım sen bekarsın tamam konuştuğun vardır arkadaşın vardırr ama bu kimle konuşuyor bilmiyorum diyo,ona soruyolar kim konuşuyorsun kız kardeşimle babamla mesajlaşıyorum diyor.Hep bi bahane,allah varya bunda bişey var diye şüphelenyoruz aslında ama yakalamadan bişey diyemeyiz sonuçta.Neyse geçen hafta beraber hem piknik yapalım hemde kuşburnu toplayalım dedk.Ben yengem ve kardeşim 3müz yanyana arabann arkasnda oturuyorz.Hemen bi bahane buldum Ben Candy Crush oyununda şu leveli geçemedm dedim oda ben geçtim 109.levele geldm dedi ver geçyim dedi ben düşünmeden verdim oda tabi baa verdi oyunu açıp o benim oyunla ugraşırken bende mesajlarına girdim ve baktım benle msjları varbi tane oglanla var diğerlerine bakamadım zaten.Oğlanın mesjlarını okudum aynen şöyle,Pamuğummm,bizimkide uyuzumm demiş oda buna sıpam,canım derken muhabbet böyle gitmiş bizimki nereye gittiğiide haber vermiş bak baaak !! kuşburnu toplucaz canm ya ailecek gidiyoruz demiş. Ya hadi bu oglan akraba diyelim neden canımlı,pamugumlu uyuzumlu konuşuyorsun ki sonuçta sen evli 1 çocuk annesisin yani arada sınır olmalı diye düşüüyorum yanlışmı kızlar,evet mesjları okumakla hata etmiş olabilir ama içim içimi yiyodu şimdi daha beter oldum :ssz::ssz: Sizce aldatıyor mu? bi kere de piknige gttigimzde yanımzdan kalkp başka yere gitti orda tam yarım saate yaın konşmuşu kocası olsaydı yanımızda konuşurdu neden gitti demi? Bana kalırsa aldatıyor gibi ama napıcam bilmiyorum çocuğu kocasını düşünpü üzülüyorum :ssz::ssz:

bence aldatıyor :ssz: ama çok yanlış bişey tatlı bir dille uyarmalısnız ....

Oğlanın adını kydetmiş çünkü Seyid diye facesindede baktım her resmini begenmiş bizim ki.Haklısınz sorgulamak bana düşmez ama hazmedemiyorum kısacası :ssz:

Gizli birşey yapıyor olsa niye kendi ismiyle kayıt etsin ki çocuğu telefonuna?

Ve face'den eklesin fotograflarını beğensin falan?

Eşi tanıyor mu bu kişiyi acaba?

Face'si varsa bak bakalım onunla da arkadaş mı orada eşi?

Son olarak; Sen bu işe karışma, tutamam kendimi diyorsan kıza biraz çıtlat bakalım muhabbet esnasında.

''Face'de fotograflarını beğendiğin bu çocuk kim ya, sürekli anasayfa da çıkıyo beğenince, sanki biryerden tanıyo gibiyim çocuğu'' falan de.

Ne deniyor,gözünüzle görseniz bile gözlerinizi ovuşturun tekrar bakın.Yani burda bilip bilmeden aldatmıştır,yok aldatmamıştır dememiz boş.Bazen çok emin olduğumuz şeylerde bile yanılabiliriz.Hiç birşey göründüğü gibi olmayabilir.Aldatmıştır diyerek tanımadığımız bir insanın hakkına bile girmiş olabiliriz.Kayınvalide böyle bir şüpheye düşmüşse,20 yaşında kız yeğeniyle (konu sahibi) bunun dedikodusunu yapıp fikir üreteceğine direk gider gelinine sorar.Ama o da emin olamadığı için soramıyor.Emin olan hangi anne göz yumar.Konunun başlığından da anlaşılacağı gibi galiba olan bir durumda kesin konuşmak yanlış ve tehlikelidir.Konu sahibi o yüzden kimsenin günahına girme,böyle bir günah varsa bile,çamura taş atıp üstüne sıçratma.Nu konular aile içinde çözülecek konulardır.Sonuçları çok kötü olabilir.

17 18 yaşındaki kızı gelin dıye alırlarsa böyle olur işte

sanırım kocası pasif bı adam ki siz gelinin davranışları konusunda bukadar söz sahıbısınız aile içindede mevzu hep bu gelinin oturması kalkmasıdır ya kımse yoksa gunah alıyorsanız hoş biri olsa o gelinin hesap vereceği kişiler yıne sizler değilsiniz sadece kocasını ılgılendırır kocasıda açsın gözunu karısıyla ılgılensın ne oluyor ne bitiyor dıye

Bu bence size düşmez .
Belki bir şey yok sadece size öyle geliyor .
Boşu boşuna siz kötü olmayın .

Bence ne olursa olsun siz karışmayın eminim sonra sizi suçlu bulurlar mesajlarına bakmasaydınız keşke sonuçta onun özeli neyse dediğim gibi bence görmemiş gibi yapın sonra pişman olursunuz :44:

Bence sen hiç karışma.
Yarın bir gün ortaya çıkarırsın.
Kadın kendini affettirir.
Suçlu olan, iftira atan sen olursun.

gozunuzle gormedikten sonra kimsenin gunahını almayın bence. ben normal arkadasımla mesajlasmamı saklarım mesela bu bir kanıt degildir. zaten boyle birsey varsa er gec ortaya cıkar.

Back
X