akrabam

kirmizisac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
23
2
27
kızlar ben akrabamdan hoslanmaya basladım ama küçüklükten beri böyle bişey düşünmemiştim abi kardeş gibiydik yani çok da yakın değildik ama 3 yas var aramızda şimdi beni kardeş gibi görmesini istemiyorum sonucta bende buyudum felan aradan zaman gecti yan yana oldugumuzda gayet samimi davranıyor fiziken felan ama yinede kardeş gibi düşünüyor olabilir tam olarak o düşünceden cıkması ıcın yanı aklına dusmem ıcın neler yapabılırım ??

Böyle konular okudukça kızımı nasıl yetiştirmem gerektiğini birkez daha düşünüyorum. Siz ve açtığınız konular ilginç... Akrabalık derecesini öğrensek?

akrbabam derken yanı aynı koyluyuz gıdıp de kuzenıme asık olcak değilim

senin konularında hep ilginç vesselam.Yaşın 17 bence aklını farklı şeylere yönlendir.Küçüklükten beri olayları farklı algılıyorsun gibi geldi.Bu arada fiziken yakın davranmayı açar mısın biraz??(sarılma,şakalaşma vs.)

Akrabalik derecesine bagli
Cok uzak bile olsa pek hos karsilanmiyor bazi kulturlerde

kızlar ben akrabamdan hoslanmaya basladım ama küçüklükten beri böyle bişey düşünmemiştim abi kardeş gibiydik yani çok da yakın değildik ama 3 yas var aramızda şimdi beni kardeş gibi görmesini istemiyorum sonucta bende buyudum felan aradan zaman gecti yan yana oldugumuzda gayet samimi davranıyor fiziken felan ama yinede kardeş gibi düşünüyor olabilir tam olarak o düşünceden cıkması ıcın yanı aklına dusmem ıcın neler yapabılırım ??
Fiziken samimiyet derken ??? hani demişsin ya sonuçta ben de büyüdüm.Demek ki,el şakası yapacak zamanı geçtin.Bu hayatta kimseye güvenmemek gerek.
Bu arada yaşın 17 bu tarz hoşlantılar normal.Derslerine odaklan.

X