- 15 Mart 2015
- 23
- 2
- 3
- 27
- Konu Sahibi kirmizisac
-
Tatlim, maalesef olmaz bu is. Cunku bi erkek kardes gibi görüyorum seni dediyse olay bitmistir zaten.merhaba ilk defa askın esiri oldugumu düşünüyorum olay şöyle benim bi akrabam var küçüklükten beri abi kardeş gibiydik ama lafta yani ama büyüyünce o işler öyle olmadı aramızda 3 yas var ben bunu fake hesaptan ekledim ve konustuk baya kim oldugumu söylemedim tabi anladı biraz engelleri asıcaz seninle seklinde seyler dedi 1 hafta önce yengemizzi kybettik sureklı aynı ortamdaydık ben dayanamadım artık ve ben senı abı olarak görmüyorum dedim oda ben seni kardeşim olarak görüyorum dedi kimse duymasn bende duymamıs olıyım kımse umrumda degıl ama cenazemız var sonucta dedi ve hala aynı ortamdayız napcam bilmiyorum onu cok istiyorum
büyük ihtimalle benim oldugumu anlamıstı ogun karsılasmstk bugun bırı bana farklı bakıyodu bugun gordummu senı gıbı sorular sordu ve bir sürü ipucu vardıBirlikte engelleri aşacağız dediği kişi sen değilsin o zaman. Başkası sanmış olmasın.
Sana "seni kardeşim olarak görüyorum" demiş çünkü.
Bu cevabını da begendim çocuğun. Duyarlı birine benziyor. Kimse duymasin demiş bir de.iyi bir çocuk bu.cenazemız var sonucta
Kendini ümitlendirmeden unutmaya çalış bence.büyük ihtimalle benim oldugumu anlamıstı ogun karsılasmstk bugun bırı bana farklı bakıyodu bugun gordummu senı gıbı sorular sordu ve bir sürü ipucu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?