akrabam

kirmizisac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
23
2
27
merhaba ilk defa askın esiri oldugumu düşünüyorum olay şöyle benim bi akrabam var küçüklükten beri abi kardeş gibiydik ama lafta yani ama büyüyünce o işler öyle olmadı aramızda 3 yas var ben bunu fake hesaptan ekledim ve konustuk baya kim oldugumu söylemedim tabi anladı biraz engelleri asıcaz seninle seklinde seyler dedi 1 hafta önce yengemizzi kybettik sureklı aynı ortamdaydık ben dayanamadım artık ve ben senı abı olarak görmüyorum dedim oda ben seni kardeşim olarak görüyorum dedi kimse duymasn bende duymamıs olıyım kımse umrumda degıl ama cenazemız var sonucta dedi ve hala aynı ortamdayız napcam bilmiyorum onu cok istiyorum

Birlikte engelleri aşacağız dediği kişi sen değilsin o zaman. Başkası sanmış olmasın.
Sana "seni kardeşim olarak görüyorum" demiş çünkü.

Büyük konuşmayı sevmem.Benden, sevdiklerimden ya da ilerde kendi çocuğumdan çıkar diye çok korkarım.Tıbben ilerde sahip olabileceğiniz çocuklarınızın sağlığından bahsetmek istemiyorum bile bu zaten herkesin bildiği bişiy.Ama aynı sınıfta beraber büyüdüğüm insana bile kardeş gözüyle bakan bir insanım, akrabaya aşık olmak nedir aklım almıyor...
Hem çocuk sizi kardeşi olarak gördüğünü söylemiş.Reddedilmek tabi ki acıdır ama hepimiz yaşadık bunları..Çocuk da seni sevdiğini söyleseydi yorumum farklı olabilirdi ama zaten böyle görmediğini belli etmiş.Seni seven birini bulursun umarım..

Ne kadar yakininki kardes olarak buyudunuz ?
Eger seni istemiyosa kardesi olarak goruyosa bu olayi unutmus gibi yapmaktan baska caren yok ne yazikki cnm :110:

merhaba ilk defa askın esiri oldugumu düşünüyorum olay şöyle benim bi akrabam var küçüklükten beri abi kardeş gibiydik ama lafta yani ama büyüyünce o işler öyle olmadı aramızda 3 yas var ben bunu fake hesaptan ekledim ve konustuk baya kim oldugumu söylemedim tabi anladı biraz engelleri asıcaz seninle seklinde seyler dedi 1 hafta önce yengemizzi kybettik sureklı aynı ortamdaydık ben dayanamadım artık ve ben senı abı olarak görmüyorum dedim oda ben seni kardeşim olarak görüyorum dedi kimse duymasn bende duymamıs olıyım kımse umrumda degıl ama cenazemız var sonucta dedi ve hala aynı ortamdayız napcam bilmiyorum onu cok istiyorum
Tatlim, maalesef olmaz bu is. Cunku bi erkek kardes gibi görüyorum seni dediyse olay bitmistir zaten.

Birlikte engelleri aşacağız dediği kişi sen değilsin o zaman. Başkası sanmış olmasın.
Sana "seni kardeşim olarak görüyorum" demiş çünkü.
büyük ihtimalle benim oldugumu anlamıstı ogun karsılasmstk bugun bırı bana farklı bakıyodu bugun gordummu senı gıbı sorular sordu ve bir sürü ipucu vardı

Adam acik acik demis kardesim olarak görüyorum diye.
Daha neyi istiyosun anlamadim...

E istemiyo iste napabilirsin yani unutmaya bak

Rahatsiz etmeye devam edersen ailene sikayet edebilirler ya da dedikodu cikabilir rezil olursun sulaleye

erkek kardeşim diyorsa zordur bu iş:KK14:ayrıca cenazede aşkı karıştırmayın:KK53:

Dürüstçe söylemiş üstüne gitme kendini küçük düşürme bence.
Eğer bi ilgisi olsaydı kardeşçe görüyorum demezdi

Böyle oyunlar oynamak hoşuna mı gidiyor? Hem kendini hem onu kandiriyorsun o seni başkası sanıp kendini kaptiriyor seninde ona olan duyguların ilerliyor bu sacmaliga bi son vermelisin! !

X