Akrabamz, Arkada evremiz vs...Buraya ye olduunu bilsek.........

destina0706

HAYATIMIN 3 ANLAMI
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2007
2.213
2
316
Antalya
Bu konuyu , gerçekten düşünceleri merak ettiğim için açıyorum
arkadaşlar.
Bazen burda bir yakın ya da uzak akrabana veya arkadaşına hatta öyle yazılar
okuyorum bazen annene,babana,kardeşine.çocuğuna,eşine bile anlatamadıkları konuları
burada anlatıp sorunlarını çözüme kavuşturan insanlar var.
Bazen öyle şeyler vardır ki bazı şeylerimizi 1. ve 2. derecede akrabalarımızın
bilmesini istemeyiz.Genelde malum bilinen şeyler de çoğunlukla gizli kalmaz o laf bir başkasından sana geri gelir.Bumerang gibi.......
Kısaca yakın çevrenizin de buraya üye olduğunu bilseniz
rumuzunuzu söylermiydiniz?
yoksa sen de bilme ben de seninkini bilmeyim böyle daha mı iyi olur mu derdiniz ?
Çünkü bilse size ait olan her mesajı okuyacak.
Gerçi benim okunmasını istemediğim bir mesajım yok ama...
Başta da dediğim gibi bazı çok özel yazılar okuduğum için aklıma gelen bir soru?
Ve merak ediyorum bu konudaki düşünceleri.

sadece ablama ve çok güvendiğim bir arkadaşım var o herşeyimi bilir zaten ona söylerdim başka kimsseye söylemezddim...başka kim var hayatta çok güvendiğim annem ama o da eşimin ailesiyle ilgili yazdıklarımı okursa önce beni bi güzel haşlar , sonrada onları haşlardı..

acıkcası ben bu siteye ilk uye oldugumda herkese nıkımı verdım ,siteyide baya bi övdüm .. ama onlar nik aldılarsada benım haberım yok :)) benım nıkımı bılıyorlar sonucta arada takıplerlermı bılmıyorum :)) gizlim saklım yok zaten eşimde nıkımı ve şifremı bılıyor.. :)
haa arada kavınvalıdem ile gorumcem canımı sıkınca dertlesmek için buraya kosuyorum yalan değil, sonucta bende insanım robot değilim sabırda bi yere kadar ;-) veya arkadas cevrem içinde sabrım tasınca yine kkdakı doslarıma yazıyorum yok bi cozum bulamadıksa ozaman derdım vara acıyorum konuyu bunun gibi yani..

ne ben söyleyeyim ne de bana söylesinler. ama mesajlarımı okuyanda okusun dert değil uydurduğum birşey yok sonuçta .. olan şeyleri yazıyorum. kimse de (eltimi kaynanam vs.) karşıma geçip sen bunları yazmışsın hakkımda diyemezler...

benim buraya uye oldugumu yakından kımse bılmıyor cunku başımadan 2 aşılama gectı negatıf hepsı ben ufak bı yerde otoruyorum o yuzden hala kımse bebek istemediğimizi biliyor...özelden de konustugum bır kac arkadasım war onlar bılıyorlar nerde oldugumu adımı falan o kadar
bu sıteden bişey ögrendıysem bı krem adı yemek falan o zaman söylüyorum okudugumu falan ama kayıtlı oldugumu eşim harıc kımse bılmıyor gerekte yok zaten yalan asla yazmam buraya yıne kendı düşüncelerim ama arada aklıma gelmıyor dııl hanı su okusa ne düşünürdü herkese yayardı gıbılerınden cewremde dedıkoducu cokda :)))
ama bebeğim olsa boy boy fotomu bıle koyarım tek derdim çocugumun olmadıgını yakından kımsenın bılmesını ıstememem yanı kızlar ayıp diil utanılacak bişiy diil allahın takdırı ama cogu ınsan bu sekılde karsılamayabılıyor we kırıcı olabılıyorlar zaten bı ılaç ismine bakarken uye olmustum iyikide olmusum walla burda cok rahatım gercektende allah tum kk dan razı olsun bı nebze rahatlıyorum burda ben .....

evet bende de aynı yalnız eşim,anneme dedim ,birde en yakın arkadaşıma tavsiye ettim.Onlarda herşeyimi biliyorlar zaten.Ama başka tanıdıklara nickimi söylemezdim herhalde.Yoksa buranın bir özeli olmazdı bizim için heralde.

buraya üye olduğumu çevremde herkes biliyor..
üye olmuş olabilirlermi,yok sanmıyorum!
olsada farketmez benim içinde..rahatsız olmam ben..çünkü reel nasılsam burda da öyleyim..
ne artım var ne eksiğim

buraya üye olduğumu bilenler var.bir kaç arkadaşım ve eşim.eşim nikimi şifremi biliyor.arkadaşlarım bilmiyor.ne gerek var ki nikimi söyliyeceğim.burası benim için özel :))

ben bir rahatsızlık duymazdım. aynen devam ederdim yazdıklarıma.
eger o benim nickimi bilmiyorsa hiç söylemezdim o rahatsız olmasın diye ama egerki biliyorsada endişelenmezdim kendi yazılarım için. Mümkün olduguncada ona msj yazmazdım takip ediliyormus hissine kapılmasın diye

Benim buraya üye oldugumu ve nikimi herkes biliyor.Hatta benden yaptigim biseyin
tarifini istedilermi.KK dan bakin,oraya vermistim diyorum:)))))

benim eşim annesigilin yanında yabangülüm deyip duruyor.aslaında korkmuyorda değilim.ama şehirde ve eğitim durumunda biraz değişiklik yaptım işallah kimse anlamaz..

benimde buraya üye olduğumu çok bilen var.kızım,damadım,gelinimiz,arkadaşlarım,hatta bitanesi var,canım burdan anıyorum onu,kendimle ilgili haberleri burdan takip eder,diyebilecek kadar yani.kendisi fazla msn ye girmediği için burdan takip etmek daha kolayına gidiyor sanırım.kaydirigubbakcemile3
ayrıca kızıyorumda ona.neyse vardır heral bir bildiği..ohhh göndermemide yaptım sonunda,ama onu çok seviyorum.
konuyu dağıttım sanırım,evet destinacım,çok bilen var kısacası,ve kimsedende cekinmiyorum,saklım yokki,abartımda.eee niye bilmesinler.
ama KK kıskananlaar çooooooooookkkk.başta kocaammm,oğluum,ve arkadaşlarıımmm..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ee haklı olarak ihmal edildiklerini düşünüyolarrrrrr..:enbuyukkk:

eşim.oğullarım,annem ve kızkardeşim biliyor başkalarına gerek yok

Kim gelmek,üye olmak istiyorsa gelsin be!
Bana ne! Ne halleri varsa görsünler:dilcikar:
Uğraşamam hiç kimseyle:umursamaz:

Valla benim için farketmez öyle herkese ben kk' ya üye oldum haa beni takibe alın demedim ama bilmelerinde de sakınca yok.

zemuszemus Bende seni...opuyorumnanaktan

Ne geregi var nickimi bilmelerine, he oldu ogrendi diyelim muhim degil hersey ortada:1closedeyes:

Çoğu yakınlarım bilir ama nikimi sormadılar, ben de söylemedim. Zaten bilmelerine ne gerek var. Biz bize paylaşımlar yapıyoruz gizlimiz yok, saklımız yok.

Umursamıyorum yani

benimde üye oldumu çoğu kişi biliyo tavsiyede ediyorum..
çoğu korkuyo aman diyo ..öcü varya burda..: :mymeka:
gelen gelsin kimseden saklım gizlim yok..sengözlerimebaksanab
ama üye olacaklarını hiç sanmam. lülülülülülü
bi kızgardaşım üye ...oda giremiyo şuan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…