Kayınbiradere selam bile vermem benEvlendikten hemen sonra nişanlım ve ben yatırım amaçlı arsa almayı düşünüyoruz. Bekar bir kayınbiraderim var. En büyükleri. Bir arsa bulmuş ortak alma fikri sundu. Çekimserim. İlerde ne olur ne olmaz diye tedirginim. O da ele karışacak bir de akrabayla iş yapmak konusunda duyuyoruz sağdan soldan. Ama herkes yatırımlık düşünüyor yani kimse iskanda bulunmayacak. Ne düşünüyorsunuz?
Evlendikten hemen sonra nişanlım ve ben yatırım amaçlı arsa almayı düşünüyoruz. Bekar bir kayınbiraderim var. En büyükleri. Bir arsa bulmuş ortak alma fikri sundu. Çekimserim. İlerde ne olur ne olmaz diye tedirginim. O da ele karışacak bir de akrabayla iş yapmak konusunda duyuyoruz sağdan soldan. Ama herkes yatırımlık düşünüyor yani kimse iskanda bulunmayacak. Ne düşünüyorsunuz?
Evlendikten sonra düşünüyoruz. Aslında düşünüp düşünmeme konusunda dahi kararsızım. Buradaki yorumlar da endişe etmekte ne kadar haklı olduğumu gösteriyor.Arsa evlendikten sonra alinirsa otomatik olarak ortak olursunuz. Evlenmeden once alinip, evlendikten sonra kredi odemesi vs devam edecekse hak iddia etmek icin mahkemelik olursunuz. Hukuki haklarinizi gözeterek karar verin.
Amaan Allahim..... Bu devirde babana bile guvenmeyeceksin ne demek is yapmak.Evlendikten hemen sonra nişanlım ve ben yatırım amaçlı arsa almayı düşünüyoruz. Bekar bir kayınbiraderim var. En büyükleri. Bir arsa bulmuş ortak alma fikri sundu. Çekimserim. İlerde ne olur ne olmaz diye tedirginim. O da ele karışacak bir de akrabayla iş yapmak konusunda duyuyoruz sağdan soldan. Ama herkes yatırımlık düşünüyor yani kimse iskanda bulunmayacak. Ne düşünüyorsunuz?
Sakın. Kendiniz yapabiliyorsanız yapın, kimseyle ortak iş yapmayın.Evlendikten hemen sonra nişanlım ve ben yatırım amaçlı arsa almayı düşünüyoruz. Bekar bir kayınbiraderim var. En büyükleri. Bir arsa bulmuş ortak alma fikri sundu. Çekimserim. İlerde ne olur ne olmaz diye tedirginim. O da ele karışacak bir de akrabayla iş yapmak konusunda duyuyoruz sağdan soldan. Ama herkes yatırımlık düşünüyor yani kimse iskanda bulunmayacak. Ne düşünüyorsunuz?
Dost ile ye iç alışveriş yapma.Evlendikten hemen sonra nişanlım ve ben yatırım amaçlı arsa almayı düşünüyoruz. Bekar bir kayınbiraderim var. En büyükleri. Bir arsa bulmuş ortak alma fikri sundu. Çekimserim. İlerde ne olur ne olmaz diye tedirginim. O da ele karışacak bir de akrabayla iş yapmak konusunda duyuyoruz sağdan soldan. Ama herkes yatırımlık düşünüyor yani kimse iskanda bulunmayacak. Ne düşünüyorsunuz?
Asla diyorum.Evlendikten hemen sonra nişanlım ve ben yatırım amaçlı arsa almayı düşünüyoruz. Bekar bir kayınbiraderim var. En büyükleri. Bir arsa bulmuş ortak alma fikri sundu. Çekimserim. İlerde ne olur ne olmaz diye tedirginim. O da ele karışacak bir de akrabayla iş yapmak konusunda duyuyoruz sağdan soldan. Ama herkes yatırımlık düşünüyor yani kimse iskanda bulunmayacak. Ne düşünüyorsunuz?
Sakın almayın derim.. eşim ve erkek kardeşinin böyle ortak aldıkları bir arsa var. Evlenmeden önce almışlar. Başımıza bela oldu resmenEvlendikten hemen sonra nişanlım ve ben yatırım amaçlı arsa almayı düşünüyoruz. Bekar bir kayınbiraderim var. En büyükleri. Bir arsa bulmuş ortak alma fikri sundu. Çekimserim. İlerde ne olur ne olmaz diye tedirginim. O da ele karışacak bir de akrabayla iş yapmak konusunda duyuyoruz sağdan soldan. Ama herkes yatırımlık düşünüyor yani kimse iskanda bulunmayacak. Ne düşünüyorsunuz?
+1Kayınbiradere selam bile vermem ben
Gerisini siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?