Akran zorbalığı

Sabahtan beri sormak istediğim ama çekindiğim şeyi yazmışsınız, çoçuğunuzu ailesinin inancı veya inançsızlığı yüzünden mi hedef aldı diye düşünmüştüm. Çünkü yapılan evet akran zorbalığı ama işin dini ayağı var, götürüp zorla "kendi inancının" pratiğini baskı iki öğretmeye çalışıyor. Okullarda kesinlikle mescit e de, sınavlarda din soruların çıkmasına da karşıyım, işerlin ne boyutlara geleceğini kimse bilemez. O mescide gitmeyen çocuklar dısşlanır bu ülkede ne yazık ki, artı sınavda dinden sorumlu tutmaktan abesle iştigal, o konuya hiç girmeyeyim zaten.
Haklılık payınız var öyle de olabilirdi ama değil neyse ki. Yok bilmiyorlar bizim gayrımüslim olduğumuzu okulda. Adı da Türk adı zaten. Söylememesini tembihliyorum oğluma çünkü çocuklar bu konuda birbirlerine anlayışsız olabiliyor malumunuz. Ama yönetim biliyordur sanırım eğer kimlikteki din hanesine baktılarsa.

Haklılık payınız var öyle de olabilirdi ama değil neyse ki. Yok bilmiyorlar bizim gayrımüslim olduğumuzu okulda. Adı da Türk adı zaten. Söylememesini tembihliyorum oğluma çünkü çocuklar bu konuda birbirlerine anlayışsız olabiliyor malumunuz. Ama yönetim biliyordur sanırım eğer kimlikteki din hanesine baktılarsa.

Umarım öyle değildir, ama söylemese de çocuğunuz bazı pratikleri bilmedıgı için anlamış olabilirler. Ne acı ki inancınızı gizlemeniz gerektiğini söylemek zorunda kalmışsınız :S tekrar geçmiş olsun!

gasp etmiş ne akran zorbalığı
çocuğun derhal icabına bakın hatta diğer velilere haber verin
çocuğunuzu da uyarın herzaman arkandayım halledeceğim diye
okul bize niye önce söylemedi dediğine göre çocuğu uyaracak gibi geldi bana bazı özellerde sürekli olarak çocukları öğretmenleri uyarıyor kimseye söylemeyin aramızda söylemek yok ceza alabilirsiniz notunuzu kırarım diye korkutuyor bu yüzden bunları muhakkak düşünün gözardı etmeyin böyle birşey görür duyar iseniz önleminizi alın velileri uyarın

Cevabım yalnız size değil lütfen yanlış anlamayın, buradaki tüm aaa dini okula mı gönderiyorsunuz? Nasıl okul orası diyen tüm kullanıcılara, yaşadığımız ülkenin gerçeklerinden biraz haberdar olun lütfen, seküler anlayışlı eğitim yok bu ülkede. Müfredatlardan evrim teorisi bile çıkarıldı.
Evrim teorisi dogru bir teori degil ki mufredattan tabikide çıkarilir

Yalniz parasini calip namaza zorlamasi.. neyse, uzerine cok sey yazilir.. gecmis olsun halletmesine sevindim, oglunuz cok olgun ne guzel :)

çocuk küçükten yetişiyor işte büyüyünce hiç zorluk yaşamayacak :)

konu sahibi oğlunuz nasıl oldu ne düşünüyor ne hissediyor?

Yalniz parasini calip namaza zorlamasi.. neyse, uzerine cok sey yazilir.. gecmis olsun halletmesine sevindim, oglunuz cok olgun ne guzel :)

Ahahahaha :)) örnekleri çokça yaşanmıştır hem küçük hem büyük çaplı :)))

Daha iyi ,teşekkür ederim. :) aslında okulunu çok seviyor, her şeye rağmen istekliydi. Zaten bu yüzden anlayamadım durumunu. Bugün de anne benden aldığı paraları geri verecekmiş ben de arkadaşlarıma otomattan çikolata alacağım hep beraber yeriz dedi. :) Mutluydu sabah.

Daha iyi ,teşekkür ederim. :) aslında okulunu çok seviyor, her şeye rağmen istekliydi. Zaten bu yüzden anlayamadım durumunu. Bugün de anne benden aldığı paraları geri verecekmiş ben de arkadaşlarıma otomattan çikolata alacağım hep beraber yeriz dedi. :) Mutluydu sabah.

çocuğunuz harika bir çocuk :KK200:

Siz öğretmenmişsiniz bir de , alanınız ne çok merak ettim açıkçası. Din kültürü mü?
Keske sadece alani olmayanlar boyle konussa. Bu gozler teori-hipotez ayrimi yapamayan biyoloji ogretmenleri gordu, biyolog oldugunu soylese bile sasirmam o yuzden.

Konu kapanmadan yazayım, evrim teorisi inanç falan değildir " ben inanmıyorum ona" deyin de mabadıyla gülsünler size adam gibi bilim yapan yerlerde. .. evrim var mıdır yok mudur tartışma bile götürmeyen bir konu, hele DNA testi bulunduktan sonra yüzde yüz gerçek olduğu bilinen bir şey. Nasıl gelişmiştir süreç nasıldır tartısşma konusu olan o.

Back
X