- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
merhaba arkadaşlar çok sinirliyim üzgünüm şuan oğlum 6 yaşında birinci sınıfa gidiyor çok uyumlu sevecen arkadaş canlısı kavga etmeyi bilmeyen akademik anlamda da başarılı bir çocuk ama sınıfta bir çocuk var oğlumdan ay olarak büyük ama fiziksel olarak ufak oğlumu sürekli tırmalıyor saçını kesmeye boğazına basmaya yüzünde kalıcı izler bırakmaya kadar gitti,hemen hergün yüzünde bi yara ile geliyor önce öğretmene sonra müdür yardımcısı müdür Veli'ye kadar sırası ile olayı önce iyi niyetle sonra öfke ile ilettim yaptıkları tek şey anlıyoruz haklısınız halledeceğiz hallettikleri de rehberliğe yönlendirmek !Annesi kabul etmiyor oğlun sıkıştırmıştır yapmıştır yapabilir ben oğluma yapma etme DEMEM diyor !oğlun oğlumdan uzak dursun dedim cahil cahil konuşma diyerek bana hakaret etti .onun oğlunda ufacık çizik Yok ama ben ikidir oğlumu revirden alıyorum !çocuğa soruyorum sana birşey mi yapıyor neden tırnaklıyorsun diye tam anlamı ile pis pis sırıtıyor kaçıyor beni rahatsız ediyor dese kendi çocuğuma gerekeni yapacağım ama oda Yok çıldıracağım artık ne yapmalıyım kasıtlı olarak zarar veriyor hemde kritik bölgelerine geçen gün başka çocuğun özel bölgesine tekme atmış yüzünü yaralamış herkes eşyalarını camdan atıyor sorunlu yani
( ne yapayım bana akıl verin sinirden uyuyamam bugün !!