Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın peritanaloji bölümüne gidicem inşallah güzel sonuç çıkarHiç bi fikrim yok .üste çıksın diye yazıyorum. Başka bi dr a daha gitseniz?
İnşallah çok geçmiş olsunYarın peritanaloji bölümüne gidicem inşallah güzel sonuç çıkar
Bebegim eksensefali sendromluydu yardımcı olmamı isterseniz buyrunUltrasona girdim doktor vücuduna göre kafası gelismemis dedi raporda akrani değerlendirilmesi önerilir diye yazıyor daha önce duyan var mi
Bi çözümü yok sanırım değilmi kürtajdan baska kendi doktorum baktı sonra radyoloji bölümündeki doktor baktı rapor yazdı devlete yönlendirdi yarın peritanaloji bölümüne gidicem sonuç hemen cikarmi ve değişen bir şey olmaz demiBebegim eksensefali sendromluydu yardımcı olmamı isterseniz buyrun
Teşekkür ederimİnşallah çok geçmiş olsun![]()
Doktor hiç net bişey söylemedi ben kendim raporu anlamaya çalıştım akrani değerlendirilmesi önerilir demiş ama orda radyoloji uzmanı da detaylı ultrason cihazıyla bakıyor sonuçta demiBi çözümü yok sanırım değilmi kürtajdan baska kendi doktorum baktı sonra radyoloji bölümündeki doktor baktı rapor yazdı devlete yönlendirdi yarın peritanaloji bölümüne gidicem sonuç hemen cikarmi ve değişen bir şey olmaz demi
Hiç bişey değişmiyor.Bi çözümü yok sanırım değilmi kürtajdan baska kendi doktorum baktı sonra radyoloji bölümündeki doktor baktı rapor yazdı devlete yönlendirdi yarın peritanaloji bölümüne gidicem sonuç hemen cikarmi ve değişen bir şey olmaz demi
Evet işin uzmanı perinatalog zaten o söyleyecek herseyiDoktor hiç net bişey söylemedi ben kendim raporu anlamaya çalıştım akrani değerlendirilmesi önerilir demiş ama orda radyoloji uzmanı da detaylı ultrason cihazıyla bakıyor sonuçta demi
Sizede geçmiş olsunHiç bişey değişmiyor.
Tedaviside yok bebegin yaşama şansıda yok.
Perinatoloji kesinleştirmek için bakıcak ve gebelik sonlanabilir raporu vericek.
3 doktor onay vermezse gebelik sonlandıramazsınız zaten.
Kaç haftalık?
16 haftalık ben folik asite 6. Haftada başladım bununda etkisi olmusmudurHiç bişey değişmiyor.
Tedaviside yok bebegin yaşama şansıda yok.
Perinatoloji kesinleştirmek için bakıcak ve gebelik sonlanabilir raporu vericek.
3 doktor onay vermezse gebelik sonlandıramazsınız zaten.
Kaç haftalık?
Cok tesekkür ederimSizede geçmiş olsun
Hayır canım ben 3 ay önce başlamıştım.16 haftalık ben folik asite 6. Haftada başladım bununda etkisi olmusmudur
Ben folic asit 8 haftadan sonra başladım alakası yoktur...16 haftalık ben folik asite 6. Haftada başladım bununda etkisi olmusmudur
Sana da çok geçmiş olsun ayrıca 8. Haftada falan ateşlenme burun tıkanıklığı falan olmuştu. Peki bebeği kürtaj yoluyla mi alırlar. İlk gebeliğim boş keseydi vakumla almışlardı bu nasıl olucakEvet işin uzmanı perinatalog zaten o söyleyecek herseyi
Anladım teşekkürlerBen folic asit 8 haftadan sonra başladım alakası yoktur...
Ben 13 haftalıktım.Sana da çok geçmiş olsun ayrıca 8. Haftada falan ateşlenme burun tıkanıklığı falan olmuştu. Peki bebeği kürtaj yoluyla mi alırlar. İlk gebeliğim boş keseydi vakumla almışlardı bu nasıl olucak