Akrep & Aslan çiftleri

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
Arkadaşlar kendisi akrep erkek arkadası aslan olanlar.. Merak ediyorum ilişki durumunuz,geçiminiz nasıl? Anlaşabiliyormusunuz? bir akrep bayanı olarak aslan erkeğine tahammül edebiliyormusunuz? yoksa benim gibi sizinde heyheyleriniz hemen geliveriyor mu??

bende akrebim :) bilmiyorum nasıl oluyor aslanla akrep ama aslan erkekleri iyi olur diye biliyorum:)

canım bende akrep burcuyum nişanlım aslan gerçekten çok zorlu ve inat bir birliktelk.

Gerçekten yaa.. Nasıl olucak bu böyle bilmiyorum :) hayır birbirimize girdikmi ağız dalaşı büyüyünce birbirimizi dövüyoruz resmen :)) 2 gün sonrada ne kadar salakmışız diyoruz.. ikimizde çok dengesiz agresif inatçıyız vallahi nereye kadar bilemiyorum :))

bende akrebim :) bilmiyorum nasıl oluyor aslanla akrep ama aslan erkekleri iyi olur diye biliyorum:)

aslan erkekleri karizmatik olur lükse ve keyfine düşkün olur dış görüntüsüne deli gibi özen gösterir bunlar da sevdiğim özellikler çünkü akrep bayanıda lükse rahata ve güzelliğine düşkündür.. gelgelelim huy olayına.. Aman aman evlerden ırak dicem ama allahım benim başıma vermiş bi tane nasıl diyeyim ki

Ben de akrebim, eşim aslan. İmkansız bir birliktelik derler ama 2,5 yıldır evliyiz, toplamda 9,5 yıldır birlikteyiz Ama benim yükselenim yay olduğu için sanırım yayın özelliklerini daha çok taşıyorum Aslan ve yay iyi anlaşır diye bilirim :44: Sonuçta bugüne kadar hiç ciddi bir sorun yaşamadık çok şükür, gül gibi geçinip gidiyoruz

bizde aynıyız nısanlımla :) ben ınadım çok fena onda da en tahammul edemediğim sey sımarık olması ve akllına ılk gelenı soylemesı onun harıcınde hayyata aslanla olmaz dıyordum ama oluyor hatta daha eğlencelı boyle :)

işin kötüsü benim yükselenimde kötü bir burç:) boğa.. Yani ne yaparsam yapıyım ılımlı bir yanım yok ama hakkını yemiyim 5 yıldır birlikteyiz hep alttan taraf o olmuştur çünkü hiç alttan almayı beceremem

aklına ilk geleni söyleme olayı zaten berbat bişi pat diye hiç ummadığın anda kafana balyoz yemiş gibi indiriyor lafı,gelde ağzını burnunu kırma şimdi

biz de akrep-aslanız. dediğin gibi hemen heyheylerim geliveriyo benim o da alttan almazsa eğer yandık işte o zamaan
Ama 5 yıldır geçiniyoruz bundan sonra da geçiniriz bi şekilde herhalde diye düşünüyorum

biz de akrep-aslanız. dediğin gibi hemen heyheylerim geliveriyo benim o da alttan almazsa eğer yandık işte o zamaan
Ama 5 yıldır geçiniyoruz bundan sonra da geçiniriz bi şekilde herhalde diye düşünüyorum

Bizde 5.yılımızdayız kavga gürültü gidiyor bi şekilde aman allah bozmasın yinede ama bazen bi an boğasım öldüresim geliyor, bi an kıyamıyorum sarılıp öpesim geliyor.. acaba dengesizlik akrep bayanlarında mı :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…