Usun zamandir hep aradigim ama onun beni istemedigi wski sevgilim akşam çok ağır hakaretler etti arama Arama istemiyoru seni dedi defalarca bi defa daha aradım çalışıyorum arama yazmış bende açsana iki çift lafım var dedim. Açmadı uyudum sabah kalktığımda mesaj yazdım ben de seni istemiyorum ne halin varsa gör hakaretlerinden sonra bende senden nefret ettim mutlu ol yazdım. Durduk yere beni aramış o sıra da arkadaşımla konuştuğum icin yazmiski neden çalmıyor senin numaran o arabadaki erkeklerle gezmek için beni mi.engelledin yazmış. Bu olaydan 1 gün önce bende erkek arkadaşlarımla olan arabadaki eğlenceli video.fotolari gönderdim hayırlı.olsun ben seni icimde bitirdim beni ksikandiramassin yazmış bu yüzden beni engelledin arabada erkeklerle misin yine diye yazmış. konuşmak istemiyorum arama dedim . İki çift laf edicem demişsin ne diyecektin merak ettim demis istemiyorum dedim 100 defa diğer günde 120 defa aradı saydim . Şimdi de diyorki numaramı sil.diye yaptım yoksa kıskanmadım.diyor ee ama numaranı engelledim sanmışsın ozaman istediğin buysa aramaya ac konuşalım demeye neden devam ediyorsun oyke değil mi kıskandığını inkar mı ediyo sence çünkü bu aramalarda hep ac ac diye mesaja atti yanında sevgilin mi var göster ver bana konusucam dedi fotosunu çek bakim dedi hani sevgilin yoktu kandirdin beni mk yazmis bak çalışıyorsan söyle ben seni rahatsız etmem molada arayayım istersen yazmış bak bidaha aramam aylarca koşarsın peşimde yazmış sizce hiç istemeyen kıskanmamis vırı böyle yapar mj istemediği kişi tamam aramam diyo bu kez o ariyo . Lütfen yargılamayın bunlar yaşandı yanlış.manlis zaten kapattım defteri sildim numarasını ama o günkü davranışının sebebi kafamda dönüp duruyo