Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep burcları satürn kabusu

Tnsgdc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
69
11
30
2 bucuk 3 yıldr hayatmda hic bisey yolunda gitmiyordu taki bu satürnü ögrenene kadr satürn insanı eğitir eğitirkende yerden yere vururmus.
Beni ask iliskilerimde egitimde sosyal cevrede cok etkiledi. Sevgililerimden ayrıldım sosyal yasntım bitti egitm desen üniye gidemedim cok zorlandm yeni yeni kendimi toparlıyorum ama cok dersler aldım ve cookk olgunlastm suan hayatımda kimse yok gercek askımın beni bulmasnı bekliyorum bi akrep olarak siz nasl etkilendiniz neler yasadınız paylasalım bunların satürnün egiticiligi oldugunu bilip moral bulalım

Senin hayatınıda cok etkiledimi canm :110:
Evet,yani hem normal burcum hem de yükselenim akrep olduğu için hep çalkantılıydı,bilirsin akrep savaşçıdır ve hayat da onun karşısına hep savaşacağı şeyler çıkartır ama özellikle şu son 1 sene sırtımda öküzle dağa tırmanmak gibiydi.Hem kariyer,hem eğitim,hem özel hayat,Satürnün ağırlığını her hücremde hissettim diyebilirim.Ben de çok dersler aldım ve kendimi çok geliştirdim ama Satürn geçişi henüz bitmediği için bunun faydalarını pek göremiyorum şu an henüz.İnşallah satürn uzaklaştıkça biz de rahatlayacağız canım.

Evet,yani hem normal burcum hem de yükselenim akrep olduğu için hep çalkantılıydı,bilirsin akrep savaşçıdır ve hayat da onun karşısına hep savaşacağı şeyler çıkartır ama özellikle şu son 1 sene sırtımda öküzle dağa tırmanmak gibiydi.Hem kariyer,hem eğitim,hem özel hayat,Satürnün ağırlığını her hücremde hissettim diyebilirim.Ben de çok dersler aldım ve kendimi çok geliştirdim ama Satürn geçişi henüz bitmediği için bunun faydalarını pek göremiyorum şu an henüz.İnşallah satürn uzaklaştıkça biz de rahatlayacağız canım.
Ben üniye gidemedim psikolojik olarak cok zorluk cektim asosyallik cektim gecen yıl muhtesem bi ilişki yasadım ama satürn saolsun bu senenin sonunda giderayak öyle bi vurdu ki ztn ilk verir sonra alırmş ben butün herseyi bu yıl ögrendin satürnü fln ama son 1 yılda öyle bi olgunlastım ki anlatamam. Herkesi kıskanan ben suan baskalarnın mutluluklarıyla mutlu oluyorum insanlar icin hep dua ediyorum karsılıksz iyilik yapma istegi var umudum var ama beklentim yok aska dair arkadalarımın mutlulugu icn ugrasyorm ama normalde böyle bi insan degldim yani bu satürn beni adam etti diebilirim

X