evet kızlar akrep burcu olupta anne olan varmı aramızda yada ileride siz nasıl bir anne olursunuz?
öncelikle ben cevap yazıyım..
çok disiplinli bir anne olurum çocugumun nerde oldugunu bilsem yeter dışarı çıkmasında sakınca göstermem
arkadaşlarını araştırırım nerde ne yapıyor şöyle gizliden kontrol ederim
çocugum için en iyisini araştırırım her zaman
çok üstüne düşerim fazla ilgimi belli etmem ama hissettiririm onu çok sevdiğimi
dağınıkla tahammülüm olmadığı için çocugumada alıştırım düzenli ve temiz olmasını:)
Değilim ama ileride muhtemelen şöyle olurum;
Çocuklarıma kendilerini tanımaları için alan veririm öyle devamlı diplerinde bekleyen bir anne olmam. Onlarla daha çok arkadaş olmayı tercih ederim. Kendi ideallerim doğrultusunda değil onların ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ilerlemelerini isterim. Çocuklarım ayakları yere sağlam basan karakterli bireyler olsun isterim.
Değilim ama ileride muhtemelen şöyle olurum;
Çocuklarıma kendilerini tanımaları için alan veririm öyle devamlı diplerinde bekleyen bir anne olmam. Onlarla daha çok arkadaş olmayı tercih ederim. Kendi ideallerim doğrultusunda değil onların ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ilerlemelerini isterim. Çocuklarım ayakları yere sağlam basan karakterli bireyler olsun isterim.
bende bi akrep burcu ve kz çocuğu annesiyim herşeye karışan bi anneyim çok fazla üzerine ttreyen bi anne fazlamı karışıyorum ne disiplinli büyümesini ve iyiyi kötüyü sakıncanın ne olduğunu bilmesi için fazlasıyla çaba gösteren bi anne.onun geleceği için planlar yapan onun için en iyisini düşünen (belki araya kendi hayalini sığdıran biriyim ) hatta ve hatta yarın birgün nasipse onun ewlendiğini falan hayal edip ağlayan duygusala bağlayan biriyim ama her daim sewmesemde bu huyumu otoritenin bende olduğunu düşünmekten kendmi alıkoyamıyorum
Ben öncellikle kesinlikle sevgimi esirgemem otoritem sarsılmaz ama sevgisiz büyümüş bir çocuk psikolojik açıdan iyi değil. Kimle nerde olduğunu bana dürüstçe söylesin zaten izin veririm öyle geri kafalıda olmam. Onunla arkadaş gibi olurum ama anne olduğumuda alttan alttan iletirim. Sahiplenirim yani her anne yapar tabii ama asla söz söyletmem yanlışı olsa bile insan içinde gurunu kırmam incitmem orda savunurum ama yalnızken oturur konuşurum.Modern, kültürlü, anlayışlı ve merhametli bir anne olurum benim çocuğum yaşadı valla söylemeden geçemeyeceğim oğlum olsun çok istiyorum ama her şeyin başı sağlık tabii
Akrep burcu ve bir erkek çocuk annesi olarak , kesinlikle evdeki otorite benim...
Tüm duygularımı olduğu gibi disiplin ve sevgimi de zirvelerde yaşıyor ve uyguluyorum...
Kuralcı , çabuk sinirlenen ama her şeyi onun iyiliği için istediğimi de sabırla , bıkmadan anlatan , çocuğumu özgüveni yüksek yetiştiren bir anneyim...
Sadece daha sakin ve belkide boş verebilen biraz rahat bir anne olabilmeyi isterdim...