• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Bayanlarının Sohbet Odası (:

Selam kızlar bende yeni katıldım aranıza =)
bende akrep burcuyum aslında terazi - akrep burcu karışımıyım :9:
Çünkü terazinin bittiği gün, akrebin başlangıcı oluyor işte öyle birşey. Her terslik de bana olur ama ben akrep burcu olduğuma inanıyorum :1:

24 ekim doğumlu olarak bende bir akrebim her özelliğini de taşıyorum. Bazen sert olduğunu düşünsemde burcumu çok seviyorum:46:

bende 24 ekimim :27::27:

iyi ki akrep burcuyum tek bir bakışımla yürüyüşümle etkileyebilirim erkekleri:27:
çok duygusalım sulu gözüm herşeye ağlarım ama herkesin yanında ağlamam tek başıma kaldıgım zaman ağlarım ki kimse benim güçsüz oldugumu görmesin diye:47:
insanlarla uğraşmayı sevmem benim kafamı yoran beni sürekli eleştiren kişilerle arkadaş olmam:31:
dışarıdan beni tanımayan insan şu kıza bak çok havalı bunla konuşulmaz der kimi tanısam hepsi hakkımda öyle düşünür:52:
tek arkadaşım vardır eğer çok seversem canımı paramı herşeyimi veririm ama o arkadaşımda benim hakkımda bir yalan bir riya sezersem anında silerim:kkk:
çok kolay silme yeteneğim vardır bir anda silerim
yılışık pısırık erkeklerden hiç hoşlanmam:31::31::47:
eşofman dahi de giysem nasıl oluyor ama sexi gözüküyormuşum napalım böyle yaratılmışız:52:
kararsız insanlardan nefret ederim
emrivakiden hiç hoşlanmam
herkesle konuşmam kafama uyan biri olursada sabaha kadar konuşurum:49:

aynen öyle..
10yıllık dostumu tek kalemde sildim.. bana göre çok haklı sebeplerim var..
bende paramı dostluğumu kardeşlerimi hepsini verdim ona.. hem maddi hem manevi yanındaydım..
itiraf etmeliyim onu çok özlüyorum.. ama asla adım atmam:19: o adım atsa elbette affederim. ama eskisi gibi samimi olamam:31:

Hersey de yoktur Hırsım. Ama zekilik var:D

Akrep zeki ve hırslıdır duygular sadece ağır basabilir bazen Kovayla birleşince dahada zeki kendinden emin bir hava oluşturur kardeşim Kova oradan biliyorum hep kendinden emindir zeki olması ayrı :9:

Ben de tipik gurur abidesi bir akrep burcu olarak aranızdayım :1:
Çok seviyorum burcumu :42: bir daha gelsem -bir sürü derin düşüncelere rağmen- yine akrep olmak isterdim :119: Herşeyi önceden sezmek iyi bir şey değil her zaman ama olsun :)

Akrep burcu olup da kendini sevmeyen var mıdır ya :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X