Akrep burcu erkeği ve onu etkilemek

akrep erkeği ile hiç karşılaşmadım ama ben kendim akrep burcuyum nelerden hoşlandığımı yazarsam belki ışık tutar sana.

güleryüzlü insanları çok severim. bana ilgi duyulmasını ve bunun belli edilmesini severim. bakımlı ve güzel giyiniyor olmalı karşımdaki kişi. güzel kokmalı. herkese davrandığı gibi davranmamalı bana. özel olduğumu hissettirmeli. kıskandırmamalı. ve hep ilgi göstermeli aksi halde soğur ve uzaklaşırım. sadık olmalı. herkese mavi boncuk dağıtmamalı. aksi halde yüzüne bakmam.

önce benimle arkadaş olmaya çalışıp sonra ilgisini belli edenler daha etkileyici olur benim için. çünkü tanımadığım bilmediğim bir insandan etkilenmem.

Çok zor bir erkek tam oldu diyorum yine sar başa. İlgi gösteriyorum kaçıyor ilgisiz kalıyorum arıyor. Ne yapsam suç. Çözemedim bi türlü. Derdin ne diyesim var onu da diyemiyorum. Kukla oldum elinde. O canı ne zaman ne isterse onu yaptırır. Belki de beni sevmiyor ama çok değerlisin benim için diyor. Aklından neler geçiyor anlatmıyor ki. Sır küpü kapalı bi kutu.

akrep burcuyla evliyim:)) şimdi çok ketumdurlar o yüzden iyi anında konuşmalısın, sinirliyken sus, kokuya çok dikkat ederler. Birde günlük hayatta sevimli kadınları severlr... benim tecrübem bunlarla sabit şekerim

1-Sana hükmetmeli,sessiz isteklerini yerine getirecek kadınları sever.
2-Cazibeli ve gizemli havası olanlara bayılır.
3-Her dediğine tamam demeyeceksin,ama içindeki niyet onun dediklerine evet demeli.Oda bunu yapacağını bildiği için seni tercih eder.Yani dediklerine tamam diyip yapacaksın.
4-Argo kesinlikle konuşmak yasak.
5-Bakımlı olacaksın...Tırnaklar özellikle.
6-Bu erkekler kadını sevdiği evleneceği kadın bellediyse ter kokusunu bile sever (benimki bayılır :D) ama parfüm kokunda etkileyici olmalı.
7-ondan bir şey gizlememelisin,sıkıntılarını anlatmalısın.
8-fazla konuşmayı sevmez yani sanalda telefonda msjda fazla konuşmaz bu erkekler.Ama yan yanayken senden fazla konuşur.Yada arkadaş grubu içindeyseniz en çok kendisi konuşur.
9-Dışarıda edepli yerine göre davranmalısın.
10-Kıyafetlere karışır karıştırmama gibi lüksün yok yoksa siler.
11-Kıskandığı şeyleri inadına yapmamalısın.Kıskandığı bir şeye seni kıskandım demez.Kıskanmadım sinirlendiğim şeyler yapıyosun der kıskandığını kabul etmez ama kıskanç köpektir :D...
12-Cinsel yönden aktif olmalısın.En hosuna giden konulardan birisi bu.
13-Aslında en önemlisi!! ona aşkla yaklaşmalısın anne şefkati göstermelisin!! annesine çok bağlı olan bu erkek anne kucağındaki sıcaklığı evleneceği kadındada görmek isterrr :nazar:
14-Güzel yemekler yapmalısın ona özel sürpriz hediyeler yapmalısın daha çok emekle yapılmış şeylerden zevk alır.
15-Onu eleştirmemelisin.Ne kadar eleştirsende mesela bu sana yakışmıyor dersen takmaz hatta kendide aynı fikirde olmaya başlasadaa sırf sen kötü eleştirdin diye onu giyer.Yada bir huy için diyelim buna kendide rahatsız olsa bile sen eleştirdiğinn içinn vazgeçmezzz!!
16-Arkadaşlarına karışmamalısın.O arkadaşlığa inanmayan ama çevresinde insan görmek isteyen birisi.
17-Kendine çok güvenen bir yapısı vardır ve onu güzel sözlerle yüceltmeni bekler.
18-Aradığı güzel bir yuva yengeç burcu misali az insan çok huzur :nazar:
19-Bebeklere bayılır.
20-Arkadaş çevrene karışacaktır.Onlarla zaman harcamanı kıskanır.
21-Mesleğinle alakalı konularda yada eğitim olsun söz sahibi olmak ister.Seni kafaya koyduysa eğer merkezin o olacak.
22-Ergen davranışlar sergileyen çocuk gibi konuşan kızlara gıcık olur.
23-Bu erkek nispeti sever.Sevdiği kadın ona nispet yaparsa ortalığı yakar.Ama kendisi kıskandırmak için elinden geleni yapar.Sevmediği bir bayanla bile kıskandırmaya calısır.Ayrıldığı eski sevgilisine hala aşıksa başka kadınları kullanır.Böylece eskiyi kendine çekeceğini düşünür.
24-Ayrıldığı sevgilisini hala çok seviyorsa ve paylaşamıyorsa rahat bırakmaz tekrar elde etmek için çabalar tehditler savurur.
25-Nispet uğruna koluna taktığı bayanı etkilemek için saçma sapan rollere bürünür.Kandırır çok kolay hatta onun o durumuna gülersin...
26-Kaybetme korkusu çoktur bu burçta ama bunu belli etmemek için tartışmalarda boşvermişlik havası vardır.
ve son olarak akrep erkekleri bakışlarıyla büyüler :18: burcun yengeç ve balıksa yaşadın...Zıt burçlarıysan durma kaç derim.Tabi kader kısmet.

akrep burcuyum ve akrep erkeği çok sayıda arkadaşım var. hiç sevgilim olmadı, olmasını da istemem çünkü bir elmanın 2 yarısı gibiyiz. her bakışında ne düşündüğünü anladığım biriyle sevgili olmak istemezdim.

herkes bişeyler yazmış. genel olarak güzel şeyler hepsi. benim tek bir uyarım olacak sana. sevdi mi gerçekten çok sever. o konuda maymun iştahlı değildir. buna tamam..ama hayatında sevdiği kadın sayısı 1-2 yi asla geçmeyecektir. istediğin kadar uğraş didin, güvenini kazan ama seni sevmediyse asla sevmeyecektir. sadece onun için önemli biri olursun o kadar.

bütün bunların dışında şunu asla unutma, bir gün gelip evlensen bile, her gece aynı yastığa baş koysanız bile asla senle paylaşmayacağı şeyler olacak. başka bir kadın, başka bir hayal, başka işler..bu ne olur bilemiyorum ama olacak! ilerde geride öğrendiğinde asla çok şaşırma. onun kendine ait bir dünyası ve gizemleri vardır. çözmeye çalışma.

aldatmaya meyillidirler. cinselliğe oldukça düşkün olmalarından ileri gelir bu.

akrep burcuyum ve akrep erkeği çok sayıda arkadaşım var. hiç sevgilim olmadı, olmasını da istemem çünkü bir elmanın 2 yarısı gibiyiz. her bakışında ne düşündüğünü anladığım biriyle sevgili olmak istemezdim.

herkes bişeyler yazmış. genel olarak güzel şeyler hepsi. benim tek bir uyarım olacak sana. sevdi mi gerçekten çok sever. o konuda maymun iştahlı değildir. buna tamam..ama hayatında sevdiği kadın sayısı 1-2 yi asla geçmeyecektir. istediğin kadar uğraş didin, güvenini kazan ama seni sevmediyse asla sevmeyecektir. sadece onun için önemli biri olursun o kadar.

bütün bunların dışında şunu asla unutma, bir gün gelip evlensen bile, her gece aynı yastığa baş koysanız bile asla senle paylaşmayacağı şeyler olacak. başka bir kadın, başka bir hayal, başka işler..bu ne olur bilemiyorum ama olacak! ilerde geride öğrendiğinde asla çok şaşırma. onun kendine ait bir dünyası ve gizemleri vardır. çözmeye çalışma.

aldatmaya meyillidirler. cinselliğe oldukça düşkün olmalarından ileri gelir bu.

Şekerimmm nasıl güzel bir bakş açın var aynne öle hissediorum nasıl çok fal baktırıosam kendime fal baktırıo gibi okudum hehe:)

Şekerimmm nasıl güzel bir bakş açın var aynne öle hissediorum nasıl çok fal baktırıosam kendime fal baktırıo gibi okudum hehe:)

tatlım dediğim gibi elmanın 2 yarısı gibiyiz. çok iyi anlıyorum onları o yüzden :) onları çözmek 20 yılını alır ama sonuçta buna değer de.. güvenini kazan ve hep yanında olacağın hissini ver. güvenmediğini sevmez akrep erkeği.

tatlım dediğim gibi elmanın 2 yarısı gibiyiz. çok iyi anlıyorum onları o yüzden :) onları çözmek 20 yılını alır ama sonuçta buna değer de.. güvenini kazan ve hep yanında olacağın hissini ver. güvenmediğini sevmez akrep erkeği.

Birtek cinselliğe düşkün kısmı bnm kcamla tutmuor ama hep gizemli hep gizemli:D birden silerler birde dönüşleri olmaz bende bundan eminim canmcım

Back
X