- 2 Aralık 2024
- 2.660
- 1.272
- 48
Merhaba arkadaşlar daha önce buna benzer konu açtım ama Mardin artuklu'da iyi bir doktor bulmaya çalışırken devletten cihanpol'e geçen Ayşegül çiydem'e gittim kendisi çok ilgili ınstagram'dan da ne yazsam cevap veriyorsa olsun fakat şöyle bir durum var ki ilk muayenede benim bir önceki doğumumun şeklini dahi sormadı şu anda ne istediğimi Ne düşündüğümü çok aceleye geliyor ve ben panik yapıp sorularımı da unutuyorum yazdığım halde. Mesela 12 haftalıkken %70 erkek dedi bebeğim için bir hafta sonra tekrar gittim kontrol muayenesinde evet kontrol etti ama bebek çok hareketliydi mesela sürekli sağa sola dönüyordu buna rağmen birkaç dakika daha bakıp cinsiyeti görebilirdi o gün bugün maalesef sıfır göstermedi diye bıraktı genelde hareketli bebeği görmek Bence daha kolaydır. Bir de sezeryan olduğum için 7 yıl önce Şimdi normal doğum yapmak istiyorum daha önce Hazal Erdoğan için kötü yorum görüp vazgeçmiştim ama her sezeryanda komplikasyon gelişebilir bunu göz ardı etmeliydim. kendisi bakıyorum ki sürekli ssvd yapıyor sanırım bu ay Mardin parka gideceğim Hazal Erdoğan'a giden var mı. Başka bir kadın doğumcu ile konuştuğumda daha önceki doğum hikayeniz mutlaka sorulmalıydı dedi bana mesela. İçimde bir yerde bırakmam gerektiğini söylüyor sanırım