Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Erkeğine En İdeal Doğum günü Hediyesi

efserasel

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
31
0
16
İzmir
Kızlar yaklaşık 2 ay sonra erkek arkadaşımın doğum günü ve ben kara kara düşünüyorum. Siz ne tür hediyeler önerirsiniz ? El birliğiyle halledelim şu işi :)

İnanmıyorum yaa bendensiniz,benim ki de akrep burcu. :) Ben de düşünüyodum ama bir şey bulamadım.Sorduklarım da klasik cevaplar verdi; saat,gömlek,parfüm,sevdiği takımla ilgili bir şey ... Ben daha değişik bir şey arıyorum ama bulamıyorum

Ev et yer biraz yanlış oldu ama ne yapayım ihtiyaçtan oldu galiba Aah ah akrep erkeği çok zor vallahi ne alsam diye düşün düşün hindiye döndüm :S

Aslında zippo çakmaklar var veya künye ne bileyim o tarz bi şey mi alsam ki acaba ? Parfümünü seviyorum yenilemeye gerek yok ama Bvlgari saatler de hoş :S

saat aldım ben bugün rahatım kasıma kadar artık kendim atkıda örecem :) :) uff düşünmesi daha yorucu ya

Aslında ilk sayılır. Biz uzun bir aradan sonra yeniden başlamaya karar verdik. Şimdi unutamayacağı bir şey olsun istiyorum

Aslında ilk sayılır. Biz uzun bir aradan sonra yeniden başlamaya karar verdik. Şimdi unutamayacağı bir şey olsun istiyorum

nette görmüştüm kitap hazırlatıyorlar onu bir araştırabilirsin gördüğüm en değişik hediye yani benim :)

Evet aslında hediyenin yanına öyle bir şey de eklemek istiyorum haklısın süper olur :) :) Tek o kitap olmasın başka bir şey daha yapmam lazım ama neee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…