Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dalga gecmiyorum ama yani insani kucumser gibi yorum yapiyorsunuz. basketbol oynuyor mesela gidip basket topu alsam o hediye yuzeysel olmayacak mi hobi oldugu icin??
Ay ben cidden adam bomboş sandım ya basket ilgisi olana da basket topu almayı hayal edecek kadar vizyonunuz düşük olamaz yani çok niş güzel hediyeler var
Ay ben cidden adam bomboş sandım ya basket ilgisi olana da basket topu almayı hayal edecek kadar vizyonunuz düşük olamaz yani çok niş güzel hediyeler var
arkadaslarrrrrrr…. ben oyle bir hediye vermek istemiyorum onu oylesine ornek verdim ya. basket oynuyor diye onla ilgili bir hediye almak istemiyorum yani. şık bir şeyler düşünmek istedim ben. niye burda herkes biri laf etsin de egomu tatmin ediyim diye bekliyo. vizyon belirleyici siz misiniz
hiç mi görüp hosuna giden bir sey yok bu adamın? ben playstation almiştim en zirve cünkü sürekli almayı düsündüğünü söylüyordu. ama evlendikten sonra aldım onu
nişanlıyken doğduğu güne ve yıla ait takvim yaprağını çerçeveletmiştim. çok hosuna gitmişti. hala daha yatağımızın baş köşesinde duruyor