Fatmazell Hoşgeldiniz Zarif Hasretlerim🤍 Pro Üye Anneler Kulübü 13 Eylül 2021 4.881 9.144 108 25 19 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmazell #1 Kızlar akrep burcuyum 1 haftadır dışarıda iyi hoş eve gelince bi bunalım buhran geçiriyorum eve girmek istemiyorum ağlamak istiyorum sürekli dolunay yer değiştirdiğinde falan burçları etkilermiş diyorlar var mı aranızda beni ferahlatacak
Kızlar akrep burcuyum 1 haftadır dışarıda iyi hoş eve gelince bi bunalım buhran geçiriyorum eve girmek istemiyorum ağlamak istiyorum sürekli dolunay yer değiştirdiğinde falan burçları etkilermiş diyorlar var mı aranızda beni ferahlatacak
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.746 En iyi cevaplar 1 66.410 598 20 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmazell #2 Akrep burcu ile ilgili değil. Şu siralar jupiterin açısı ile ilgili boyle bir durum soz konusu diye biliyorum. Rahat olun geçecek.
Akrep burcu ile ilgili değil. Şu siralar jupiterin açısı ile ilgili boyle bir durum soz konusu diye biliyorum. Rahat olun geçecek.
Fatmazell Hoşgeldiniz Zarif Hasretlerim🤍 Pro Üye Anneler Kulübü 13 Eylül 2021 4.881 9.144 108 25 20 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmazell #3 LOTUS0 .!.: Akrep burcu ile ilgili değil. Şu siralar jupiterin açısı ile ilgili boyle bir durum soz konusu diye biliyorum. Rahat olun geçecek. Genişletmek için tıkla... Umarım teşekkürler
LOTUS0 .!.: Akrep burcu ile ilgili değil. Şu siralar jupiterin açısı ile ilgili boyle bir durum soz konusu diye biliyorum. Rahat olun geçecek. Genişletmek için tıkla... Umarım teşekkürler