6 Ekim 12 Ekim 2025 Haftalık Koç Burcu Yorumları
Bu hafta Dolunay senin burcunda parlıyor, üstelik 14° Koç–Terazi aksında! Bu, senin için adeta gökyüzünden gelen bir spot ışığı gibi. Son aylarda “ben kimim, kendi yolumu nasıl çizmeliyim?” sorularını daha fazla sormaya başlamıştın; şimdi bu Dolunay, cevaplarını kalbine koyuyor. Numerolojik olarak 7 Ekim’in toplam enerjisi 8 (kader, güç, otorite). Yani senin kendi gücünü eline alma, “artık bu benim doğrum” deme zamanın. Bu süreç sana büyük bir yüzleşme getirebilir: ilişkilerinde veya iş hayatında fazla ödün verdiğin noktaları artık görüyorsun.
Aşk & İlişkiler
İlişkilerde terazinin kefeleri seni bekliyor: “Ben mi, biz mi?” Bu Dolunay’da partnerinle ya da yakın çevrendeki biriyle açık açık konuşman gereken bir şey olabilir. Özellikle Merkür–Plüton açısı 6–7 Ekim’de devredeyken, derin konular açığa çıkabilir. Saklanmış hisler, bastırılmış öfke ya da gizli arzular su yüzüne çıkacak. Eğer yalnızsan, hayatına girecek biri sana sadece romantizm değil, aynı zamanda dönüşüm getirebilir. Bu dönem sana “doğru partner”in aslında seninle aynı gücü paylaşan biri olduğunu gösterecek.
İş & Para
İş hayatında büyük bir dönemeç. Uzun süredir emek verdiğin bir konu tamamlanabilir ya da bir proje sonuca ulaşabilir. Ancak Koç burcundaki Dolunay sana aynı zamanda “fazla yükü bırak” mesajı veriyor. Kariyerinde yeni bir yön tayin etmek istiyorsan bu hafta çok güçlü. Numerolojik 5 enerjisi (haftanın toplam titreşimi) sana risk almayı fısıldıyor, ama unutma: 8 sayısı da sorumluluk ve denge istiyor. Yani cesur ol ama hesap yapmadan adım atma. Maddi konularda bir hesaplaşma olabilir: geçmiş borçlar, krediler, ya da gelir–gider dengesini netleştirme zamanı.
Haftalık Öneri & Olumlama
Öneri: Cesur ol, ama öfkeyle değil bilinçle hareket et. Kendi değerini karşı tarafa kanıtlamaya çalışmak yerine, önce kendine kanıtla.
Olumlama: “Kendi gücümü sevgiyle sahipleniyor, hayatımın liderliğini elime alıyorum.”
6 Ekim 12 Ekim 2025 Haftalık Boğa Burcu Yorumları
Bu hafta senin için görünmeyeni görmekle, duyamadığın sesi nihayet duymakla ilgili. Dolunay Koç–Terazi aksında gerçekleşiyor ama seni özellikle bilinçaltı, şifa ve kapanışlar alanından etkiliyor. Bu bir “içsel dolunay.” Herkes dışarıda ışık ararken, senin ışığın içeride. Merkür’ün Akrep’e geçişiyle birlikte ilişkilerde, iş ortaklıklarında ya da yakın bağlarda “ne kadar gerçek, ne kadar yüzeyseliz?” soruları gündeme gelebilir.
Numerolojik olarak bu hafta 8 ve 5 sayılarının etkisinde. Yani bir yandan kaderin sana sunduklarıyla yüzleşirken, bir yandan da kendi sınırlarını aşmaya davet ediliyorsun. Ama Boğa olarak güvence arayışın değişime direnebilir. Bu hafta: “Eski olanla ne kadar ileriye gidebilirim?” diye kendine dürüstçe sor.
Aşk & İlişkiler
İlişkilerde görünürde her şey yolunda gibi olsa bile, alt metinlerde fazlaca gerilim birikmiş olabilir. Bu hafta iç sesini susturamazsın çünkü kalbin sana fısıldıyor: “Gerçekten seviliyor muyum, yoksa sadece alışkanlıkla mı yaşıyorum?”
Eğer partnerin varsa, birlikte bazı eski defterleri açmanız gerekebilir. Konuşulmayanlar yüzeye çıkabilir. Bekarsan, bu hafta tanışacağın biri sana geçmişten bir yansıma getirebilir. Ruhsal bağlantılar ön planda, ama bir şey seni eskiye çekecekse, nedenini sorgula.
İş & Para
İş hayatında bu hafta perde arkasında dönen konulara dikkat et. Koç Dolunayı senin 12. evinde gerçekleşiyor, yani bir şeyin kapanışına yaklaşıyorsun. Bu ister bir proje, ister bir görev, ister bir sorumluluk olsun — artık bitmesi gerekeni bırakma zamanı.
Venüs–Satürn karşıtlığı ise sana “değer–sorumluluk dengesi”ni sorgulatıyor. Sana ait olmayan yüklerin altına girmemelisin. Finansal olarak beklenmedik harcamalar olabilir. Gereksiz lükslerden kaçın, sadeleş.
Öneri: İç dünyana zaman ayır. Meditasyon, doğa yürüyüşleri, yalnızlıkla barışma sana çok iyi gelebilir.
Olumlama: “Güvende olmanın yolu dışarıdan değil, içimdeki güçten geçer. Hayatıma huzurla yön veriyorum.”
6 Ekim 12 Ekim 2025 Haftalık İkizler Burcu Yorumları
Senin için bu hafta adeta bir “görünür olma” haftası. Koç Dolunayı senin 11. evinde parlıyor: sosyal çevre, arkadaşlar, gruplar, projeler. Şu an kimlerle yürüyorsun? Seni gerçekten anlayan, destekleyen kim var? Kim sadece yanında duruyor ama seni taşımıyor?
Numerolojik 5 enerjisi seni “yeniliğe, değişime, harekete” çağırırken; 8 enerjisi sana diyor ki: “sadece hareket değil, bilinçli yön bul.” Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle zihnin daha derin düşünecek, analiz gücün artacak. Detaylara takılmak yerine özü görmeye çalış.
Aşk & İlişkiler
İlişkilerde konuşulmamış duygular bu hafta seni içten içe zorlayabilir. Sen her ne kadar her şeyin eğlenceli ve akıcı olmasını sevsen de, kalbinin derininde konuşulması gereken ciddi bir konu olabilir. Bu ister mevcut ilişkin, ister geçmişte kalan bir bağ olsun — içinden geleni bastırma.
Bekarsan, sosyal çevren aracılığıyla tanışacağın biri sana çok ilginç bir ruhsal farkındalık yaşatabilir. Ancak ilk izlenimlere aldanma. Merkür–Plüton etkisi altında maskeler çok kolay değişir.
İş & Para
İş hayatında grup projeleri, ekip çalışmaları ya da sosyal medya gibi alanlarda görünürlüğün artabilir. Eğer uzun süredir üzerinde çalıştığın bir fikir varsa, bu hafta onu dünyayla paylaşmak için çok uygun.
5 sayısının değişken enerjisiyle birlikte fikirlerin hızla şekil değiştirebilir. Yine de temel niyetini kaybetme. Finansal olarak bu hafta yeni gelir kapıları, ortak yatırımlar ya da destek talepleri gündeme gelebilir.
Öneri: Kalabalık içinde kaybolma. Kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Sesin duyulsun ama ruhun da duyulsun.
Olumlama: “İfade ettiğim her kelime, kalbimle uyumlu. Gerçek benliğimle parlıyorum.”
6 Ekim 12 Ekim 2025 Haftalık Yengeç Burcu Yorumları
Senin için bu hafta adeta bir “görünür olma” haftası. Koç Dolunayı senin 11. evinde parlıyor: sosyal çevre, arkadaşlar, gruplar, projeler. Şu an kimlerle yürüyorsun? Seni gerçekten anlayan, destekleyen kim var? Kim sadece yanında duruyor ama seni taşımıyor?
Numerolojik 5 enerjisi seni “yeniliğe, değişime, harekete” çağırırken; 8 enerjisi sana diyor ki: “sadece hareket değil, bilinçli yön bul.” Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle zihnin daha derin düşünecek, analiz gücün artacak. Detaylara takılmak yerine özü görmeye çalış.
Aşk & İlişkiler
İlişkilerde konuşulmamış duygular bu hafta seni içten içe zorlayabilir. Sen her ne kadar her şeyin eğlenceli ve akıcı olmasını sevsen de, kalbinin derininde konuşulması gereken ciddi bir konu olabilir. Bu ister mevcut ilişkin, ister geçmişte kalan bir bağ olsun — içinden geleni bastırma.
Bekarsan, sosyal çevren aracılığıyla tanışacağın biri sana çok ilginç bir ruhsal farkındalık yaşatabilir. Ancak ilk izlenimlere aldanma. Merkür–Plüton etkisi altında maskeler çok kolay değişir.
İş & Para
İş hayatında grup projeleri, ekip çalışmaları ya da sosyal medya gibi alanlarda görünürlüğün artabilir. Eğer uzun süredir üzerinde çalıştığın bir fikir varsa, bu hafta onu dünyayla paylaşmak için çok uygun.
5 sayısının değişken enerjisiyle birlikte fikirlerin hızla şekil değiştirebilir. Yine de temel niyetini kaybetme. Finansal olarak bu hafta yeni gelir kapıları, ortak yatırımlar ya da destek talepleri gündeme gelebilir.
Öneri: Kalabalık içinde kaybolma. Kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Sesin duyulsun ama ruhun da duyulsun.
Olumlama: “İfade ettiğim her kelime, kalbimle uyumlu. Gerçek benliğimle parlıyorum.
6 Ekim 12 Ekim 2025 Haftalık Aslan Burcu Yorumları
Senin için bu hafta zihinsel ve ruhsal genişleme zamanı. Dolunay senin 9. evinde parlıyor: hayat görüşü, inançlar, eğitimler, uzaklar. “Artık bakış açımı değiştirmeliyim” dediğin bir noktadasın. Belki bir inanç, belki bir yaşam felsefesi artık seni daraltıyor.
Numerolojik 5 enerjisi seni değişime davet ederken, 8 sayısı bu değişimin kalıcı olması gerektiğini söylüyor.
Merkür’ün Akrep’e geçmesiyle birlikte ev, aile, köklerle ilgili konular da gündeme gelebilir. Bu hafta hem dış dünyaya hem içe dönmeye ihtiyacın var.
Aşk & İlişkiler
Aşkta kontrolü bırakmakta zorlanabilirsin bu hafta. Partnerinle fikir ayrılıkları, dünya görüşü çatışmaları veya “öncelikler” üzerinden gerilimler yaşanabilir.
Ancak bu yüzleşme ilişkide yeni bir denge kurmanı sağlayabilir. Eğer bekarsan, bu hafta tanışacağın biri seni ruhsal ya da zihinsel olarak derinden etkileyebilir. Ancak hemen kaptırma kendini. Önce “ben kimim, ne istiyorum?” sorularına dön.
Özellikle 6–7 Ekim’de Merkür–Plüton açısı altında duygular daha takıntılı olabilir. Net iletişim kur.
İş & Para
İş hayatında bu hafta yeni fırsatlar, seyahatler, seminerler veya yurtdışı bağlantılı konular ön plana çıkabilir. Eğer eğitim veriyor, yazıyor, üretiyorsan bu hafta parlama ihtimalin yüksek.
Aynı zamanda fikirlerini yaymak için doğru bir dönem. Sosyal medya, sunumlar, iletişim faaliyetleri seni destekler.
Finansal anlamda ise riskli yatırımlardan kaçın. Paranı büyütmek için uzun vadeli ve stratejik hareket etmelisin.
Öneri: Egonu değil, ruhunu dinle. Güç bazen esnek olmakta saklıdır.
Olumlama: “Kendimi geliştiriyor, hayatın bana sunduğu her bilgiyi sevgiyle kabul ediyorum.
6 Ekim 12 Ekim 2025 Haftalık Başak Burcu Yorumları
Bu hafta senin için “bırakmak” ve “yeniden yapılandırmak” temaları çok aktif. Dolunay senin 8. evinde gerçekleşiyor: ortak kaynaklar, ruhsal bağlar, derin dönüşümler alanında.
Bu; ya bir maddi kriz ya da bir duygusal çözülme anlamına gelebilir. Ama bu çözülme, seni daha güçlü bir versiyonuna taşıyor.
Numerolojik olarak 5 + 8 birleşimi seni biraz sarsabilir ama ardından daha sağlam bir temel bırakır. Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ise seni çok daha net ve sezgisel hale getiriyor — zihnin bir radar gibi çalışacak.
Aşk & İlişkiler
İlişkilerde gizli kalan, bastırılan ya da görmezden gelinen ne varsa yüzeye çıkıyor. Bu ister geçmiş bir bağ, ister şu anki partnerinle ilgili olsun, artık bir şeyin örtüsünü kaldıramazsın.
Partnerinle derin bir konuşma yaşayabilirsin. İçinde kalanları ifade etme ihtiyacın çok yüksek.
Bekarsan, bu hafta tanışacağın kişiyle aranda ruhsal bir çekim olabilir. Ancak bağımlılık yaratacak bir ilişki mi, yoksa şifalandırıcı bir temas mı? Dikkatle bak.
İş & Para
Maddi konular bu hafta çok vurgulu. Ortak gelirler, kredi, vergi, borç gibi meseleler yeniden düzenlenebilir. Aynı zamanda bir iş ortaklığı, müşterilik veya gelir paylaşımı konusu varsa netleşmeler olabilir.
Venüs–Satürn karşıtlığı senin burcunda çalışıyor. Bu da “ben değerliyim ama nereye kadar fedakârlık yapmalıyım?” sorusunu gündeme getiriyor.
Detaylar içinde boğulma. Büyük resmi gör. Stratejik ol.
Öneri: Takıntılarını fark et. Kontrol edemeyeceğini kabulle bırak. Güç teslimiyette gizli olabilir.
Olumlama: “Geçmişi bırakıyorum. Hayatımı sevgiyle, güvenle yeniden inşa ediyorum.
6 Ekim 12 Ekim 2025 Haftalık Terazi Burcu Yorumları
Bu hafta yılın senin için en güçlü, en görünür dönemlerinden biri. Çünkü Dolunay senin burç aksında, yani Koç–Terazi çizgisinde, 14°’de gerçekleşiyor. Bu da “ilişki–benlik” temalarında dev bir farkındalık getiriyor.
Artık şu soruyla karşı karşıyasın: “İlişkilerde kendim olabiliyor muyum? Kendimi feda mı ediyorum yoksa kendimi gerçekleştiriyor muyum?”
Numerolojik olarak haftanın 5 titreşimi seni yeni ilişki dinamiklerine çekerken, 8 sayısı “kendini değersiz hissediyorsan, önce içsel değeri inşa et” diyor. Bu hafta “gerçek denge”yi kurmak zorundasın; o Terazi terazisinin teraziliği sınanıyor!
Aşk & İlişkiler
Bu Dolunay seni doğrudan ilişki düzeyinde dönüştürüyor. Uzun zamandır içinde tuttuğun, ama dillendirmediğin tüm duygular yüzeye çıkabilir.
Partnerinle açık, hatta belki de biraz sarsıcı bir konuşma gündeme gelebilir. “Bu ilişki benim ihtiyaçlarıma cevap veriyor mu?” sorusu çok baskın olacak.
Bekarsan, bu hafta karşına çıkacak biri hayatının gidişatını değiştirebilir. Ama unutma: sen kendi merkezinde misin? Çünkü karşıdaki kişi seni test etmeye değil, seninle yükselmeye gelmeli.
İş & Para
İş hayatında karar verme süreçlerinde net olman gereken bir dönem. Özellikle ortak projeler, ekip içi ilişkiler, sözleşmeler, müşteriler gibi “başkalarıyla bağ kurduğun” alanlarda denge kurmak şart.
Kararsızlık sana zaman kaybettirebilir. Kendine şunu sor: “Gerçekten bu projede yer almak istiyor muyum?”
Finansal olarak ilişkisel harcamalar (hediyeler, ortak giderler, düğün–nişan vb.) gündeme gelebilir. Ancak harcarken kendinden feragat etme.
Öneri: İçinde tuttuğun her “ama”yı bir cümleye dönüştür. Konuş, ifade et, dengeyi baştan kur.
Olumlama: “Ben dengedeyim. İlişkilerimde kendimi sevgiyle ifade etmeye hakkım var.
6 Ekim 12 Ekim 2025 Haftalık Akrep Burcu Yorumları
Merkür bu hafta senin burcuna geçiyor! Zihnin sezgisel, keskin, derin çalışmaya başlıyor. Gerçekleri görmeye, sezgilerini daha açık okumaya başladığın bir dönemdesin.
Dolunay senin 6. evinde parlıyor: günlük rutinler, iş ortamı, sağlık, hizmet konularında bir farkındalık geliyor.
Numerolojik olarak 8 enerjisi seni “toksik çalışma düzenlerinden çık” diye zorlarken; 5 sayısı “daha özgür bir yaşam düzeni kur” diyor. Yani artık o seni yoran iş temposunu, içten içe bitiren hizmet ilişkilerini gözden geçiriyorsun.
Ayrıca ruhsal temizlik zamanı — bedensel, zihinsel, duygusal.
Aşk & İlişkiler
Bu hafta duyguların derinliği seni biraz izole edebilir. İçinden geçenleri herkesle paylaşmak istemeyebilirsin.
Ancak Merkür–Plüton açısı, bazı bastırılmış duyguların istem dışı şekilde ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu yüzden dürüstlük çok önemli.
İlişkide güç savaşlarına girme. Sessizce sustuğun konular seni içeriden kemirebilir. Bekarsan, seni manyetik çekecek biriyle karşılaşabilirsin. Ama bu bağ bir illüzyon mu, yoksa ruhsal mı? Zihnini sustur, kalbine sor.
İş & Para
İş ortamında büyük bir arınma sürecindesin. Bazı görevler, ekip arkadaşları, ya da senin enerjini emen düzen artık sona gelmiş olabilir.
Bu hafta sağlığını ihmal etmemelisin. Özellikle uykusuzluk, baş ağrıları, sindirim sistemi rahatsızlıkları tetiklenebilir.
Finansal olarak bu hafta daha çok harcama–gelir dengesine odaklı. Özellikle sağlıkla ilgili harcamalar ya da iş için alınan araçlar olabilir.
Öneri: Daha az çalış ama daha verimli ol. Tükenmeden üretmek için önce kendine iyi bak.
Olumlama: “Bedensel, zihinsel ve duygusal yüklerimi bırakıyorum. Hafifledikçe güçleniyorum.
6 Ekim 12 Ekim 2025 Haftalık Yay Burcu Yorumları
Senin için bu hafta neşe, yaratım, kalpten yaşama isteğiyle dolu olabilir — ama gökyüzü “sahicilik testi” yapıyor.
Dolunay senin 5. evinde gerçekleşiyor: aşk, yaratıcılık, çocuklar, hobiler alanında. Hayatın gerçekten ne kadarını içinden geldiği gibi yaşıyorsun?
Numerolojik 5 enerjisi seni yepyeni heyecanlara sürüklerken, 8 sayısı seni aşkı ya da tutkuyu sorumlulukla birlikte taşıma dengesine çağırıyor.
Merkür Akrep’teyken zihnin daha derinleşiyor. Bu hafta dışarıdan neşeli görünsen de içten içe dönüşüyorsun.
Aşk & İlişkiler
Bu hafta aşk seni dönüştürecek. Partnerinle derin bir bağ kurma, birlikte yeni bir aşamaya geçme ya da eski bir ilişkiyi nihayet bırakma gündeme gelebilir.
Aşk varsa derinleşiyor, yoksa geçmişten bir iz çıkıp seni yoklayabilir.
Bekarsan, bu hafta kalbine dokunan biriyle karşılaşabilirsin. Ancak bu bağda oyunlar değil, gerçeklik önemli. “Hafif başlayıp ağırlaşan” bir bağ olabilir. Sezgine güven.
İş & Para
Bu hafta sahneye çıkma zamanı! Hobin işi olabilir. Kalpten ürettiğin şeyin karşılığını alma zamanı.
Dolunay seni “yaratıcılığını görünür kıl” diye dürtüyor. Sosyal medya, reklam, sanat, eğitim, eğlence gibi alanlarda çalışıyorsan ışığın parlıyor.
Finansal olarak şanslı etkiler var. Ancak savurganlığa dikkat et. Eğlenceye fazla bütçe ayırmak ileride pişmanlık getirebilir.
Öneri: Ne yapıyorsan kalpten yap. İçinde coşku olmayan şey, seni tüketir.
Olumlama: “Yaratıcı enerjimi sevgiyle ifade ediyorum. Hayatı neşeyle yaşamak hakkım.
6 Ekim 12 Ekim 2025 Haftalık Oğlak Burcu Yorumları
Bu hafta senin için “yön” belirlemekle ilgili. Dolunay senin 4. evinde gerçekleşiyor: ev, aile, içsel güvenlik, duygusal temel konularını aydınlatıyor.
Artık içten içe bastırdığın duyguların patlama noktasına gelebilir. Sanki herkes senden güçlü olmanı bekliyor, ama sen de insan evladısın.
Numerolojik olarak 8 enerjisi seni “köklerini onarmaya”, 5 ise “duygusal konfor alanını değiştirmeye” çağırıyor. Güç, bu hafta duygularını bastırmakta değil, onları sevgiyle ifade etmekte saklı.
Aşk & İlişkiler
Aile içi ilişkiler, geçmişten gelen duygusal yükler veya partnerinle “bizim yuvamız nasıl bir yer olacak?” konuları gündeme gelebilir.
Evliysen ya da birlikte yaşıyorsan, yaşam alanınızla ilgili düzenlemeler olabilir.
Bekarsan, karşına çıkacak kişi sende “ait olma arzusu”nu uyandırabilir. Ama önce şu soruyu sor: “Ben kendime ait miyim?”
Merkür–Plüton açısı, içsel travmaları tetikleyebilir. Şefkatli ve açık olman önemli.
İş & Para
İş hayatında odak biraz kayabilir çünkü özel hayatın dikkatini çekiyor.
Ancak bu süreç sana “denge kurma” dersi veriyor. Ev–iş dengesi, sorumluluk–rahatlık dengesi.
Finansal olarak evle ilgili harcamalar (tadilat, taşınma, aileye destek) öne çıkabilir. Bu yüzden bütçeyi kontrol et. Ayrıca işin seni duygusal olarak ne kadar beslediğine de bak. Sadece sorumlulukla yürüyen işler artık seni yormaya başlamış olabilir.
Öneri: Güçlü görünmek için kendini yalnız bırakma. Yardım istemek de bir liderlik becerisidir.
Olumlama: “Duygusal ihtiyaçlarımı fark ediyorum ve kendime sevgiyle alan açıyorum.
6 Ekim 12 Ekim 2025 Haftalık Kova Burcu Yorumları
Bu hafta zihnin uçuş uçuş ama odaklandığında büyük farkındalıklar yakalayabilirsin.
Dolunay senin 3. evinde gerçekleşiyor: iletişim, yakın çevre, kardeşler, eğitim temaları ön planda.
Numerolojik 5 sayısı seni yeni fikirlere, yeni çevrelere, yeni bakış açılarına açıyor. 8 sayısı ise “bu bilgiler seni nasıl dönüştürüyor?” diye soruyor.
Merkür’ün Akrep’e geçmesiyle birlikte zihnin derinleşiyor. Sezgilerinle düşündüğünü daha çok fark edeceksin.
Aşk & İlişkiler
İlişkilerde iletişim çok kritik bu hafta. Ne söylediğin değil, nasıl söylediğin önemli olacak.
Partnerinle özellikle eski konuşmalar, geçmişe dair konular tekrar açılabilir. Cümlelerin şifalandırıcı mı, yoksa keskin mi olduğunu fark et.
Bekarsan, bu hafta sosyal medyada, yakın çevrede tanışacağın biriyle yazışmalar ya da konuşmalar flörte dönüşebilir. Ama derinleşmek için sabırlı ol.
İş & Para
İş hayatında fikir üretimi, sunumlar, yazılı işler, network alanları seni destekliyor. Özellikle dijital medya, iletişim, teknoloji gibi konular seni parlatabilir.
Ancak çok fazla fikir arasında kalıp kararsızlık yaşayabilirsin. Bir fikre odaklan ve onu derinleştir.
Finansal olarak büyük değişiklik yok ama küçük eğitim harcamaları ya da dijital yatırımlar olabilir.
Öneri: İletişim sadece bilgi değil, enerjidir. Sözcüklerin titreşimini fark et.
Olumlama: “Kelimelerimle ışık taşıyor, her iletişimimle sevgi yayıyorum.
6 Ekim 12 Ekim 2025 Haftalık Balık Burcu Yorumları
Senin için bu hafta değer, öz-değer ve kaynak yönetimi temaları öne çıkıyor.
Dolunay senin 2. evinde gerçekleşiyor: para, yetenekler, özgüven ve sahip olduklarınla ilgili bir farkındalık geliyor.
Numerolojik olarak 5 enerjisi seni risk almaya iterken, 8 enerjisi seni maddi–manevi denge kurmaya çağırıyor.
Merkür’ün Akrep’e geçmesi seni daha ruhsal, daha sezgisel hale getiriyor. Özellikle ruhsal danışmanlıklar, sanatsal üretimler veya içe dönüş sana ilham getirebilir.
Aşk & İlişkiler
Bu hafta aşkta “ben ne kadar değerliyim?” sorusu senin pusulan.
Eğer bu soruya içten içe “yetmiyorum” cevabını veriyorsan, bunu dönüştürme zamanı.
Partnerinle arandaki dengeyi kurarken, seni beslemeyen bağlardan da arınman gerekebilir.
Bekarsan, karşılaştığın kişiyle değer–güvensizlik temaları yüzeye çıkabilir. Bu test gibi bir hafta olabilir ama aynı zamanda iyileşme de getirebilir.
İş & Para
Finansal olarak çok güçlü bir dönem. Ancak para kazanmanın ötesinde “kendine yetme gücü”nü yeniden tanımlıyorsun.
Maddi konulara duygusal yaklaşmamalısın. Duygusal açlıkla yapılan alışverişler pişmanlık getirebilir.
Yeni bir iş teklifi, projeye başlama ya da kişisel gelir yaratma fırsatı olabilir. Ancak her şeyi ölç, tart, sabit gelirlere güvenerek ilerle.
Öneri: Kendi değerini başkasının gözünden değil, kendi yüreğinden gör.
Olumlama: “Ben değerliyim. İçsel zenginliğimle dış dünyamı şekillendiriyorum.