Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Olan Bayanlar Doğum Günlerimizi Yazalım..

8 kasım.....................
tam bir akrebim ama başkalarını kıskanmam ...

Son düzenleme:
ben 18 ekim doğumluyum teraziyim yani amaaaaaaaa şöyle bi sorun var ki yükselenim akrep :))))))) ve hastalık derecesinde kıskancım terazi zaten dengesizin teki bi de akreple birleşince çok zor bi kişilik ortaya çıkıyo çok şizofrenik psikopat bi kişilik yani hahahah ama mutluyum yine de deli olmaktan

akrepler icin derlerki cok fazla koseye sıkıstıgında donup kendini sokar oldururmus.ne deme istiyorlar anlamadim intahara meyillimisiniz diyorlar bu adamlar simdi bize

Ne güzeelll tam da sınırdayız yaa bazı yerlerde 23 ekim terazi diye geçmiyor mu bitiriyorlar benii..Akrep'im ben akrep! akrep doğdum akrep ölücem!!

aynen öyle...çok sinir bozucu bişi..ama şu yanlış anlaşılmasın; terazi burcunu sevmediğimden değil... sadece terazinin hiç bir özelliğini taşımadığımdan.. ayrıca burcunun ilk 10 gününde doğanlar özelliği de daha fazla taşırmışlar...tam akrebiz yani... ben de akrebin tüm özelliklerini yoğun şekilde taşırım...

evet canımm terazinin hiç bir özelliği bende de yoktur. ki olmasında zaten ben akrep olmaktan çok çok memnunum. Tabi bazı sevmediğim özellikleri var(aşırı kıskançlık,kincilik falan). O zaman biz tam tam tam akrebiz ilk gününde doğmuşuz malumm

aynen öyle canım...
ben de aşırı kıskançlık var... bazen kontrol altına alamıyorum... o zaman hayat çekilmez oluyor... ama çok güvendiğim insanları hiç kıskanmıyorum... sanırım güvensizlikten kaynaklanan bişi kıskançlık...
sende aşırılık var mı... mesela sevindiğinde aşırı sevinmek... üzüldüğünde de aşırı üzülmek... ya da sinirlendiğinde en son noktasına kadar öfkelenmek

epiciğii var bende canımm sevindiğimde çook sevinirim,üzüldüğümde feryat figan olurum resmen,sinirlendiğimde de çok öfkelenirim ve kinci olduğum için kin beslemeye başlarım ve intikam duygusuu belirir içimdee yo aslında ben güvendiğim insanları da kıskanırım özellikle sevgili manasında sevdiğim insanı çook kıskanırım herkesciklerden sakınırımda bunu içten içe yaparım dışa belli edersem kaybedebilirim kaybetme korkum var ama akrep burcu olmanın en güzel yanı '6.his'. Hissettiğim çoğu şey gerçek olur,kötü bir şey olucaksa bunu biraz zaman önceden hissetmeye başlarım falan..Ki bu zamana kadar en büyük hisettiğim şeyde birisinin öleceğini ve ekim-kasım ayı arasında olucağıydı.Ki boyle de oldu dayımı ekim sonunda kaybettik.

cidden 6. hissin çok kuvvetliymiş... aslında bir yandan iyiyken diğer yandan kötü bir durum bu... önceden olacakları hissedip ona göre davranmak çok iyi ama... neler yaşayacağını hissetmek biraz tedirgin edici oluyordur...

17 kasım.yükselenim dahil olmak üzere tam bir akrebim ve iyiki öyleyim.oğlumda akrep olsun diye çok istemiştim ama dayanamayıp erken geldiğinden babası gibi terazi oldu...

31 ekim akrebim inatçıyım kolay güvenemem bir şeyi kafaya koyduysam bana zararı dokunacağını bilsemde yaparım kavgacıyım ilk görüşte hoşlanmadığım kişi illaki iyi birisi olmaz hissederim malım kıymetlidir atacaksamda ben atarım kimse atamaz çok sinirliğimdir bi şeyi bikere söyledimmi yapılsın isterim yoksa çıldırıyorum kalkıp kendim yaparım

13 kasim

Kiskancim
Kinciyim
intikam alevlerim vardir ve sönmezler
1ci görüste eger birini sevemediysem öldürsen bir daha sansi olmaz
6ci hissim kuvvetlidir son zamanlarda nedense hamilelik üzerine calisiyor :)))
sevdiklerimden vazgecemiyorum görüsmeyi keserim ama sevmekten vazgecemem
malim kiymetlidir
eyvallahim yoktur burnum düsse egilip almam
her akrep gibi klas lüks olan seyleri severim
herkesde olani degil kimsede olmayani secerim

17 kasım doğum gnm:)tam bii akrebim her anlamındaaaa:)gözlerim iri vee güzelll dikka çekici vücüt ve yüz yapm var güzelimdeeeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…