Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Olan Bayanlar Doğum Günlerimizi Yazalım..

Bende 22 Kasım tam yayla akrep arasıyım ama sanırım daha çok akrep burcunun özellekilerini taşıyorum.

10 Kasım'da benim doğum günüm :) . Akrep burcunun tümm özelliklerini taşıyorum. :teytey:

29 eKim :)) akrep oLmak bir avantajDır bayanLsr için.. çünkü tutkuyu bu kadar güçLü yaşayan va yaşatan başka burç tanıMıyorum..

21 kasımda benim günüm..burcumdan, bulunduğum her ortamda farkedilmekten,kıskanılmaktan memnunum...çok havalı olduğumu söylerler halbuki alakası yok canım ciğerim olmayan insanlar hariç herkese soğuk davranırım,benim için orta yoktur..ya tam severim ya asla sevmem..ya tam dipteyimdir ya tam uçta...

hem benim hemde eşimin 4 kasım ne tesadüf değilmi?????????nasıl anlaşıyoruza gelince valla mükemmel opuyorumnanaktan:nazar:

8 Kasım benim de sevgili akrep severler. Her şeyimle akrep olduğumu inkar etmem. Allahım beni akrep yarattığı için çok mutluyum o kadar büyük bir kalp taşıyorum ki yalnız kalmaktanda kalabalık ortamda olmaktan da hiç sıkılmam ben şimdi ne yapıcam demem.

Back
X