Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Olan Bayanlar Doğum Günlerimizi Yazalım..

bu gün benim doğum günüm.01/11/1983 iyiki doğmuşum.teşekkür ederim annecim ve babacım:16:

Ya kızlar topiği okudum da ben nasıl akrebim dedim . Kıskanç değilim, kinci değilim. Ama sinirliyim kavgacıyım, kolayına güvenmem ama insanlara merhametli olduğumdan kanarım. Bencilim biraz kendimi severim. Ayrıca akrep bayanı ateşlidir. Sanırım bana uyuyor kırmızıya bayılırım seksi giyinmeyi severim( teşhir etmeyecek şekilde) :):):):)::):):):)

13 kasım doğum günüm

yükselenim koç

ilginç bir karışım tabi

kıskancım ama kimse anlamaz bunu, zayıflık gibi anlaşılır diye içim içimi yese de gıkımı çıkarmam
sezgilerim güçlüdür, birinden rahatsız olduysam kesin bir halt vardır onda çıkar yani
sevemediğime dönüp bakmam
sevdiğimi de herşeyiyle kabul ederim

sevdiğim adam kova burcu burada okudum da sözde anlaşamamız gerekiyor ama biz anlaşabiliyoruz:16:

5 kasım 20.00 sularında doğacam ben:)özelliklerini hepsni taşırım.severim kendimide burcumuda.asiliz.egilmeyiz.çalışkanız.üzmeyiz.üzenide aff etmeyiz.anneyiz.eşiz.bence çok iyiz:))

23 ekim :16:.....................

26 ekimde dogmusum ayrica gozlerimi cok guzel bulurlar dogrusu bu konuda mutevazi olamiycam ben de gozlerimi begeniyorum:P

bende akrep burcuyum doğum gunum 11 kasım hele bu sene tam denk geldı 11,11,11 ama cok duygusal bı gun gecırdım hersey sankı daha fazla daha derın yasadım.burcumun butun özellıklerını tasıyorum. merhametsızlık kısımına gelıncede normalde bana zara vermeyenlere merhamet edrım ama zara aldıgım bıs kısıye asla merhamet etme kuyruguma basanın kafasını ezerım

Benimde 5 Kasımdı..8 kasımda ufak görümcemin olduğu için o gün pastalar falan büyük kutlama yapıldı her ikimzinkide..
Eşim kutladı benim doğum günümü bir tek ailemin taşınma telaşı vardı unuttular,eşimizin aileside unuttu eşim hatırlattı öle kutladılar..Sonrada iki katlı pasta yaptırdılar çifte doğum günü kutadık ama bir espirisi yktu benim için çünkü benim doğum günüm 5 kasımdı..8 kasım değil..Sağlık olsun düşünüp pasta falan yaptırmaları falan niyetleri önemliydi öylece geçti gitti işte..

Back
X