Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım akrep erkeği affeder mi? ayrıldık. yardım

P3rimasali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
396
138
123
Kizlar. 3 aylik cok guzel bi iliskimiz vardi. Hicbir problemimiz de yoktu aslinda. Ben ona asigim o ise beni cok seviyor. Niyetimiz en başindan beri ciddi ki zaten aileler tanisiyor bekleme sebebimiz benim okul bitirmemdi. Ben 20 o 25yasinda meslegi elinde beni bekliyordu. Bi problem yoktu ama bi aydir yogunluktan az gorusuyoduk. Onun psikolojisini bozacak olaylar olmustu. Biraz dengesiz davranmaya basladi. Neyse. Bi gece cok guzel konustuk artik aileme soyleyecegim falan dedi. Obur gun sabah mesaj attigimda beni cocuk gibi tersleyecek bir mesaj atti "senle ugrasamam" tarzinda. Hatta usteledi. Ben de kizdim dedim boyle mi deger veriyorsun bana dogru deger vermeyi ogrenene kadar mesaj atma. Ardindan beni whatsaptan engelledi. Bir hafta konusmadik. Dogum gunu geldi sicak uzun bi mesaj attim cevaplamadi. Ardindan ben de soguk bi mesaj attim o atana kadar atmayacagimla ilgili. Yakin arkadasim bnden habersiz aramiz duzelsin diye onu aramis o da arkadasim oldugunu ogrendiginde suratina kapamis beni rahatsiz etmeyin diye. Aksamina mesaj atti "bidaha benle iletisime gecme" diye. Onun mahremiyetine zarar vermisim benle isi yokmus. Dedim bahane bulma sevmiyosan sevmiyorm de sogutmaya calismana gerek yok. Senle knuscak biseyim yok dedi tekrar engelledi. Durumumuz bu. Kizdigi sey arkadasimda numarasi olmasi ama akrep erkeginin affetmedigini duydum. Suan hakli olan bi yerde benim ama kizcagi bisey oldugu icin tamamen uste cikti ve hakli olsam da bitsin istemiyorum. Sonucta hayallerimden vazgecemem asla. Ama nasio davranmaliyim kizlar yardim. Akrep erkegi boyle inat yapip geri donmemezlik yapar mi? sevdigine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…