Ben suan ki sevgilimin ocak gibi aldattigini ogrenmistim , iste heryerden engelledim falan cok seviyordum halbuki ,sonra 2 ay falan gecti baristik biz (zorla yalvardi yapmadim falan dedi bi kac yalan atti ama inanmis gibi yaptim inanmadim , bu arada aldatti dedigimde bi kiza arkadasini ayarla diyr yalvariyordu ve sevgilimden 1 hafta once ayrildim demis kiza ozamanlar biz ayrilmamistik)neyse 2. Sans vereyim dedim barisali 1 ay falan oldu , bu telefonumu kurcalarken eski sevgilimle olan mesajlari gordu (bu arada ben aldattigini ogrendigim gun eski aevgilime istek attim konusmaya basladik tekrar , biliyoruö yaptigim yanlis birseydi pismanim zaten) iste suanki sevgilimle ayrıydık ya biz , iste o zamanlarda eski aevgilimle konusuyordum o mesajlari gordu iste , bi kac cinsellik konusu acilmisti ama asla birlikte olmadim sadece opusmustuk (sevisme dahi olmadi) iste suanki sevgilim cok yanlis anlafi , ben onla konustugum zamanlar seni bitirmistim dememe ragöen suan kus benle , sen beni aldattin ona ragöen affettim ben seni aldatmadim cunku ayrıldıgımızda konustum diyince ise bagırdı (eski konulari acmama cok kızıyor) kısaca ne yapmaliyim kim hakli burda?yaptigim yanlislarin farkindayim lutfen cok uzerime gelmeden tavsiye verirmisiniz