Akrep erkeği nasıldır ?

Dertli9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
130
-31
26
İkizler kadını ile akrep erkeği ilişkisi nasıl olur tecrübe edenler varsa yorumlayabilirmi.

akrep erkekleriyle uğraşmak çok çok çokkk zorr aman diyim uzak durun :D
ve gerçekten aşırı kinci ve çapkınlar kadınlarıda istemeseler bile anlamsızca üstlerine çekiyorlar bi enerjileri var
tabi hepsi için geçerli değil :D doğru düzgün olanlar için

Akrep erkeğine bitmeyen kini ve azgın cinsel isteğiyle kim tahammül edebilir bilemiyorum.
Gördüğüm akrep erkekleri hanımlarına bayaa çektirdi bu hayatta.

İkizlerle burc uyumunu bilmiyorum.

Akrep erkeği sevdi mi sever ama.
Çapkın falan cinselliğe düşkün ama
Gerçekten sevdi mi sahiplenir ve bağlı olur çünkü su grubu nede olsa.
Kıskançtır ama çok .

Akrep erkeği sevdi mi sever ama.
Çapkın falan cinselliğe düşkün ama
Gerçekten sevdi mi sahiplenir ve bağlı olur çünkü su grubu nede olsa.
Kıskançtır ama çok .
Evet.

İkizler kadını ile akrep erkeği ilişkisi nasıl olur tecrübe edenler varsa yorumlayabilirmi.
Anlaşırken iyi olursunuz. Eşim bir akrep’tir. İşine gelmeyen şeyler de akrep gibi sokabilir. Dediğim dediktir, Liderdir. Başta belli etmezler yüzünü ama tam bir akreptir .
Sevdi mi sever ama zordur kıskançlığı , kısıtlaması

Akrep erkeği naif kadın seviyor ben naifimdir ama aşırı güzel değilim ortayım buna rağmen yakışıklı bir akrep aşıktı bir zamanlar bana😂 he birde sapık olduklarını duymuştum bu burçtakilerin 😂

Evlenmeden önceki erkek arkadaşımdı kendisi. Uzun bir ilişkimiz olmuştu. Ben yengeç burcuyum bu arada. Aradan 10 sene geçti ve ben nerede bir akrep burcu erkeği görsem koşarak uzaklaşıyorum :)) zor bir burç. Güzel sever ama tahammül seviyenizi zorlar. En çok o bilir mesela. Her şey onun istediği gibi olmalıdır. Çok güzel aşık olur ama kavgada tanıyamazsınız.

Back
X