Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep erkeği Tarafından ters köşe oldum

Ben kendimce elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.ama ondan bir adım gelmiyor.yalnız geçen gün dedi ki laf arasında bir kız varmış,onu unutamıyormuş,aralarında birşey olmamış ama kız bunu etkilemiş,bir önceki sevgilisinden ayrıldığı zamanlar.muhtemel o.
hmm kimse unutulmaz degildir ama illaki o diyosa onun pesinden kossaydi seni neden oyaliyor buna hic hakki yok..
sen bu adami tamamen sepetlersen bu adam ötekinden yüz bulamazsa sana kesin geri dönüs yapar bosta kaldigi icin. Ama böyle bir adamla iliski deger mi degmez mi ona karar vermen lazim..

hmm kimse unutulmaz degildir ama illaki o diyosa onun pesinden kossaydi seni neden oyaliyor buna hic hakki yok..
sen bu adami tamamen sepetlersen bu adam ötekinden yüz bulamazsa sana kesin geri dönüs yapar bosta kaldigi icin. Ama böyle bir adamla iliski deger mi degmez mi ona karar vermen lazim..
Vallahi saldım gitti zaten,aramam sormam daha.keyfi bilir.sizin durumda böyle birşey mi?

Vallahi saldım gitti zaten,aramam sormam daha.keyfi bilir.sizin durumda böyle birşey mi?

bendekinde cok ani oldu yani hergün arayan soran biriydi sürekli iletisim halindeydik ilgisizlik durumu yasamadim ben ayrilik düsüncesi girince ilgisizlik durumu olustu sadece
aile baskisi cok fazla vardi üstünde..cok bunaliyodu
eski sevgilisi ile görüsüp görüsmedigini tam bilmiyorum ama aklima gelmiyor degil biraz fitne fesat bisiymis o yüzden düsünüyorum evlencemis sözde ama kizligini diktirmis bide doktora yapan biriymis sözde ama anlasilan oynak birisi..
genede bana ilgisi , sevgisi oldugunu biliyorum buna eminim o yüzden düzelmesi icin bekleyecegim.. askerde su an.. beni aradi konustuk ama tam barismadim henüz biraz daha akli basina gelsin istiyorum üzdü beni cünkü...

bendekinde cok ani oldu yani hergün arayan soran biriydi sürekli iletisim halindeydik ilgisizlik durumu yasamadim ben ayrilik düsüncesi girince ilgisizlik durumu olustu sadece
aile baskisi cok fazla vardi üstünde..cok bunaliyodu
eski sevgilisi ile görüsüp görüsmedigini tam bilmiyorum ama aklima gelmiyor degil biraz fitne fesat bisiymis o yüzden düsünüyorum evlencemis sözde ama kizligini diktirmis bide doktora yapan biriymis sözde ama anlasilan oynak birisi..
genede bana ilgisi , sevgisi oldugunu biliyorum buna eminim o yüzden düzelmesi icin bekleyecegim.. askerde su an.. beni aradi konustuk ama tam barismadim henüz biraz daha akli basina gelsin istiyorum üzdü beni cünkü...
umarım öyle olur sizin için de.ben de bu kızın aniden hortladığını düşünüyorum,ortaya çıktı birden ve böyle oldu,malum kaçan kovalanır,ben de garantiyim nasılsa.o yüzden rahat.hiç bilmiyorum ne olacağını.

umarım öyle olur sizin için de.ben de bu kızın aniden hortladığını düşünüyorum,ortaya çıktı birden ve böyle oldu,malum kaçan kovalanır,ben de garantiyim nasılsa.o yüzden rahat.hiç bilmiyorum ne olacağını.
hayirlisi canim ya bu 3. sahislardan nefret ediyorum iliskisi olan adamlara bile musaallat oluyolar ne bicim kadinlar var anlamiyorum artik.. evli olsak gene ayni olurdu .. kadinin düsmani gene kadindan cikiyor maalesef bizimde dikkatli olmamiz gerek ama en cok karsindaki erkegin tutumu önemli..

hayirlisi canim ya bu 3. sahislardan nefret ediyorum iliskisi olan adamlara bile musaallat oluyolar ne bicim kadinlar var anlamiyorum artik.. evli olsak gene ayni olurdu .. kadinin düsmani gene kadindan cikiyor maalesef bizimde dikkatli olmamiz gerek ama en cok karsindaki erkegin tutumu önemli..
valla artık kim kime musallat bilemedim ben.ama düşünmekle de olmuyor.en güzeli bırakmak nasılsa ayrıyız şu an sonuçta,bir an önce alışmak lazım bu duruma.döner mi bilinmez açıkçası çok beklentim yok.

valla artık kim kime musallat bilemedim ben.ama düşünmekle de olmuyor.en güzeli bırakmak nasılsa ayrıyız şu an sonuçta,bir an önce alışmak lazım bu duruma.döner mi bilinmez açıkçası çok beklentim yok.
Bir de sanırım ona olan sevgimden şüphesi var,emin olamadı.

sonra 1 hafta kaçtı benden konuşmamak için,bahaneler birşeyler.en sonunda ben bugün görüşmek istiyorum dedim,tamam dedi,konuştuk,e ne oldu dedim,şaşkınım üzgünüm anlayamıyorum dedim.işte aslında tam bir sorun yok,benim beklentilerimi karşılamadığını düşünmüş,iş güç biraz yoğunlaştı,sadece işine odaklanmış istemiş,başka birşeye enerjisi yokmuş,benimle olmaktan çok keyif oluyor,beni çook seviyormuş ama durum buymuş.bunun için bir süre de veremezmiş,işte beni bekletiyormuş falan flan.sabırla açıkladım,söylediğine göre benden memnun,şöyle iyisin böyle hoşsun ama bir yerde tıkanıklık var.
Ne iş yapıyor ki? Çok mu yoğun? Kaç yaşında aynı şehirde misiniz?

Ne iş yapıyor ki? Çok mu yoğun? Kaç yaşında aynı şehirde misiniz?
Kendi işi,mühendis.ama bahane yani.onu da söyledi.düşünmeyi öteliyor.aynı şehirdeyiz,36 yaşında.o dönem çok karıştırdı Aklımı.yani tamamen işe konsantre olmak istedi,yoğun bir dönemdi onun açısından.yine de söylemediği bir sebep var sanki.bir anda çekti kendini.

Canim bu adam sana karsi net degil bunu söyleyebilirim..
yani simdi canini sIkmak istemem ama bu durumda 2 ihtimal var
1. ihtimal 3. bir kadinin varligi ama bu nasil olabilir bu kadar kisa sürede dimi? Eski sevgili sorunsali diye bisi var.Ama sen dersinki ben bu adama gözüm kapali güvenirim öyle bisi olmaz ortaya cikamaz o zmn pas geciyoruz bu durumu

2. ihtimal senden beklenti boyutu bu beklentilerden kasti cinsellik iceriyor mu? kast ettigi nedir bunlari acmasi lazim ama hicbisi söylememesi seni sevdim vs demesi nedense bana gecistirme havasi yarattigini düsündürüyor cünkü bir erkek ilgilendigi birlikte oldugu kiz arkadasiyla herseyini paylasmak ister hele ki siz 4, ayi bitirmissiniz. Epey yol almis olmaniz gerekir. Iliskinin artik orturmaya basladigi bir dönemdir kisaca.

Bu adami iyice gözden gecir derim yani sen duygularini filan gözden gecir bu adamdan bi cacik olur mu onuda bi düsün ..Gercekten bi cacik olmayacaksa sepetlersin.. Cünkü bana durumlar normal gelmedi

Bende istisnai bikac durum var sana yazdigim 1. ihtimal bende mevcut ama esas mesele o degil bencekinde aile baskisi ve ailenin evlilik karsiiti olmasi durumu falan var o yüzden cok fazla kizamiyorum tabiki 1. ihtimalden dolayi epey kizginim ama konusmadim hesap sormadim henüz onun yapacaklarina göre sekil alicak ..Maalesef ki bana derin duygular yasatti vazgecmem zor.
Nasılsınız?yine aynı mevzu desem size?

Ay sormayın ne olaylar ne olaylar anlatmam lazım.

Back
X