• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrep erkeği??

forever6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
175
44
98
35
Selam herkese arkadaşlar,,
Akrep burcu erkeği pişman olup döner mi? Akrep burcu erkek arkadaşı sevgilisi vs. Olan varsa ayrılık konusunda nasıl olduklarını bilen varmı? Teşekkürler hepinize

Akrep burcu erkeği pişman olup döner mi? Akrep burcu erkek arkadaşı sevgilisi vs. Olan varsa ayrılık konusunda nasıl olduklarını bilen varmı? Teşekkürler hepinize
Cok inatcilar hayatta donmezler burunlari surtene kadar:işsiz:

Akrep erkeği gidiyorsa ya hiç sevmemiştir ya da çok sevmiştir ama sizin sevginizle kıyaslanamayacak kadar çok sevdiğini fark ettiği için gitmiştir. Akrep erkekleri sert mizaçlı soğuk tavırlı olsalar bile içlerinde bir çocuk yatar çocuk ruhlu olurlar. Ayrılmazlar aslında küserler. Ama bu küslük baki kalabilir ve pişman olmazlar.

oğlum akrep, kız arkadaşı çok yalvardı, geri dönmedi..gururunu incittiysen bitti..

akrep bu köşesinde salya sümük ağlasa bile sana kuyruğu dik tutar ve asla dönmez ama sen kolundan tutar çekersen gelir. Eğer gerçekten seviyorsa da bekler bi süre baktı senden ses yok yine kuyruk dik egoist tavrıyla döner sanki lütfetmiş de dönmüş hissedersin. ben çok koştum eşimin peşinden nişan attı en son tamam dedim bu sefer ben de bitirdim dediğim anda anlıyomu napıyo bunlar kendisi mesajlar atıp dönmek istedi :) ama akrep zordur onu pışpışlayıp alttan almak idare etmek zordur.

Canımmm eşim benimm, kendisi akrep burcu olur. Burçlara pek inanmıyorum, eşim de inanmaz ama bazen yazılanlara bakıyorum komik bir şekilde şu karaktere dair özellikler tutuyor... Genellemek istemiyorum ama açıklamak gerekirse, benim eşim de kendisine yapılan bir yanlışı unutmaz. İntikam duygusu yoktur ama unutmaz, insanın kolay kolay yüzüne de vurmaz ama sadece ben sorduğumda söyler (başkalarına ser verir sır vermez). Mesela biriyle arasına mesafe koyar, siz bunu unutursunuz çoktan. Sonra bakarsınız o mesafeli davranmaya devam ediyor. Neden böyle yapıyorsun dediğimde, o bana şöyle şöyle demişti, der. Hala aynı dava mı ya unut artık, derim. Unutulmaz der. Sanırım affetse dahi unutmuyor. Bir de eğer bu akrep burcunun bir özelliği ise sevdiği için savaşır. Ben kaç kere ayrıldım kaç kere kırıcı davranışlarda bulundum bilmiyorum. Hepsinde de bir şekilde ilişkiyi düzelten o oldu. İlişkisine sahip çıkar, beni de derleyip toparlar, yetişemediğim işleri hep o halleder canımın içi.

Back
X