• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küfür eden erkeği kabul eder misiniz ?

birsorun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-10
Puanlar
1
Merhaba kısaca durumu anlatmak istiyorum. Lütfen yargılamadan cevap verir misiniz🙏
5-6 ay önce görüştüğüm birisiyle ciddi bir yola girme kararı almıştık kendisi ciddi adımlar atmaya çok istekliydi. Benim daha önce birlikteliğim olduğu için bu süreç ciddileşmeden kendisine durumu aanlattım.Başta çok tepki gösterdi erkeklik gururuma yediremem dedi bitirmek istedi ama sonradan kendisi istedi ve kendisi her şekilde kabul ediyorum dedi. Ailelerimizi tanıştırdık. Nişan süreci için tarihler belirlendi. Her şey iyi güzel gidiyor derken daha nişan öncesi sürecin stresini kaldıramadı mı bilmiyorum bizim olmadığımız bir ortamda bana ve aileme küfretmiş. Kendisi de kabul ediyor ve çok pişman olduğunu söylüyor. Ama ailem bu küfürleri kesinlikle kabul etmedi benimde ilişkiyi bitirmemi önerdiler. Kararı bana bıraktıklarını söylüyorlar ama bir yandan da kesinlikle rıza göstermiyorlar.
Ben tam beni olduğum gibi kabul eden birisi oldu inşallah mutlu olacağım derken bu konu yüzünden ayrıldım. Ailemin geçmişte yaşadığım durumdan haberi yok. Hiçkimsryle paylaşmadım. Küçük yaşta yaşadığım bir hataydı. Kendimi o olaydan sonra çok düzelttim, erkek arkadaşımda senin iyi ve temiz birisi olduğuna inanıyorum nu yüzden ben bu durumu zorda olsa kabullendim demişti. Bize ettiği küfür ise Amk, nişan süreciyle ilgili ne çok konuşuluyor vs. Gibi laflar.
( Çok şaşkınım arkamdan bunu diyeceğini hiç düşünmemiştim. Erkek arkadaşım bana o durumdan dolayı asla seni bir şeylerden mahrum bırakmayacağım gönlün rahat olsun ne istiyorsan onu yapmak için elimden geleni yapacağım demişti gerçekten yapıyordu da. Neden böyle oldu bilemiyorum ama çok mutsuzum )

"Beni böyle kabul etti." kafasından çıkın önce.Daha önce cinsel birlikteliğinizin olması eksik veya kusurlu olduğunuz anlamına gelmez.Çok yüksek ihtimalle hayatınızdaki kişi de daha önce böyle bir şey yaşamıştır,yaşamadan evlenen zaten çok çok az.
Küfür mevzusuna gelince bazen balık baştan kokuyor.Böyle her sinirlendiğinde,strese girdiğinde küfür sallayacaksa işiniz var.Diğer hal ve hareketleriyle beraber öfke sorunu olup olmadığına dair kafanızda bir değerlendirme yapın,ona göre karar verirsiniz.Bu süreçte nişan biraz bekleyebilir.

ailem bu küfürleri kesinlikle kabul etmedi benimde ilişkiyi bitirmemi önerdiler.
İliskini bitirmeni öneriyorum
:işsiz:
Ben tam beni olduğum gibi kabul eden birisi oldu inşallah mutlu olacağım derken bu konu yüzünden ayrıldım.
Seni "olduğun" gibi kabul etmiyor. Bu arada "olduğun" halde bir sorun yok ? Önce bunu kabul etmelisin. Kötü, hatalı ya da ayıplı değilsin . Seni "bu halinle" kabul etmesi lütuf değil. Manipülasyona gelme. Saçmalama lütfen

zorda olsa kabullendim
Zor olan neymiş ? O kimseyle bir şey yaşamamış mi mesela ?
Bırak şu mahcubiyeti !

Dip not: Evlenirsen bu konu 100 kere yüzüne vurulacak, haberin olsun.

Öğğğğ Allah’ın kırosu, kekosu derim ben o küfrü söyleyenlere.
Ve evet aileniz haklı adam bildiğiniz leş ağızlı biri. Sağda solda cinsel içerikli küfürler söyleyen biriyle gezmeye utanmayacak mısınız?
Sırf bakire değilsiniz diye kör, topal, ve hatta kıro, küfürbaz demeden evlenmeyin zaten/

Ne o ne de ben evlilik öncesi birliktelik yaşayacak bakış açısına ve toplumsal yaşantıya sahip değiliz. Ben küçükken yaptığım büyük bir yanlıştı. Toplumda itibar edilecek mesleğimiz var. İkimizde muhafazakar diye nitelendirilen bir çevredeyiz. Onun daha önce bir birlikteliğinin olmadığını biliyorum

Güzelim kendine gel sana saygısı olmayan adamdan sevgi bekleyemezsin ,yolcuya yol vermek gerekir.:KK12:

Kimse sizi geçmişinizle yargılayamaz, sonuçta böyle bir şey yaşadığınızda hayatınızda o yoktu, bunu asla kabul edilemez bir sorun olarak görmeyin, öncelikle olaya karşı bakış açınızı değiştirin, ve normalde nasıl biri gerçekten kullandığı küfürden pişman olmuş mu bu pişmanlığını size hissettiriyor mu buna bakın, ayrıca kendince tam olarak bu durumu aşamadığı için de böyle bir tepkide bulunmuş olabilir, ileride bu konuyu açmayıp tamamen atlatıp sineye çekebilecek mi? evlilik yolunda ilerlemek ciddi bir şey iyice emin olmadan bir adım atmayın derim, bir anda sen böyle yapmıştın vs şeklinde ileride bununla gelmesin size

Merhaba kısaca durumu anlatmak istiyorum. Lütfen yargılamadan cevap verir misiniz🙏
5-6 ay önce görüştüğüm birisiyle ciddi bir yola girme kararı almıştık kendisi ciddi adımlar atmaya çok istekliydi. Benim daha önce birlikteliğim olduğu için bu süreç ciddileşmeden kendisine durumu aanlattım.Başta çok tepki gösterdi erkeklik gururuma yediremem dedi bitirmek istedi ama sonradan kendisi istedi ve kendisi her şekilde kabul ediyorum dedi. Ailelerimizi tanıştırdık. Nişan süreci için tarihler belirlendi. Her şey iyi güzel gidiyor derken daha nişan öncesi sürecin stresini kaldıramadı mı bilmiyorum bizim olmadığımız bir ortamda bana ve aileme küfretmiş. Kendisi de kabul ediyor ve çok pişman olduğunu söylüyor. Ama ailem bu küfürleri kesinlikle kabul etmedi benimde ilişkiyi bitirmemi önerdiler. Kararı bana bıraktıklarını söylüyorlar ama bir yandan da kesinlikle rıza göstermiyorlar.
Ben tam beni olduğum gibi kabul eden birisi oldu inşallah mutlu olacağım derken bu konu yüzünden ayrıldım. Ailemin geçmişte yaşadığım durumdan haberi yok. Hiçkimsryle paylaşmadım. Küçük yaşta yaşadığım bir hataydı. Kendimi o olaydan sonra çok düzelttim, erkek arkadaşımda senin iyi ve temiz birisi olduğuna inanıyorum nu yüzden ben bu durumu zorda olsa kabullendim demişti. Bize ettiği küfür ise Amk, nişan süreciyle ilgili ne çok konuşuluyor vs. Gibi laflar.
( Çok şaşkınım arkamdan bunu diyeceğini hiç düşünmemiştim. Erkek arkadaşım bana o durumdan dolayı asla seni bir şeylerden mahrum bırakmayacağım gönlün rahat olsun ne istiyorsan onu yapmak için elimden geleni yapacağım demişti gerçekten yapıyordu da. Neden böyle oldu bilemiyorum ama çok mutsuzum )
Sunlari yazarken bile kendinizi eksik, kusurlu, defolu gibi ezdikce ezmis kucumsemişsiniz. Kimbilir adama karsi nekadar ezilmişsinizdir. Kimseyi bulamam beni boyle kabul etti falan cikin bu kafalardan lutfen. Kufur eden erkegi bende kabul etmem ama dedigi tam olaram sadece amk mi? Yani ailenize size bir kufur mu yoksa laf arasinda surecin kosturmacasi icin sadece amk mi dedi. Yani eger ikincisiyse bilemedim acikcasi. Ben bu kufurden ziyade eski sevgilinizin sizi yasadiginiz omceki iliskiden dolayi hicbirseyden mahrum birakmayacagim demesine takildim. Esas bu benim icin iliskinin bitme sebebi. Ben defolu bir mal degilim ve benimle kimse bu sekilde konusamaz. Tavriniz en basta buna olmaliydi

Ne o ne de ben evlilik öncesi birliktelik yaşayacak bakış açısına ve toplumsal yaşantıya sahip değiliz. Ben küçükken yaptığım büyük bir yanlıştı. Toplumda itibar edilecek mesleğimiz var. İkimizde muhafazakar diye nitelendirilen bir çevredeyiz. Onun daha önce bir birlikteliğinin olmadığını biliyorum
Belki senin kadar dürüst değildir ? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ?
Toplumda itibar gören meslek nedir
:KK53:
Mesela ben öğretmenim. Yeterince itibarımız yok, olan da yerim dibine girdi. Yatabilir miyim birileriyle
:KK53:

Olayı bilerek parça parça anlatmak istedim çünkü şuan anlatacağım kısmı söylediğimde ön yargı olabilirdi. Ben kendimi ifade etmeye çalışırken hep yanlış ifadeler kullandım geçmişte yaşadığım durumun üzerinde çok durdu resmen didik didik etmeye çalıştı bende konuyu ve geçmişteki kişiyi anlatmak istemediğim için bazı yalan cümleler kurdum ama yinede evlenmek istiyorum diyordu. Ben ailem kabul etmiyor bende kabul edemem dedim ve engelledim. Bu sefer bir defa da benimle olacak diye baskı kuruyor Ben nasıl bu durumdan kurtulacağım bilmiyorum. Ben herkesle olan iffetli birisi değilim güvendiğim için çok pişmanım. Ne yapmam lazım nasıl kurtulacağım bilmiyorum eğer benimle olmazsan bu sefer ailene anlatırım diyor

Valla okadae muhafazakar dedigin itibar edilecek meslekrge sahip adam o tarz kufurler edebiliyor. Duymasan bu kufurleri de kondurmazdin adama. O yuzden emin olma. Bak kendin bile hata olarakta gorsen birseyler yasamissin. Insan kendinle ilgili bile yuzde yuz emin olamazken elin adamina bu konuda itibar etme

Olayı bilerek parça parça anlatmak istedim çünkü şuan anlatacağım kısmı söylediğimde ön yargı olabilirdi. Ben kendimi ifade etmeye çalışırken hep yanlış ifadeler kullandım geçmişte yaşadığım durumun üzerinde çok durdu resmen didik didik etmeye çalıştı bende konuyu ve geçmişteki kişiyi anlatmak istemediğim için bazı yalan cümleler kurdum ama yinede evlenmek istiyorum diyordu. Ben ailem kabul etmiyor bende kabul edemem dedim ve engelledim. Bu sefer bir defa da benimle olacak diye baskı kuruyor Ben nasıl bu durumdan kurtulacağım bilmiyorum. Ben herkesle olan iffetli birisi değilim güvendiğim için çok pişmanım. Ne yapmam lazım nasıl kurtulacağım bilmiyorum eğer benimle olmazsan bu sefer ailene anlatırım diyor
Yahu anlatsın ne anlatırsa anlatsın. Uyduruyor deyin geçin.
Bu iğrenç kişiyle gerçekten evlenecek misin??? Polise gitmelisin 😮
Bu kişi takıntılı. Evlensen de hayatı zindan edecek. Terbiyesiz

Evet,bu duyduklarınızdan sonra hala bu adamla evlenmeyi düşünüyor olamazsınız.Ceza hukuku alanında uzman bir avukata vekalet verip şantajdan şikayetçi olun.

Ben bu konunun aynısını daha önce okudum sanki.

Ben bu konunun aynısını daha önce okudum sanki.
Bu zaten çok yaşanan bir olay da
Esas kısmı daha sonra yazmış konu sahibi.
Bu kişi 1 kerede benimle yapacaksın yoksa ailene soylerim diyormuş

Mesajlarla birlikte tehdit nedeniyle polise gideceginizi soyleyin. Sizin evlilik oncesi iliski yasamaniz suc degil ama onunki suc. Ve bu tehdit sucundan o itibarli mesleginde de sorun yasar. Sizin polise gideceginize buyuk ihtimalle inanmayacaktir ama gitmesenizde o soyleyecegim diye tehdit ediyor zaten eger ailem ogrenecekse en azindan tek kendimi yakmam, birlikte olma konusunda tehdit ettigin icin senide rezil ederim deyin.

Ya bir de nasıl itibarli meslek falan diyorsunuz ? Muhafazakar o yapmamıştır diyorsunuz
Adam 1 kere de benimle yap demiş
Aşağılık şantajcı
Mutlaka şikayetçi ol kurtul
Gece gece sinirlerim zipladi

Tuzağına düşmeyin. Bir şey yapabileceğini sanmıyorum. En kötü yalanlarsınız. Zaten takıntılı tip ve ağzı bozuk olduğunu aileniz biliyorsa karşı kişiye inanmaz.

Pişman olduğunuz bir olay yaşamışsınız. Bir daha kimseye anlatmayın, belirtme gibi bir zorumluluğunuz yok. Muhafazakar yazdığınız için inançlı olduğunuzu varsayayım. Dinen söylenmemesi tavsiye edilir.

Back
X