Arkadaşlar ben ve erkek arkadaşım aynı yaşdayız.İkimizde 22 yaşındayız.O akrep burcu ben koçum ama yükselenim akrep benimde.Her neyse olayın özü şu ; bu kişi benim erkek kardeşimin yakın arkadaşlarından bir tanesi.Araları iyi yani.Hemde yengemin yeğeni oluyor bir akrabalık bağı da var ama ben küçüklükten beri tanımama rağmen kendisini bizzat konuşmuşluğumuz yok kardeşimle daha çok görüşüyordu.Kardeşim askere gittiğinde bu beni sosyal medyadan ekledi bende kabul etti eklediği günden beri sürekli yazıyordu inanılmaz ilgili inanılmaz kıskanç sürekli soru soran merak eden akşamları genellikle saatlerce konuştuğum birisiydi hep kendi yazardı.Benim o zamanlar birisi vardı onunla buluşacaktım o kişiyi biliyordum ben söylemiştim bu kişiye.Saklamadım hiç birşeyi o zamandan beri bu çocuk o kişiye takıktı hep o kişiyi sevip sevmediğimi falan sorgulardı.Neyse o kişiyle olamadık anlaşamadık.Ben kardeşime arkadaşıyla görüştüğümü söyledim o da kızdı kardeşimi de beni de sildi.Ama ben çocuğa kardeşim yanlış anladı beni rahatsız ettin sandı onun askerde olmasına ver falan diye bir sürü özür açıklama yaptım.Sonra bu silmesine rağmen arada yazıyordu iftira ya da suçlama da olsa laf atıyordu bir şekilde bazen de beni takip ediyor musun diye de soruyordu.Sonra bu bir gün içinde defalarca engelleyip engeli kaldrıyordu ben eklemedim sildiğinden beri kendi ekledi beni geri.Ama ilk gün konuştuk sonra benim üniversiteden arkadaşım bunu ekledi ortak arkadaş olarak ta ben görünüyordum hem de samimiyetimizi de biliyordu kabul etti.Sonra sen kimsin beni tanıyormusun diye ağızından laf almak için soru sordu bende arkadaşımı neden ekledin tanıyormusun diye sordum yok dedi o zaman neden ekledin dedim sildi bende sinirlendim çocuk oyuncağımı bu bi sil bi ekle bi daha da ekleme dedim engelledi bi gün geçmedi engeli kaldırdı ben bu sefer engelledim uzun zamanda kaldırmayı düşünmüyorum ne yapmak istiyor arkadaşlar hep böyle