- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
akrep sevgilisi,eşi,nişanlısı olanlar memnunmusunuz erkeğinizden.size karşı nasıl davranıyor dengesizmi hep aynımı mutlu etmeyi severmi üzermi merak ediyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliyim eşim aşırı kıskancakrep sevgilisi,eşi,nişanlısı olanlar memnunmusunuz erkeğinizden.size karşı nasıl davranıyor dengesizmi hep aynımı mutlu etmeyi severmi üzermi merak ediyorum..
Evliyim eşim aşırı kiskanc ki akrep burcunun özelliklerinin basinda gelir boguyor beni resmen cinsellige cok düşkün ve işine cok baglidir yaptıgi isi eksiksiz yapar. Cok inatcıdir birseye hayir dedimi bitmistir ölsem evet demez ve gercekten cok dengesiz daha cok yazarım ama bu kadar kafi genel olarak hayati zehir eder insana yani yol yakinken dön derim. bunlari anlatiyorun ama esim kötü bir insan değil birbirimizi seviyoruz ama idare etmeye calisiyorum mecburenakrep sevgilisi,eşi,nişanlısı olanlar memnunmusunuz erkeğinizden.size karşı nasıl davranıyor dengesizmi hep aynımı mutlu etmeyi severmi üzermi merak ediyorum..
Merhaba sizden tavsiye alsam... ?Evliyim eşim aşırı kıskanc
Evliyim eşim aşırı kiskanc ki akrep burcunun özelliklerinin basinda gelir boguyor beni resmen cinsellige cok düşkün ve işine cok baglidir yaptıgi isi eksiksiz yapar. Cok inatcıdir birseye hayir dedimi bitmistir ölsem evet demez ve gercekten cok dengesiz daha cok yazarım ama bu kadar kafi genel olarak hayati zehir eder insana yani yol yakinken dön derim. bunlari anlatiyorun ama esim kötü bir insan değil birbirimizi seviyoruz ama idare etmeye calisiyorum mecburen
Özelden yazabilir miyim acaba, biraz vaktiniz var mı ?Evliyim eşim aşırı kıskanc
Evliyim eşim aşırı kiskanc ki akrep burcunun özelliklerinin basinda gelir boguyor beni resmen cinsellige cok düşkün ve işine cok baglidir yaptıgi isi eksiksiz yapar. Cok inatcıdir birseye hayir dedimi bitmistir ölsem evet demez ve gercekten cok dengesiz daha cok yazarım ama bu kadar kafi genel olarak hayati zehir eder insana yani yol yakinken dön derim. bunlari anlatiyorun ama esim kötü bir insan değil birbirimizi seviyoruz ama idare etmeye calisiyorum mecburen
iki yıla yakın bir birlikteliğim oldu, akrep burcu erkeği ve anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi derlerya aynen öyle oldu, bu nasıl bir dengesizlik sevse bile bu nasıl entrika..seni çok sevdim ama uyumlu değiliz, beni bunalttın daralttın, bu nasıl sevmekİnsanları yanlış yönlendirmeyin, hemen ayrıl yol yakınken dön falan ne saçma. Ben de akrep burcuyum evet kıskancım, evet bir şeyi istemezsem kimse bana yaptıramaz, evet inatçıyım ölsem sözümden dönmem. Ama birini seversem ve onun da beni sevdiğine inanırsam hayatımın merkezine onu koyarım. Erkek kısmına gelince; çok yakın bir erkek arkadaşım vardı akrep burcu, sürekli konuşurduk hatta sevgilisi de vardı ne çok kıskanırdı ne de rahat bir tipti. En ideal erkek tiplerindendi, sevgilisini çok severdi, romantikti, çok iyi niyetliydi.. Akrep burcu hemen ayrıl demek ne saçma. Birini tanımadan etmeden nasıl yargılar bir insan anlayamıyorum. Burcuna bakıp mı karar veriyorsunuz
İyi de bunun akrep burcuyla ne alakası var? Başka burçtan olsa yapmayacak mıydı?iki yıla yakın bir birlikteliğim oldu, akrep burcu erkeği ve anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi derlerya aynen öyle oldu, bu nasıl bir dengesizlik sevse bile bu nasıl entrika..seni çok sevdim ama uyumlu değiliz, beni bunalttın daralttın, bu nasıl sevmek
Benim daha öncesinde burçlarla uzaktan yakından alakam yoktu taki bu akrebi tanıyana kadarİyi de bunun akrep burcuyla ne alakası var? Başka burçtan olsa yapmayacak mıydı?
Ne yani akrep burcu olduğu için mi böyle oldu? Allahım sana akıl fikir versin. Sen hangi burçsun?Benim daha öncesinde burçlarla uzaktan yakından alakam yoktu taki bu akrebi tanıyana kadar
Akrep misiniz ? Özelden yazabilir miyim ?İyi de bunun akrep burcuyla ne alakası var? Başka burçtan olsa yapmayacak mıydı?
İnsanım ben, siz de garipsiniz bence.Akrep misiniz ? Özelden yazabilir miyim ?
Ya benim akrep kız arkadaşımda var çok samimiyiz, sen de onun gibi pat pat söylüyorsun maşallah, dilinin kemiği yok yaniNe yani akrep burcu olduğu için mi böyle oldu? Allahım sana akıl fikir versin. Sen hangi burçsun?
Bana yaz kızz.. Derdin var belli :)Akrep misiniz ? Özelden yazabilir miyim ?
Vay bee.. Burcumun erkek versiyonu pek sorunluymuşiki akreple çıktım biri beni otel odasında bırakıp ruslarla bara gitti sabahında da beni arayıp bana para gönder dedi. diğeride ilgisiz bırakıp terk etti. pek hayırlarını göremedim ama kötüdürler diyemem
Meraklısın belli...yazayımBana yaz kızz.. Derdin var belli :)
Yalnız konuyu açan kişi değil de yeni üye baya meraklı olunca bir gariplik sezdim ben hayrola artıkBana yaz kızz.. Derdin var belli :)