Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım akrep erkekleri..

Ya benim akrep kız arkadaşımda var çok samimiyiz, sen de onun gibi pat pat söylüyorsun maşallah, dilinin kemiği yok yani
Doğru bildiğimi direk söylüyorum burcuna bakıp da böyle böyledir deme! Benim çok yakın erkek arkadaşım akrep burcu ve az önce yazdım en ideal erkek tiplerinden. Bundan sonraki hayatında burcuna bakıp da hataya düşme diye yazıyorum ben. Çünkü ben de burcum akrep dendiğinde insanlar aaaa akrep deyip direk kötü damgası vuruyorlardı..

kız olan akrepler kafa kız oluyolar seviyorum ama su grubundaki erkekler oldum olası sinsi içine kapanık gelir. iç dünyalarınında yaşarlar yaşarlar adamı uyuz ederler. bknz: balık yengeç akrep
Bence sana kötüsü denk gelmiş, eşim Balık çok şükür bir sorunumuz yok :)

Eee dili yanan yoğurdu üfleyerek yermiş, çok canları yanmıştır olabilir öyle düşünebilirler ilk başta ama ben insanları hiç burçlarına göre değerlendirmedim değerlendirmem de...i

anlattıgınız şeyler hep olumlu gibi duruyor neden yol yakınken dön dediniz

kısaca psikopatlar deniyor fakat psikopat olmak içinde illa akrep olmak gerekmiyor.aile terbiyesi iyi ise özür dilemeyi pişman olmayı bilir. ailesinde hayır yoksa kendi melek gibi olsa da pek inanma

benımkıde akrep kızlar kıskanclıgını ıcınde tutar ben ona kızlarla alakalı bır kısıtlama yaptıgım zaman sen önce kendi yaptıgınına bak erkekl arkadslarına bak sonra bnı kısıtla dıye bırden patlıyor. ayol baakmayın asırı kıskanclar bellı etmıyorlarr hele bır erkeklee kıyaslayın agzınızın ortasına bıtane saplatırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…