- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Konu sahibi dememişmi :) ben o sandım, neyse ben evliyim birşey olmazYalnız konuyu açan kişi değil de yeni üye baya meraklı olunca bir gariplik sezdim ben hayrola artık
kız olan akrepler kafa kız oluyolar seviyorum ama su grubundaki erkekler oldum olası sinsi içine kapanık gelir. iç dünyalarınında yaşarlar yaşarlar adamı uyuz ederler. bknz: balık yengeç akrepVay bee.. Burcumun erkek versiyonu pek sorunluymuş
Doğru bildiğimi direk söylüyorum burcuna bakıp da böyle böyledir deme! Benim çok yakın erkek arkadaşım akrep burcu ve az önce yazdım en ideal erkek tiplerinden. Bundan sonraki hayatında burcuna bakıp da hataya düşme diye yazıyorum ben. Çünkü ben de burcum akrep dendiğinde insanlar aaaa akrep deyip direk kötü damgası vuruyorlardı..Ya benim akrep kız arkadaşımda var çok samimiyiz, sen de onun gibi pat pat söylüyorsun maşallah, dilinin kemiği yok yani
Bence sana kötüsü denk gelmiş, eşim Balık çok şükür bir sorunumuz yok :)kız olan akrepler kafa kız oluyolar seviyorum ama su grubundaki erkekler oldum olası sinsi içine kapanık gelir. iç dünyalarınında yaşarlar yaşarlar adamı uyuz ederler. bknz: balık yengeç akrep
TabikiÖzelden yazabilir miyim acaba, biraz vaktiniz var mı ?
Konu sahibi dememişmi :) ben o sandım, neyse ben evliyim birşey olmaz
Eee dili yanan yoğurdu üfleyerek yermiş, çok canları yanmıştır olabilir öyle düşünebilirler ilk başta ama ben insanları hiç burçlarına göre değerlendirmedim değerlendirmem de...iDoğru bildiğimi direk söylüyorum burcuna bakıp da böyle böyledir deme! Benim çok yakın erkek arkadaşım akrep burcu ve az önce yazdım en ideal erkek tiplerinden. Bundan sonraki hayatında burcuna bakıp da hataya düşme diye yazıyorum ben. Çünkü ben de burcum akrep dendiğinde insanlar aaaa akrep deyip direk kötü damgası vuruyorlardı..
İlk sorusu gayet normaldiyok konu sahibesi değil, işkillendim vallahi
sende su grubudsun da ondan kocanı anlıyosun. ben toprak grubuyum, suyla çarpışınca ortalık çamur oluyoBence sana kötüsü denk gelmiş, eşim Balık çok şükür bir sorunumuz yok :)
Çok belli oluyor değerlendirmediğiniz bravoooooEee dili yanan yoğurdu üfleyerek yermiş, çok canları yanmıştır olabilir öyle düşünebilirler ilk başta ama ben insanları hiç burçlarına göre değerlendirmedim değerlendirmem de...i
Olabilir evet bizim burç uyumumuz mükemmel olarak tanımlanıyor, uzak durcan o zaman yapcak birşey yok :)sende su grubudsun da ondan kocanı anlıyosun. ben toprak grubuyum, suyla çarpışınca ortalık çamur oluyo
ama çokta romantik oluyo namıssızlarOlabilir evet bizim burç uyumumuz mükemmel olarak tanımlanıyor, uzak durcan o zaman yapcak birşey yok :)
:) Ne onlarla ne onlarsız diyorsunama çokta romantik oluyo namıssızlar
Ya ben tanıdıığım akrep erkeğinden bahsediyorum, niye üzerine alınıyorsun ki...benim akrep kız arkadaşım var ve çok kafa beni çok iyi anlıyor.Çok belli oluyor değerlendirmediğiniz bravooooo
Üzerime alınmam için bir sebep yok ki alınayım.Ya ben tanıdıığım akrep erkeğinden bahsediyorum, niye üzerine alınıyorsun ki...benim akrep kız arkadaşım var ve çok kafa beni çok iyi anlıyor.
anlattıgınız şeyler hep olumlu gibi duruyor neden yol yakınken dön dedinizEvliyim eşim aşırı kıskanc
Evliyim eşim aşırı kiskanc ki akrep burcunun özelliklerinin basinda gelir boguyor beni resmen cinsellige cok düşkün ve işine cok baglidir yaptıgi isi eksiksiz yapar. Cok inatcıdir birseye hayir dedimi bitmistir ölsem evet demez ve gercekten cok dengesiz daha cok yazarım ama bu kadar kafi genel olarak hayati zehir eder insana yani yol yakinken dön derim. bunlari anlatiyorun ama esim kötü bir insan değil birbirimizi seviyoruz ama idare etmeye calisiyorum mecburen
Neresi olumlu cnm kıskancligin haddi var hesabı yokanlattıgınız şeyler hep olumlu gibi duruyor neden yol yakınken dön dediniz
Bu yaptiklarinin neresi olumlu cnm ben anlamadimanlattıgınız şeyler hep olumlu gibi duruyor neden yol yakınken dön dediniz
kıskançlık dışında bişey göremedim oda akreplerin genel özelligi zaten :)Neresi olumlu cnm kıskancligin haddi var hesabı yok
Bu yaptiklarinin neresi olumlu cnm ben anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?