• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep İle Oğlak / Burçlar Arası Uyum

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.096
30.909
1.123
61
Konya
AKREP ERKEĞİNE GÖRE OĞLAK KADINI

Bir çoklarının aklına Oğlak kadını deyince, her zaman kapalı bir bluz giyen, 'evde kalmış kız' gelir. Bu tabii ki bir ön yargıdır. Çünkü bir kadın karşısına çıkan ilk erkekle bir maceraya atılmıyorsa, bu onun buzdağı gibi soğuk olduğunu göstermez.

Oğlak kadınının içindeki şefkat duygularını çok az erkek uyandırabilir, çünkü ona yanlış davranırlar. Oğlak kadını eğer doğru erkeği bulursa, sizin gibi bir kazanovaya bile meydan okuyabilecek bir volkana dönüşebilir.

Yine de onu ailesinden ayırmak yorucu ve uzun süren bir iştir. Ailesinde bıraktığınız kötü bir izlenim, bu kadınla olan ilişkinizi de zedeleyecektir. Ama Oğlak kadını birçok iyi meziyetiyle kazanmaya değerdir. En önemli özelliği dürüstlüktür. Evliliğinizin sürmesi için her şeyi yapacaktır. Aşk bu kadın için, kendini tamamen teslim etmektir ve eşinden de bunu hissetmesini bekler.

Onun güvenini sarsarsanız, somurtacak, çok fazla kendi bildiğinizi okursanız, bir dram yaratacaktır. Akrep erkeği için Oğlak kadınıyla ortak yaşam daima ölçü ve saygı anlamına gelir. Evlilikte can sıkıntısından korkmanıza gerek yok, gizli tutkuları biraz yardımla tekrar ateş alabilir.

OĞLAK KADININA GÖRE AKREP ERKEĞİ

Bir Akrep erkeğinin yanına yaklaşmak bile sizin için tehlikelidir. İkiniz arasındaki ilişki hakkında açık tahminler vardır: Ya yürür ya da yürümez. Ya bu erkek sizi, bir mıknatısın çelik talaşını çektiği gibi çekecek ya da daha ilk yakınlaşma denemenizde selameti kaçmakta bulacaksınız.

Akrep burcunda doğan bu adama cinsel organları hükmeder. İhtiraslı, heyecanlı ve hesaplanamazdır. Sonuçlara katlanmak zorunda kalmadan sadece flört etmek istiyorsanız, ondan uzak durun. Bu adamı kıskançlıktan çıldırtabilirsiniz, bu bile ayrı bir tehlikedir.

Onunla yaşayabileceğiniz bir aşk tecrübesi, sizi ihtirasın doruklarına çıkaracaktır. Birlikte oynadığınız aşk oyunlarında, sizi uyaran her şeyden zevk alan ateşli bir eş olacaktır. Sizi gerçekten seviyorsa, aşkı tam olacak ve sizi el üstünde tutacaktır. Güç için gayreti mesleki alanda da geçerlidir. Konsantre olma konusundaki alışılmamış yeteneği, cesareti ve girişimci ruhu, daima birinci olma çabasını destekler.

Paraya önem verir ama bu nedenle onu pinti diye tanımlayamayız. İlişkinizde her şeyden çok fiziki çekim gücünün hakim olmasına alışmak zorundasınız. Akrep, ortalıkta yapılan eleştiriyi kaldıramaz. Görünüşe gelince, onu iyileştirmek için bazı değişiklikleri denemek zorundasınız. Bazen bu evlilikte selameti kaçmakta aramayı deneseniz de, Akrep erkeğinin çekim kuvveti öyle güçlüdür ki büyük olasılıkla yanında kalakalacaksınız.

OĞLAK ERKEĞİNE GÖRE AKREP KADINI

Akrep kadını kendisine benzeyenleri arayan bir enerji timsalidir. Siz de kesinlikle sıkıcı bir tip değilsiniz ama onun yanında belki de daha sakin ve huzurlu bir hayatın özlemini çekeceksiniz. Dışarıdan bakıldığında aranızda bir ilişki olduğunun bile zor tahmin edileceği farklı tiplersiniz.

Oğlak sakin ve huzurlu bir hayatı tercih ederken, Akrep kadını her şey alışılmış gidişatında olmadığında, kendisini rahatsız hissetmez. Ama bu, emniyette olma duygusu olmadan yaşayabileceği anlamına gelmez. Bu kadını 'beyazın kara' olduğuna inandırmayı başardıysanız, vay halinize! Aldattığınızı fark ettiğinde, intikamı korkunç olacaktır. Hiçbir kadının gözü bu kadar dönemez. Onun yanında sahte tavır takınmak için çaba harcamayın.

Akrep kadını kendisi gibi içten ve dürüst olmanızı bekler. Böylelikle cinsel isteklerini sır olarak saklamaz ve açıkça belirtir. Sekste kibirlidir, taleplerini yerine getirmeyen bir erkeğe çok az sabredebilir. Onunla evlilik mi? Tahmin edebileceğiniz gibi ya bir cehennem yada cennet olacaktır. Bir orta yolu yoktur. Akrep tüm burçlar arasında en aşırı olandır.

AKREP KADININA GÖRE OĞLAK ERKEĞİ

Sizinle Oğlak erkeği arasındaki en büyük fark, sizin duygularınızı herkese göstermeyi sevmeniz, onun ise içinde neler olduğunu nadiren belli etmesidir. Çok dikkatlidir ve gerçek duygularını saklamak zorunda olduğunu düşünür. Yani ikinci gecede fırtına gibi bir ilan-ı aşk beklemeyin; iyi şeyler zaman alır.

Oğlağa biraz zaman verin, sabırsızlığınızı yenin, pişman olmayacaksınız. Sakin, hantal görüntüsünün arkasında tutkulu ve akıllı bir erkek vardır. Size açıldıysa, ona tamamen güvenebilirsiniz. O, Zodyak'ın en sadık erkeğidir. Onu seks konusunda biraz hareketlendirmelisiniz, bu sizin için zor değildir. Oğlaktan harika bir aşk çıkabilir. Onu kaçamaklarla hayal kırıklığına uğratmayın, çünkü gerçek aşka inanır.

Erkek Oğlak gençliğinde haşarıysa, olgun yaşta daha kuralcı olur ve hayatı, kendisi kadar ciddiye almayan insanlara kızar. Sizin için hayat, ciddi bir konudur. Ama duygularınızın etkisinde kalınca her şeye göz yumabilirsiniz. Belki Oğlağı daha akıllıca hareket etmeye alıştırmayı başarırsınız

şimdi şöyle canım aslında yükselene bağlı ama,benim çok yakın bir arkadaşım(erkek ama normal arkadaşım) akrep burcu kendisi, oğlak burcu bir kızla çıkmıştı sonra ayrıldılar bana dedi ki'' ben daha önce hiç bu kadar üzülmemiştim.. bir kızdanayrıldığıma''..o kadar ağlamıştı ki; çok şaşırmıştım bir erkeğin bir kız için bu kadar ağlamasına ..yani bayağı aşk yaşıyorlar oğlakla akrep...çok örnekleri var çevremde..
ama sonu berbat bitiyor onu da söyleyeyim üzülerek çünkü akrep oğlakı ölesiye sever

Valla kizlar ben akrep kocam oglak burcu 6 senelik evliyim ve inanin harika bi evliligimiz var hic bi sorunumuz yok ikimizde cok uyumluyuz bence gercekten de birbirimizi dengeliyoruz ben onsuz asla yasayamam biliyorum oda bensiz cunki bensiz asla uyumaya bile gitme hehe

geçmiş olsun kaymaklim hasta görünüyorsun profilinde.:((
yani daha öncede yazdığım gibi oğlakla akrep çok mutlu oluyor:))

kızlar çok teşekkür ederim
erkek arkadaşım 8 aylığına yurt dışına gitti
çok büyük moral verdiniz bana

merak etme kalp kalbede karşıdır unutma,
yeter ki sen ona karşı dürüst ol herşeyi ama herşeyi anlatabilirsin en ufak mutsuzluğunu bile anlat

merak etme kalp kalbede karşıdır unutma,
yeter ki sen ona karşı dürüst ol herşeyi ama herşeyi anlatabilirsin en ufak mutsuzluğunu bile anlat

teşekkür ederim :)))
zaten öyle yapıorum ama tahmin edersiniz ki bazen çok zor oluyo yürütebilmek...herkes için normal olan telefonla konuşmak bile gün geliyo ki bizim için lüx oluyo örneğin...ama yine de kalp kalbe karşıdır işte...benim derdim erkek arkadaşım hiççççç romantik değil..::))
heralde burcuna bağlıyorum bunu da..ciddi her konuda çok ciddi...özellikle iş veya okul hayatından ya da gelecekle alakalı konuları konuşmaya başladığımızda bir ciddiyet abidesi..ama genel konularda ise çok fazla komik oluyo..aşkı da çok ciddiye alıyo sanırım bu yüzden çok ciddi bi iş gibi yaklaşıyo bazen..kendisi de diyo bana ben hiç bi zaman romantik olamadım olamıyorum diye..ama burdayken daha romantikti sanki.. yanımdayken yani...

peki size çok olmazsam bir şey daha sorabilir miyim??
:))

erkek arkadaşıma güveniorum elbette ama dile kolay 8 ay yurt dışında kalıcak::))
bu da bi akrep burcu kızının kafasında kalbinde ne kadar şüpheler oluşturur tahmin edebilirsiniz...aldatılmaya asla tahammülüm yok bnm de herkes gibi..bazen paranoyaklaşıyomuş gibi hissediorum kendimi hatta::))
sizce bir oğlak burcu erkeği aldatır mı?????????

ben oğlak burcuyum erkek arkadaşım akrep ben onu çok sewiorum oda öle gibi gözüküo ama hiç sölemio ya çok şüpheleniorum bende bu akrepler hep bölemidir :((

ben akrep,eşim oğlak burcu.ikimizde çok sinirli,ikimizde inatçı kişilikleriz.birbirimize deli gibi aşığız(ALLAH nazarlardan korusun)ve saygıda kusur etmemek için elimizden geleni yapıyoruz.saygının olduğu yerde sevgi barınıyor.nadir kavga ederiz ve uzun süreli olmaz.saygı herşeyi ayakta tutar ama sevgi aynı görevi yapamaz.onu çok ama çok seviyorum.onunda beni çok sevdiğinden eminim.ALLAH herkeze böyle evlilik nasip etsin ıNŞAALLAH.

ben akrep burcuyum eşim ise oğlak 6 yıldır süren mutlu bir evliliğimiz var sevinçleride hüzünleri de yaşadık ama her konuda birbirimizden destek aldık ve bizim bu mutluluğumuza iyi anlaşır olmamıza imrenen bir çok insan var çok iyi anlaşıyoruz çok şükür mutluyuz

ben akrep burcu eşim oğlak eşim inanılmaz güvenilir bi insan, beni benden daha iii anlayan bi özelliği var canım acısa onunda canı acır elinden geleni yapar 8 yıllık evliyiz bir kere bile kavga etmedik çok şükür allahıma çok mutluyuz ama bide bebeğimiz olsa dahada mutlu oluruz oda allahtan tabi

OĞLAK ERKEĞİNE GÖRE AKREP KADINI

Akrep kadını kendisine benzeyenleri arayan bir enerji timsalidir. Siz de kesinlikle sıkıcı bir tip değilsiniz ama onun yanında belki de daha sakin ve huzurlu bir hayatın özlemini çekeceksiniz. Dışarıdan bakıldığında aranızda bir ilişki olduğunun bile zor tahmin edileceği farklı tiplersiniz.

Oğlak sakin ve huzurlu bir hayatı tercih ederken, Akrep kadını her şey alışılmış gidişatında olmadığında, kendisini rahatsız hissetmez. Ama bu, emniyette olma duygusu olmadan yaşayabileceği anlamına gelmez. Bu kadını 'beyazın kara' olduğuna inandırmayı başardıysanız, vay halinize! Aldattığınızı fark ettiğinde, intikamı korkunç olacaktır. Hiçbir kadının gözü bu kadar dönemez. Onun yanında sahte tavır takınmak için çaba harcamayın.

Akrep kadını kendisi gibi içten ve dürüst olmanızı bekler. Böylelikle cinsel isteklerini sır olarak saklamaz ve açıkça belirtir. Sekste kibirlidir, taleplerini yerine getirmeyen bir erkeğe çok az sabredebilir. Onunla evlilik mi? Tahmin edebileceğiniz gibi ya bir cehennem yada cennet olacaktır. Bir orta yolu yoktur. Akrep tüm burçlar arasında en aşırı olandır.

AKREP KADININA GÖRE OĞLAK ERKEĞİ

Sizinle Oğlak erkeği arasındaki en büyük fark, sizin duygularınızı herkese göstermeyi sevmeniz, onun ise içinde neler olduğunu nadiren belli etmesidir. Çok dikkatlidir ve gerçek duygularını saklamak zorunda olduğunu düşünür. Yani ikinci gecede fırtına gibi bir ilan-ı aşk beklemeyin; iyi şeyler zaman alır.

Oğlağa biraz zaman verin, sabırsızlığınızı yenin, pişman olmayacaksınız. Sakin, hantal görüntüsünün arkasında tutkulu ve akıllı bir erkek vardır. Size açıldıysa, ona tamamen güvenebilirsiniz. O, Zodyak'ın en sadık erkeğidir. Onu seks konusunda biraz hareketlendirmelisiniz, bu sizin için zor değildir. Oğlaktan harika bir aşk çıkabilir. Onu kaçamaklarla hayal kırıklığına uğratmayın, çünkü gerçek aşka inanır.

Erkek Oğlak gençliğinde haşarıysa, olgun yaşta daha kuralcı olur ve hayatı, kendisi kadar ciddiye almayan insanlara kızar. Sizin için hayat, ciddi bir konudur. Ama duygularınızın etkisinde kalınca her şeye göz yumabilirsiniz. Belki Oğlağı daha akıllıca hareket etmeye alıştırmayı başarırsınız[/QUOTE]

kesinlikle bir akrep kadını olarak aşırıyım oğlak burcu erkeğininde kesinlikle sadık olduğuna ıanıyorum:içelim:

ben akrep o ise oglak burcu, daha iki aydir taniyorum. . Sizce ne yapmali?

Son düzenleme:
Back
X