Akrep var acil acil yardım:(

daisy8889

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
671
Puanlar
103
Yer
Uşak
Kızlar az önce kocaman siyah bi akrep gördüm tuvalette. Hızlıca kaçıyor su döktüm ben de ama suyla ölmez geri çıkarmış bunlar ayrıca nette tek yaşamazlar yazıyor tüm tüylerim diken diken. Yolunu şaşırıp gelmis olamaz mi evim zemin kat ve bahceli nemli de Napcam simdi ben

Taşın bence. Zemin kat nemli ortam en güzel bişey onlara

Akrebi yakın derler ama siz yakabilir misiniz bilmem :)

Bu gece bekle bi şekilde yarın ilaclamayi cagir

ilaç alip ilaclayin
kesinlikle devami gelir diye düşünüyorum
supurge,dolap icleri,köşeleri, tuvalet, banyo özellikle gözlerinizi acin
dış kabuklari sert oldugu icin sert bir cisimle hizlica vurun öldürün
Allah korusun isirirlarsa zehirlenirsiniz.
Evinizi nemli tutmayin mumkun olduğunca banyonuz olsun tuvalet olsun,
kırıntıları supurun evinizi temiz tutun ve lutfen dikkat edin,
aktarlardan veya neredense ilac alin her yeri ilaclayin
eger çatlak felan varsa delikten de girmiş olabilir Allah yardımcımız olsun

Yakamam suyla gitti zaten ama tek başına yasamaz diyorlar nette devamını nerden görcem ben

Bizim evde de iki tane gördüm ben ama sürekli bizde takılmıyorlardı . Belki gelmez şimdiden kuruntu yapmayın.

kendim gidip ilaç alsam olmaz mi acaba

hayır olmaz
bu işten anlayan bir ilaççı çağır (40-50 tl)
ilaçlat, o gece evde kalmayın, bir akrabada kalın
ertesi gün evi havalandır
bence risk alma

Yarın hemen ilaclatayim o zaman ucuzmus ilaclama hem. Eşyalar ne olacak öyle kalacak mi ilaclanirken

Bir de bunlar neyin kafası toplu halde yaşıyor, hayvan gibi dayaniklilarmis bir de. Bu gece uyku yok anlasilan

Ay ben o kadar korkarim ki evde normal bocek gorsem yatip uyuyamam.ilaclamayi yaptir mutlaka ve yapabilirsen bugun bir yerde kal insallah kurtulursun ya

Ay ben o kadar korkarim ki evde normal bocek gorsem yatip uyuyamam.ilaclamayi yaptir mutlaka ve yapabilirsen bugun bir yerde kal insallah kurtulursun ya

Su an annem o kadar rahat ki arkadaşıma gideyim diyorum yok diyor neymis yolunu şaşırıp gelmis. Bi sabah olsa da ilaclatsam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…