Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrepler Hangi Burçtaki Erkeklerle Evlenmeli ?

kim ne derse desin oniki burç içinde yaşanması en zor burç akrep burcudur. çünkü bitmek tükenmek bilmeyen kuruntular şüpheler güvensizlikler bu burçta baskındır. affetmeyi çoğu beceremez hafızaları buna müsade etmez. özellikle akrep kadınları eşini eni sonu sindirir hele ki eşi su gurubundansa bu daha gönüllü olur. akrep kadınlarına tavsiyem eşleriyle kişilik yarışına girmemeleri ve mümkünse laf sokmamalarıdır hele ki toplum içinde. çünkü onlar karşılarında bir yandan güçlü birini bir yandan da sözlerinden çıkmayan birinini isterler isteklerinin her ne pahasına olursa olsun yaptırırlar bunu yaparken eşlerinin karakterini zedeleyebilirler bu konuda daha yapıcı olmalarında fayda var. özellikle eşinizin ailesine cömert olun mümkünse çatışmayın. tabi ne mümkün:) akrep için rekabet kavga nefes gibidir bunlarsız yapamaz . severse tam sever ama mutlaka sokar elinde değil:) koç burcuyla uyum çok zor arkadaşlıkta bile koçlar patavatsız istediğini yapan coşkulu asabi kocaman bir bebektir sürekli takibe disipline asla gelemez kimse ona şunu yap diyemez kin tutmaz ama kalbinizi fena kırar. siz de kin tutarsınız o da buna katlanamaz çünkü yaptığını on dakika sonra unutur. aslında ateş grubu olan koç yay ve aslan dişli burçlardır. çatışma kaçınılmazdır kimi çiftler bundan tat alır . su grubu olan balık yengeç ise teslimiyeti baştan kabul eder çok ön plana çıkmazlar onları idare edersiniz yani kılıbıklığa yatkındırlar:) lakin toprak grubu olan boğa başak ve oğlak oldukça kurnazdır onlarda sizi idare eder ve çaktırmadan yönetir uyum iyidir. hava grubu olan ikizler kova ve terazi sizi çileden çıkararır :). akrep burcuna tavsiyem affetmeyi öğrenmeleridir. her insan hata yapabilir çevrenizdekileri yargılamadan sevgiyle yaklaşın ve tartışmaları çok uzatmayın .

ha bu arada akrebe değinmedim akrep erkeğiyle akrep kadını için söyleyeceğim tek şey dinsizin hakkından imansız gelir:) ya cehennem ya rüya ya da her ikisi anlayacağınız

bir akrep olarak balıkla da yengeçlede ilişkim oldu.
balıklar çok duygusal mantık arıyamazsınız onlarda malesef ama çok iyiler :8:
ben fazla duygusal olmayan erkeklerden hoşlanıyorum yeri geldiğinde sert olmalı o beni yönetmeli yeri geldiğinde ben onu..
bu yüzden yengeç..
en iyi anlaştığım burç hangi yengeç olursa olsun hepsiyle iyi anlaştım beni tanıyınca zaten nasıl davranması gerektiğini bilirler .
yengeç arkadaş olsun sevgili olsun hep yaşadım bunu benim düşündüğüm şeyin aynısını düşünür bazen bakışlarla bile anlaşıyoduk yani o derece.
sürekli başıma gelen şey aynı şeyi aynı anda söylemek gibi bazen değil ama sürekli..

akrepde yengeç de evde vakit geçirmeyi sever. bence benim tamamlayıcı burcum kesinlikle akrep.

koçlar benden uzak olsun ve aslan ve de ikizler...

Başak burcu ile nişanlıyım , açıkçası sinirli ve kavgacı yapıya sahip akrebi yönlendirebilecek bir burç başak erkeği sakin ve mantıklı.kendi adıma konuşayım ben ne kadar kendimi paralrsam paralıyım o sakinliğini korur, sinirlenmez mi sinirlenir ama genelde ben sakinleşince yapar bunu o zamanda ben sus pus oluurm :):) bilmiyoorum ama başak burcu erkekleir pinpirikli olmaları dışında anlaşılabilir bir burç .

benim esim yengec super anlasiyoruz.Hem arkadasim hem hayat ortagimm...Herseyimm akrepseniz ve cevrenizde gozunuze kestirdiginiz bir yengec erkegi varsa akrep ic gudusunu ve sexy ligini kullanin ve yengeci elinize gecirin kacirmayin siki tutun kizlar hayatinizin aski olabilir:)

Başak burcu ile nişanlıyım , açıkçası sinirli ve kavgacı yapıya sahip akrebi yönlendirebilecek bir burç başak erkeği sakin ve mantıklı.kendi adıma konuşayım ben ne kadar kendimi paralrsam paralıyım o sakinliğini korur, sinirlenmez mi sinirlenir ama genelde ben sakinleşince yapar bunu o zamanda ben sus pus oluurm :):) bilmiyoorum ama başak burcu erkekleir pinpirikli olmaları dışında anlaşılabilir bir burç .

Katılıyorum sana bnmde nişanlım başak burcu her nekadar arada çatırdamalar olsada genelde benden kaynaklanır elimde değil haklıysam vede sinirlenmişsem sonuna kadar giderim :52: ama bu bazen ilişkimize heyecan katıyor sanki, ilişkimiz monotonlaşmıyo :9:
Ama nişanlım daha olgun daha sakin yaklaşır alttan alır ne yapar eder gönlümü alır :4::16:

Bende akrebim yengeçle bi ilişkm oldu uyum iyiydi ama aşk yoktu olsaydı gerçekten evelenebilrdim bilee..:27: İkizler biri vardı çok kısa oldu çünküü onunla asla yapamayacağımı anladım ve yol yakınken döndüüm.İkizlerle çekim gücü yüksekti aramızdaki hareketliliğimizde uyuyordu.Ancak gözleri dışarda oluyolar hiç akrebe göre değil.:20:
Şimdiki sevgili boğa 1 yıl olduu çekişmeler oluyor tabi ama tutkulu güzel bi ilişki hem akrep için en önemli şeyi güveni sağlıyolar.Zamanla yola geldim bira onunla bende anlamadım nasıl ldu ama çivi çiviyi sökermiş.Çok inatçı boğa erkeklerii.Çokk seviyorum çokk:38::16:

ben akrebim eşim boğa.zıt kutuplar birbirini çeker derler ya aynen öyle.boğa da az inatçı değildir...ama baskın taraf akreptir her zaman boğalar ne kadar inat olsa da:1: birbirine güven tamdır herzaman.evlilikten beklentilerimiz aynı.boğa biraz monoton.akrep daha eğlencelidir.ama alıştık birbirimize..

Ben Akrep sözlümde Akrep .. :nazar::nazar::nazar: Herşey süper ... Beni anlayan baska burc adamı olamazdı ...
Gözlerimizle bile laf alısverişinde bulunuyoruz :))
Eminim evliliğimizde güzel geçer anlasım kalitemiz fıstık gibi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

valla bilemiyorum..akrepler pek sevilmiyorlar gibi.. (yani ben bu ara pek dilimi tutamıyorum antipatik biri oldum sanırım:D) onları gerçekten sevecek burçtan birisi lazım :D
koç-aslan-yay-kova-ikizler-terazi
yukarıdaki burçlar genelde yıldızlar bakımından sitelerde genellikle yorumlarda uyumsuz-yürümeyecek ilişki vs. yazılan burçlar..
kimler karar verir böyle şeylere bilmiyorum ama kolay kolay olumlu şeyler yazmazlar yorumcular bu burçlarla ilişkilerimiz konusunda..
geriye kaldı: boğa-başak-oğlak-yengeç-akrep-balık
toprak gurubuyla verimli ilişki diyorlar...ne derece doğrudur bilemem..
ama ben balık-yengeçle anlaşamıyorum..durgun geliyorlar bana..akrep desen al birini vur ötekine oluruz..
sanırım en uygun topraklar...boğa vs..ama tabi hiç toprak burcu sevgilim olmadı..belki de olmadığından böyle konuşuyorumdur:D

bn akrebm ve kesnlkle yengeç can'dr dyrm :D en ii anlaşılan brç:D ama sevglm boğa :/ boğalarla akrplr zıttr ve birbirini çeker anlaşamasada çeker mesela bz 24 saat didiş ama çok sev ahhh aşk <3 :)

Akrep burcu çok zor bir burç, bana göre yengeç fazla mıymıntı kalır sana...
Ya bir Koç bulmalısın ya da akrep kendin gibi...
Ama akrep erkeğini tavsiye etmem aman aman evlerden ırak :30:

burçlarla çok fazla ilgiliyim.ve ciddi ciddi kim ne burcu neden hoşlanır ne yapar ne eder genelde bilirim.eşim yengeç burcu ben çok isterdim yengeç erkeği.ama şunu söyliyeyim yükselen alçalan vs.gerçekten çok etkili.hiç de öyle mıymıntı falan değil bilakis yükseleni akrep alçalanı aslan olan tam bir taşfırın erkeği.yengeç özellikleri de taşıyor ama diğer özellikleri daha baskın.bazen beni çok yoruyor özellikle aslan , koç gibi ateş burcu erkekleri ile ilişki zor oluyo bir akrep kadını için çünkü.sebep de bir ipte iki cambaz oynamaya çalışıyosun.eğer alttan alan taraf olursan yürür.yoksa seyreyle sinemayı,hergün kavga dövüş.anlıyacağın sadece burca bakmamak lazım;)

Akrep-Yengeç

Ben öyle yaptım yani bir yengeçle evlendim..
Akrebi idare ediyor yengeç,büyük bir sabırla.

walla bende sırf bu yüzden bir yengeçle çıktım ama o zaman sorun yoktu ama evlenince adam aslan kesildi.kök söktürüyo walla.gerçi ben kaşındım erkek dediğin kapıdan girince çekineceksin die.ayakta karşılıyorum walla:D

bende akrepim terazi burcuyla büyük aşk yaşadım .başaklarla bi türlü tutturamıyorum.şuanki sevgilim yengeç iyi anlaşıyoruz attan alan taraf o baskın karakter benm:)) ama terazi diyorum ben ginede sen bilirsinn

hahaha:)çok tuhaf bir benzerlik yaşamışız.benimde ilk sevgilim başaktı 3 sene çıktık kötü değildi ama ben mutlu olamadım çok durağan.terazi ile harika bir aşk yaşadım,severek ayrıldık maalesef:( ve ben yıllarca onu unutamadım:( şimdi yengeçle evliyim,evet ilk zamanlarda flört ederken alttan alıyodu sağolsun ev ben anam tamda bu aradığım adam ne sabırlı diyodum taki evlenene kadar.şimdi höt deyince otuyorum walla:Daltta kalan ben oldum:d çok iyidir hoştur ama sinirlenince yaklaşmıcaksın(gerçi benimkinin yükseleni akrep alçalanı aslan bunlarada dikkat et yengeç die alıyon aslan çıkıveriyo walla:)gerçi memnunum çoğu huyundan pısırık bişe olsa sıkılırdım ben :)

benim eşim akrep.ben ise koç burcuyum..akrep burçları gerçekten çözülmesi ve anlaşılması zor bir burç.nasıl anlaşıyoruz bende bilmiyorum.akrebi biraz bastırmak gerekiyor..yoksa hakkından biraz zor geliniyor..bunun üstesinden biraz koçlar geliyor galiba..çünkü koçlarda olaylara hakimiyet olma duygusu taşıyor..akrepde kendi içinde farklı dünyalar yaşıyor..benim eşim bazı şeyleri dışarıya vurmaz.genelde akrebin çok kıskanç yapısı olduğunu söylüyorlar.ama bunu eşimde göremiyorum yada belli etmiyor..bende daha kıskancımdır.(bazen diyorum acaba benmiyim akrep olan.yükselen burcumda tam olarak bilmiyorum ama ya akrep çıkor yada yay çıkyor).birde cinsellik mevzusu var.sanki dünyaya sadece seks için gelmişler.yani akrep burcu bana göre zevk burcu.çok dikkatli bir burçtur.gözlemleri iyidir.ben mesala şapşal şapşal bakınırken eşim daha dikkatlidir.akrep kadınıyla anlaşamıyorum.çatışıyoruz.

evet genelde akrep ve koç kadınları anlaşamaz,çünkü ikiside lider,genelde gıcık olurlar birbirlerine.ama güvenirlerse de süper bi dostluk kuruluyo.çünkü ki tarafta açık sözlü dobra. tek sorun birisinin diğerinden daha baskın olduğunu kabul etmek o zmaan sorun kalmıyor.

bir akrep olarak balıkla da yengeçlede ilişkim oldu.
balıklar çok duygusal mantık arıyamazsınız onlarda malesef ama çok iyiler :8:
ben fazla duygusal olmayan erkeklerden hoşlanıyorum yeri geldiğinde sert olmalı o beni yönetmeli yeri geldiğinde ben onu..
bu yüzden yengeç..
en iyi anlaştığım burç hangi yengeç olursa olsun hepsiyle iyi anlaştım beni tanıyınca zaten nasıl davranması gerektiğini bilirler .
yengeç arkadaş olsun sevgili olsun hep yaşadım bunu benim düşündüğüm şeyin aynısını düşünür bazen bakışlarla bile anlaşıyoduk yani o derece.
sürekli başıma gelen şey aynı şeyi aynı anda söylemek gibi bazen değil ama sürekli..

akrepde yengeç de evde vakit geçirmeyi sever. bence benim tamamlayıcı burcum kesinlikle akrep.

koçlar benden uzak olsun ve aslan ve de ikizler...

evet bak benim eşimde yengeç yükselenide akrep.sürekli aynı anda aynı şeyi düşünür söyleriz.zevklerimiz çok ortak gerçekten.çoğu zamanda bakarak anlaşırız:)

Back
X