Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrepler Hangi Burçtaki Erkeklerle Evlenmeli ?

akrep için yengeç ve balık uygun diyorlar ya hayretler içinde kalıyorum, kimse alınmasın ama yengeç ve balık hayatı o kadar karmaşık ve zor hale getiriyor ki bence sadece birbirleri ile evlenseler süper olur!bana göre akrep kendi gibi eğlenmeyi seven, gezmeyi seven, düzenli disiplinli ama bir o kadar da rahat burçlarla olmalı, başak,boğa, yay gibi :KK34:
aynısını yazmak için geldim. eğer akrep kadınıysanız yengeçlerle sevgili olun boğalarla evlenin.
balıkla sadece arkadaş olun zaten. o kadar hayalperest o kadar trajedi düşkünüler ki eeeeh yeter be diyorsunuz bir süre sonra.

Ay ay ne balıgı ayol eşim balık en akrep !
Elimde kalacak birgun eski sevgilim koçtu cok zor ama bi o kdr güzel tam bi ilişki yaşamıştık

AKREP BURCU KADINI

Akrep burcu kadını tutkuludur. Bir erkekten çok fazla şey beklemez. Hatalarıyla, kusurlarıyla sevmeyi bilir. Katlanır, görmezlikten gelir. Ama ihaneti hiçbir zaman affetmez. Akrep kadını ile beraber olan erkek şanslıdır. Çünkü başka hiçbir kadın onu bu kadar sevemez. Şanssızdır. Çünkü onu aldatırsa ömür boyu sevilmeden yaşar.

Karşı koyamayacağı teklif: "Senden başka hiçbir kadının olmadığı bir adada yaşamaya ne dersin?"

2017 Şubat Ayı Akrep Burcu Yorumu
2017 Şubat Ayı Akrep Burcu yorumları Kadınlar Kulübü TV'de! Astrolog Barış Özkırış'ın anlatımı ile aşk, iş, sağlık, aile, sosyal yaşam gibi birçok konuda merak ettiğiniz her şey videonun tamamında...
Kadınlar Kulübü kadınları olarak sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz sevgili üyeler! Haydi bakalım Kadınlar Kulübü TV olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalın! :)

https://www.facebook.com/kadinlarkulubutv/
https://www.instagram.com/kadinlarkulubutv/
https://www.kadinlarkulubu.tv/

AKREP BURCU
İlişkilerinde güveni arayan bir burçtur. Aksi takdirde kıskançlıklar ilişkide çok büyük sorunlara yol açacaktır. Bunun yanı sıra ilişkilerinde her zaman cinsel hayatın önemini de vurgulayan bir burçtur.
Bu sebeple balık, yengeç ve boğa burçları ile evlenmeleri en azından kıskançlık sorunlarını azaltabilir ;)

AKREP BURCU
İlişkilerinde güveni arayan bir burçtur. Aksi takdirde kıskançlıklar ilişkide çok büyük sorunlara yol açacaktır. Bunun yanı sıra ilişkilerinde her zaman cinsel hayatın önemini de vurgulayan bir burçtur.
Bu sebeple balık, yengeç ve boğa burçları ile evlenmeleri en azından kıskançlık sorunlarını azaltabilir :KK66:

Akrep guveniyorsa kiskanmazmi

Akrep kadiniyim ve aslan erkegiyle evliyim çoğu akrep aslan erkegiyle pek yapamaz düşünüyorum çünkü keyiflerine dışarıya meyilliler ben tarafından şanslı bi aslan erkeği kocam :)

Akrep kadiniyim ve aslan erkegiyle evliyim çoğu akrep aslan erkegiyle pek yapamaz düşünüyorum çünkü keyiflerine dışarıya meyilliler ben tarafından şanslı bi aslan erkeği kocam :)
Bende aslan burcunu cok merak ediyorum eslerine cok duskun oluyorlarmis dogru mu?

Evet doğru canım eşlerine evlerine çocuklarına düşkün olurlar değer verirler ama tabi biraz keyiflerine de düşkündürler

Balık tan kaçın arkadaşlar ya ilk bakışta aşk oluyor resmen
Sonra her şey siir gibi
Evet şiir gibi ve bitti.kisa sürdü

Ben akrep eşim yay (:
Onun çocuksu hali bazen beni biktirsada hayatıma renk katiyor
Zitliklarimizla birbirimizi tamamliyoruz

Haa:)şu var.. siir değiliz.olamadik
Ama romaniz çok şükür

Yanı o kadar duygusallık yok her an her dk ama bence buda ilişkinin ömrünü uzatiyor olabilir
Zaten bi akrep bence her dk civikliga gelemezki

Back
X