Akşam akşam sinirden patliyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Linoya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adamin huyu buysa (ki oyle anlıyorum) kavga edip bosa kendinizi yipratmayin bence. Çünkü eminim daha oncede kavga etmissinizdir ama dongu belliki devam ediyor/edecek.

Kavga etmek sadece anlik olarak sinirinizi yatistirir ancak karsi tarafada "dirdirindan kaciyorum" deme hakki verir, size net ve kalici cozumler lazim.

Bence birkac hafta muhatap olmayin kedi gibi pesinde kivranmaya baslayana kadar.

Allah sabir versin🙏💕
Huyu böyle evet ama bu kadarını yapmamıştı gece 2 oldu . telefona normalde bakar ,ama böyle geç kalınca soylenecegimi biliyor bilerek açmıyor .bunu bir kaç kez yaptı .

E senin çevrende hiç normal insan yok mu canım bu ne böyle 🤦🏻‍♀️
Yok malesef o kadar bıktım ki kız kardeşim ayrı eşim ayrı babam ayrı .rahatimdan döndüm eşime ,kocamdan bir beklentim yok ,ona asla önem vermiyorum oda biliyor .ama böyle yapınca da sinirlerimi bozuyor çocuk yanında olmasa umrumda değil gelmesede olur .telefona bakmamasi beni deli ediyor .belki başıma birsey geldi .

Yok malesef o kadar bıktım ki kız kardeşim ayrı eşim ayrı babam ayrı .rahatimdan döndüm eşime ,kocamdan bir beklentim yok ,ona asla önem vermiyorum oda biliyor .ama böyle yapınca da sinirlerimi bozuyor çocuk yanında olmasa umrumda değil gelmesede olur .telefona bakmamasi beni deli ediyor .belki başıma birsey geldi .
Bırak ister gelsin ister gelmesin o zaman. Şart koy çocuk evine gelecek bundan sonra diye. Gerisini sallama

Bırak ister gelsin ister gelmesin o zaman. Şart koy çocuk evine gelecek bundan sonra diye. Gerisini sallama

canım anladığım kadarıyla işin gücün var. normalde asla kimseye boşan vs demem ama sen zaten kaç yıl bu adamdan ayrı kalmışsın denemişsin yani. bak ne güzel demişsin ya başına bir şey gelse önemli bir durum varsa çocukla alakalı yada seninle yada başka biriyle. benim eşimde çıkar arkadaşlarıyla ama telefonu mutlaka açar ve tüm arakadaşlarını da tanırım. konuş son kez ve noktayı koy derim bu adam düzelmez.

Bir sürü sıkıntım var ,içim daralıyor konuşacak kimsem yok ,eşim sabah işten çıktı saat gece 1 olmuş hala haber yok .telefonlarima bile bakmadı .hiç bir sorun yok aramızda ,eşim oldukça rahat biri geç gelirdi ama bu kadar değil çocuğuda kaynanama bırakmış ortada yok sinirim çok bozuk
Nasıl hiçbir sorun yok be kaç tane boşanma nafaka konunuz var şu milletin hiçbir problem olmamasından kastı ne o kadar merak ediyorum ki

Nasıl hiçbir sorun yok be kaç tane boşanma nafaka konunuz var şu milletin hiçbir problem olmamasından kastı ne o kadar merak ediyorum ki
Eski konular onlar ,onları kapattık .tartismadik demek istedim .

Back
X