Öncelikle açık açık söyledim bana böyle uzak duracaksan bu şekilde bir ilişki istemiyorum ya yanımda olduğunu hissettir ya da böyle olacaksa hiç olmasın, ama benim istediğim sensin dedim.. Birazcık mızmızlandım ama ağladım azıcık hiç dayanamaz.. Öyle olunca anladı durumun ciddi olduğunu, kafasındaki ampule elektrik gitti yandı sanırım

Sonra ki günlerde çok üstüne düşmedim, ufak tefek şeyleri hiç sorun etmedim, onun tepki vereceği konulardan hiç açmadım, o daha çok arayıp sormaya ilgilenmeye başladı..
Haftasonuna kadar bu şekilde devam etti, haftasonu buluşunca, şeker kız kendi modunda takıldım, onun hoşlandığı şeyleri yaptık birlikte (mesela birlikte playstation oynamaya gittik, arkadaşlarıyla okey oynadık ki okeyden hiç anlamam, yemek tercihini ona bıraktım, birde ben tektaş istiyordum şuanda maddi açıdan sıkışık, beni eve bırakırken; sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman alırsın dedim çok hoşuna gitti..)
Sonra aradan 1 hafta daha geçti, isteme için birlikte elbise aldık, ortalama bir tarih belirledik, çok güzel bir gün geçirdik.. Şimdi çok ilgili ve gelecekle ilgili çok güzel hayalleri, planları var ve bana anlatıyor, çok şükür her şey çok güzel..
Böyle geçti işte canım bu süreç..