• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam akşam sinirlerim bozuldu

o ihtimal daha da çok korkutuyor beni işte :14: İşin kötüsü ailemin haberi var geleceklerinden, şimdi diyemem de erteleyelim diye..

Dersin canım neden diyemeyesin ki. Allah korusun benim dediğim gibi birşey olursa o zaman nasıl diyeceksin. Bunu diyemezsen sözlendikten sonra hiç diyemezsin. Bir iki gün mühlet ver sen. Belki de öylesine demiştir monoton filan diye. Daha sonrası aynı tavırları sergilemeye devam ederse açık açık sor. Beni istemeye gelecektiniz; ne oldu tereddütlerin mi var ilişkimiz hakkında diye. Ciddi misin benimle diye sor canım.

Dersin canım neden diyemeyesin ki. Allah korusun benim dediğim gibi birşey olursa o zaman nasıl diyeceksin. Bunu diyemezsen sözlendikten sonra hiç diyemezsin. Bir iki gün mühlet ver sen. Belki de öylesine demiştir monoton filan diye. Daha sonrası aynı tavırları sergilemeye devam ederse açık açık sor. Beni istemeye gelecektiniz; ne oldu tereddütlerin mi var ilişkimiz hakkında diye. Ciddi misin benimle diye sor canım.

haklısın en mantıklısı o.. Haftasonuna kadar beklerim olmadı açık açık konuşurum.. Belirsizlikten nefret ediyorum :50:

Ne yapmamız lazım dedim? bilmiyorum dedi o da. Her şeyi burcunun bilmesi lazım zaten :47:

ya iyide fedakarlık tek taraflı olmaz.. olursa bi taraf pasif kalır hep diğerinden bekler.. bence tabii.. ikinizde çözüm bulmaya çalışın neden birtek sen endişelisin o da endişe etmeli seni seviyorsa..

ya iyide fedakarlık tek taraflı olmaz.. olursa bi taraf pasif kalır hep diğerinden bekler.. bence tabii.. ikinizde çözüm bulmaya çalışın neden birtek sen endişelisin o da endişe etmeli seni seviyorsa..

Aslında iyiyken çok iyiyiz de en ufak bir tartışmada karamsar oluyor.. Ailesi çok sorunlu ve kavga, şiddet, tartışma ne ararsan var tartışınca kaldıramıyor çok acayip tepkiler veriyor.. Ailesinin bu durumu karşısında psikolojisi bozuk anlıyorum onu o yüzden hep yapıcı olmaya çalışıyorum..

Aslında iyiyken çok iyiyiz de en ufak bir tartışmada karamsar oluyor.. Ailesi çok sorunlu ve kavga, şiddet, tartışma ne ararsan var tartışınca kaldıramıyor çok acayip tepkiler veriyor.. Ailesinin bu durumu karşısında psikolojisi bozuk anlıyorum onu o yüzden hep yapıcı olmaya çalışıyorum..

hımm.. anladım ama sürekli bişey olunca ben düzeltmeliyim, ben bu ilişkiyi ayağa kaldırmalıyım modunda olma bence.. beraber çabalayın.. bir de istemeye geleceklerdi nolacak şimdi diye korkma ya ne olabilir ki en fazla hayırlısını iste Allahtan en önemlisi bu..

hımm.. anladım ama sürekli bişey olunca ben düzeltmeliyim, ben bu ilişkiyi ayağa kaldırmalıyım modunda olma bence.. beraber çabalayın.. bir de istemeye geleceklerdi nolacak şimdi diye korkma ya ne olabilir ki en fazla hayırlısını iste Allahtan en önemlisi bu..

Evet fazla kurcalamaya gerek yok haklısın canım.. Hayırlısı ne ise o olsun artık..

bahaneler uydur az gorüş.hep görüşunce ne heycanı kalcakkı zaten bıraz köy fılmlerındekı aşklar gıbı düşün orda nasıl gizli saklı buluşuyolar mesela ve hıc bu ilişki monotnlaştı dendiğini duymadım.yani demek istediğim soğuk davranma ama az bulus özlesin sürekli arama ders çalışıyorum şunu yapıcam fılan de soguk olma tabıkı bunları yap bunlar ilaç olabılır olmuosada sonra oturur düşünürsün.ama kucuk suprızleermiş notlarmış bunların onu heycanlandırcagını düşünmüyorum:31:

canım iyi düşün çok doğru karar ver
çünkü bu ömür boyu böylemi yapacak yok monotonlaştı yok bayatladı bir ömür onu heyecanlandırmaya mı uğraşacaksın
bu çok zor
hiç buna uğraşma arkadaşın dediği gibi çek karşına açık açık konuş
inan bana ailende olursa eğer bir olumsuzluk durumunu anlayışla karşılayacaktır ömür boyu bedbaht olmanı istemezler yani dimi?
bir erkek bir bayandan çok şeyler beklememeli
ne gerekiyorsa kendi yapmalı
bir çok şey erkekte biter
önce erkek yapıcı olmalı
bak biz 2.5 yıllık evliyiz inan artık normal harici hiç ama hiç bişey yaşamıyoruz
iş güç bebek derken aynı koşuşturmalarla çok monoton devam ediyoruz
ama çokda mutluyuz ne eşim benden bir fazlalık nede ben ondan süprizler falan bekliyorum
bunların hiç önemi yok
önemli olan sevmeniz saymanız birinizin yanında olmaya can atmanız gerisi hikaye
inan eşimle birlikte tv karşısında çayımızı bile yudumlarken
defalarca birbirimize öpücük gönderiyoruz birimizi ne kadar sevdiğimizi söylüyor işte en büyük heyecan bu
sen hayatındaki doğru adamı bul canım
bu adamdan sana hayır yok gibi yani evlensende mutsuz oalcaksan boşa evlenme derim ben
bir müddet sonra üzüntünde geçer
karşına yeni birisi çıkınca
onuda unutursun olur biter
abla tavsiyesi sana ama inşallah öyle olmasın inşallah
herşey yoluna girsin sevgilin seni üzecek sözler sarfetmesin
yeterki öyle olsun canım al karşına konuş ve
kararını doğru ver güzel günler seninle olsun
hoşçakal

Her ilişkide böyle dönemler olur, sürekli aynı heyecan olmaz, böyle davrandığında kendini geri çek, hem şimdi isteme, söz , nişan, evlilik hazırlıkları bunlar da sizi birbirinize yakınlaştırır, hayırlı şeyleri uzatmamak gerek, bir an önce gelip istesinler.

Canım bırak biraz oluruna monotonlaştığını neye göre söylüyor.. Kendi sıkıldığında ilişkinizin üzerine yıkmasın suçu.

Su akar yolunu bulur.. Birde içten üzülüyorsun ya aile mede söyledim ya istemezlerse canım yüzüğü takıp ayrılmak olursa işin ucunda ... Bu daha üzer onları.

Biraz oluruna bırakıp oturup konuşabilirsiniz ilişkiden beklentilerinizi.. yani hafta da 1 - 2 gün görüşmekte çok değil ki ayrıca nesinden sıkılıyormuş ..

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.. Haftasonuna kadar kendimi biraz geri çekeceğim, haftasonuda oturup konuşacağım açık açık..

Gelişmeleri paylaşacağım en kısa zamanda.. Öpüldünüz..

Kızlar aradan 2 hafta geçti ve bu 2 hafta içinde o kadar uzun yollar katettik ki.. Her şeyi konuştuk, çözdük.. Artık her şey eskisi gibi.. Ben mutlu olduğumda, benim mutluluğumdan gözlerinin içi gülüyor.. yakın zamanda istemeye geliyorlar yazarım sanırım :16: Umarım sonsuza dek böyle mutlu oluruz.. Allah'ım hepimize mutluluk, huzur ve sağlık dolu bir ömür versin.. Hepimiz mutlu olmayı fazlası ile hakediyoruz.. İyi ki varsınız kızlar..

Kızlar aradan 2 hafta geçti ve bu 2 hafta içinde o kadar uzun yollar katettik ki.. Her şeyi konuştuk, çözdük.. Artık her şey eskisi gibi.. Ben mutlu olduğumda, benim mutluluğumdan gözlerinin içi gülüyor.. yakın zamanda istemeye geliyorlar yazarım sanırım :16: Umarım sonsuza dek böyle mutlu oluruz.. Allah'ım hepimize mutluluk, huzur ve sağlık dolu bir ömür versin.. Hepimiz mutlu olmayı fazlası ile hakediyoruz.. İyi ki varsınız kızlar..

ne yaptın canım
nasıl döndünüz eski halinize ?

canım şimdi birşeyler yazacaktım ama bu yazdığını görünce sevindim aranızın düzelmesine. Allah bozmasın.:nazar:
Mutluluklar:16:

ne yaptın canım
nasıl döndünüz eski halinize ?

Öncelikle açık açık söyledim bana böyle uzak duracaksan bu şekilde bir ilişki istemiyorum ya yanımda olduğunu hissettir ya da böyle olacaksa hiç olmasın, ama benim istediğim sensin dedim.. Birazcık mızmızlandım ama ağladım azıcık hiç dayanamaz.. Öyle olunca anladı durumun ciddi olduğunu, kafasındaki ampule elektrik gitti yandı sanırım :27::27:

Sonra ki günlerde çok üstüne düşmedim, ufak tefek şeyleri hiç sorun etmedim, onun tepki vereceği konulardan hiç açmadım, o daha çok arayıp sormaya ilgilenmeye başladı..

Haftasonuna kadar bu şekilde devam etti, haftasonu buluşunca, şeker kız kendi modunda takıldım, onun hoşlandığı şeyleri yaptık birlikte (mesela birlikte playstation oynamaya gittik, arkadaşlarıyla okey oynadık ki okeyden hiç anlamam, yemek tercihini ona bıraktım, birde ben tektaş istiyordum şuanda maddi açıdan sıkışık, beni eve bırakırken; sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman alırsın dedim çok hoşuna gitti..)

Sonra aradan 1 hafta daha geçti, isteme için birlikte elbise aldık, ortalama bir tarih belirledik, çok güzel bir gün geçirdik.. Şimdi çok ilgili ve gelecekle ilgili çok güzel hayalleri, planları var ve bana anlatıyor, çok şükür her şey çok güzel..

Böyle geçti işte canım bu süreç..

Öncelikle açık açık söyledim bana böyle uzak duracaksan bu şekilde bir ilişki istemiyorum ya yanımda olduğunu hissettir ya da böyle olacaksa hiç olmasın, ama benim istediğim sensin dedim.. Birazcık mızmızlandım ama ağladım azıcık hiç dayanamaz.. Öyle olunca anladı durumun ciddi olduğunu, kafasındaki ampule elektrik gitti yandı sanırım :27::27:

Sonra ki günlerde çok üstüne düşmedim, ufak tefek şeyleri hiç sorun etmedim, onun tepki vereceği konulardan hiç açmadım, o daha çok arayıp sormaya ilgilenmeye başladı..

Haftasonuna kadar bu şekilde devam etti, haftasonu buluşunca, şeker kız kendi modunda takıldım, onun hoşlandığı şeyleri yaptık birlikte (mesela birlikte playstation oynamaya gittik, arkadaşlarıyla okey oynadık ki okeyden hiç anlamam, yemek tercihini ona bıraktım, birde ben tektaş istiyordum şuanda maddi açıdan sıkışık, beni eve bırakırken; sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman alırsın dedim çok hoşuna gitti..)

Sonra aradan 1 hafta daha geçti, isteme için birlikte elbise aldık, ortalama bir tarih belirledik, çok güzel bir gün geçirdik.. Şimdi çok ilgili ve gelecekle ilgili çok güzel hayalleri, planları var ve bana anlatıyor, çok şükür her şey çok güzel..

Böyle geçti işte canım bu süreç..

çook güzel :129:
durumu tamamen degiştirmişsin çok süper olmus yaa:69: cok başarılısın

hep böyle devam eder inşallah:nazar:

çook güzel :129:
durumu tamamen degiştirmişsin çok süper olmus yaa:69: cok başarılısın

hep böyle devam eder inşallah:nazar:

inşallah canım karşılıklı sevgi saygı ve güven varsa, ve ne istediğinden gerçekten eminsen çözülemeyecek hiçbir problem yok diye düşünüyorum artık.. Mayısın ilk haftası da tanışmaya gelecek ailesi :52::52: çok heyecanlıyımmm :27::27:

Back
X