- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.169
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Annem 3.kızkardeşler olarak bizi çıldırtıyor..o namssuz koca çocuğu her görmeye geldiğinde içeri davet ediyor.defalarca uyardık ,bak.bu iş bitti sen nasıl onu hala evine davet ediyorum bizi küçük dusuruyosun dedik...bı saat önce bu herif yine geldi çocuğu görmeye pencereden sesini duyar duymaz anneme sakin içeri çağırma dedim.kalkti gitti dibine yine çağırdı.ben tabi cinnet geçirdim artık bağırdım çağırdım senin amacın ne napmaya çalışıyorsun .ulaa sen her davet ettiğinde bu adam kackere yok dedi bundandami utanmadın hala çağırıyosun iceriye ona yalvarır gibi...biz kavga tutustuk tabi annemle ağzı açılıyor bana tek dediği şey ben sana demiştim bu adamla evlenme diye.yav ben senin istediğin biriylede evlenseydim sen yine aynı olurdun dedim.koz geçmiş eline ikidebir bana bunumu kullanıyorsun sen ,milletin kızı kocaya kaçıyor aileleri yine sahip çıkıyor dedim.bana ben böyleyim işine gelirse dedi.... sabah ta yengemin önünde yine konu açıldı bana diyor keşke evinden cikmasaydin (lan ben evimden cikmadigim onu kovdugum günlerde oldu sonuç noldu yine gelmedimi dedim ) bu kadın her bu adamı gördüğün de bişiler oluyor buna bana düşman kesiliyor....kocanın kendi ailesi bile bosanmamizi istiyor,annemse beni rezil ediyor cümle aleme.gecen yil' da ben bu adama dava açtığımda olay tam şöyle gelişmişti ....ben bigun evde yokken kavgaliydik yine.adam bana 3 günlüğümde gelen busuru hediye vardı hepsi daha paketinde kalktı onları sattı.biz başka eve taşınınca fark ettim sorduğumda bı dedi o evde kalmış bı dedi kapının önünde busuru şey falan söyledi.ona dedim bugün o eşyaları getiriyorsan getir getirmiyosan ve onları sattıysan eğer senden şikayetçi olur dava açarım dedim.onumde binbir yemin etti arkadaşım bize geldi o çalmıştır dedi.. tabi ben yermiyim bunu...madde kullaniyodu babasını aradım .babası bize geldi annemde bizde .babasına dedim ki ya bu adamı hastaneye yatırın tedavi olsun ,yada ben daha fazla dayanamicam boşanicam dedim ..kp bana en iyisi boşanmak dedi ,bende tamam açıyorum davayı dedim kp ayaklandı gidiyordu .annem kp peşinden koştu ,bak.siz eminmisiniz kızım dava acsinmi dedi ,bende anneme bağırdım sen yalvariyomusun bosanmalim diye dedim .kp de kızardı bozardi zoruna gitti .yalvarmamizi bekliyodu heralde ....beklemede haklı annem resmen yalvardı gibi oldu........herneyse bunlar büyükler falan araya girdi bu adam hastaneye yattı çıktı biz barıştık.en son da bu olay oldu işte .... annem de zerre değişim yok ,bı aydır yanındayım kadın hala kabullenemiyor.kocanin bukadar rahat olmasının altindada adım gibi eminim annemin bu davran islari var ,nede olsa annem ona o rahatlığı veriyor.cok bunaldım yazmak istedim okuyup derdime ortak olanlara teşekkür ederim