• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam akşam şoklara girdim

erkeklerde görüyordur o görüntüyü .insanlarda namus ahlak kavramı kalmamış .iğrenç birşey . adam gibi adam karısını yada sevgilisini millete o halde reklam yapmaz .
Aynen birde ust katimizda yasli amcayla teyze var, teyze surekli balkona cikar kesin gormustur. Rabbim bu ahlaksizliklara ragmen iyi nimet veriyor insanlara.

Teshiri seviyorlardir belki dua edin öyle olmasin sürekli görmek zorunda kalirsiniz sonra. :-)
Bende ondan korkuyorum canim umarim farkli bolumlerle karsi karsiya gelmem, balkonumuda cok seviyordum ve yazin masa sandalye atip aksamlari orda oturmayi dusunuyordum, boyle devam ederse pek mumkun gorunmuyo :KK61:

Aynen birde ust katimizda yasli amcayla teyze var, teyze surekli balkona cikar kesin gormustur. Rabbim bu ahlaksizliklara ragmen iyi nimet veriyor insanlara.
böyle sapıklar var bilerek yapıyorlar . bizim apartmanda birçift vardı .en alt katta oturuyorlardı . kömürlükte yapıyorlarmış .kapıcının karısı görmüş . bilinçli yapılan birşey bu .iğrençlik .pislikler .sonra bunlar evlendi birde taşındılar apartmandan . adam her hafta başka kız getiriyordu . sonrada kmürlükte yaptığını aldı evlendi .sapık insan çok ..

böyle sapıklar var bilerek yapıyorlar . bizim apartmanda birçift vardı .en alt katta oturuyorlardı . kömürlükte yapıyorlarmış .kapıcının karısı görmüş . bilinçli yapılan birşey bu .iğrençlik .pislikler .sonra bunlar evlendi birde taşındılar apartmandan . adam her hafta başka kız getiriyordu . sonrada kmürlükte yaptığını aldı evlendi .sapık insan çok ..
Buyuk rezillik ya ne bicim insanlar var anlamiyorum gercekten

Hadi siz denk geldiginizde içeri girer kapiyi cami kapatirsiniz devam ederse ama ya siz farketmediginiz bir anda çocuklara denk gelirse o zaman kotu olur iste. Bir daha denk gelirseniz bir çözüm yolu bulmak şart şikayet gibi. Tamam evleri özel alan ama kapatsin perdesini öyle yapsinlar Canim.

Hadi siz denk geldiginizde içeri girer kapiyi cami kapatirsiniz devam ederse ama ya siz farketmediginiz bir anda çocuklara denk gelirse o zaman kotu olur iste. Bir daha denk gelirseniz bir çözüm yolu bulmak şart şikayet gibi. Tamam evleri özel alan ama kapatsin perdesini öyle yapsinlar Canim.
Cocugum yok canim o konuda sikinti yok ama sonucta apartmandaki diger insanlarin cocuklari var onlarda gorebilirler, ayricada esiminde boyle bir goruntuyle karsi karsiya kalmasini istemem dogrusu.

Nasil sikayet edilir ki boyle bisey, bir de adam ev benim evim kari benim karim ister pencereyi acar yaparim ister balkonda yaparim derse polis ne diyebilir. Yani bunu yapan onuda soyler.

Nasil sikayet edilir ki boyle bisey, bir de adam ev benim evim kari benim karim ister pencereyi acar yaparim ister balkonda yaparim derse polis ne diyebilir. Yani bunu yapan onuda soyler.
şikayet etme hakkınız var bildiğim kadarıyla . ısrarla hep aynı şeyi yaparlarsa zaten şikayetler artıcaktır baskalarıda görür .

Ay şikayette edemez insan utanir ya. Ne diceksin ki karsi komsular perdeyi kapatmadan sevisiyorlar bir el atinmi? Şikayeti bile zor.
Aynen oyle canim hadi simdilik bakmam olur biter de yazin balkonlar acik olacak cikicaz balkonumuzs normal olarak naparim bilmiyorim

Bizim apartmanda da var apartman inliyo sevişiyormu dovuşüyorlarmı belli değil valla çağırıyoruz polis
Bişey yapamıyo ama bi müddet sesleri çıkmıyo

şikayet etme hakkınız var bildiğim kadarıyla . ısrarla hep aynı şeyi yaparlarsa zaten şikayetler artıcaktır baskalarıda görür .
Aynen bende ordan umutluyum. Bu apartmana yeni tasindim simdilik komsularla cok samimi degilim ams biraz samimiyeti ilerletince eger bu durum da devam ederse onlarada bahsederim belki onlarda biliyordur. Bir caresine bakilir insallah.

Yok Canim ya adam öyle diyemez bence dememeli de manyaksa der de tabi. Ama öyle milletin görebileceği gibi de o isi yapmanin vardır herhalde bir yaptirimi.

Back
X